Locul în care Sorin Bontea ar vrea să-și petreacă bătrânețea. A început aventura ”Chefi fără limite”: „Este senzațional!” / FOTO
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlăteascu au început flmările pentru ”Chefi fără limite”, noua emisiune culinară și de călătorie de la Antena 1. Aflat într-una dintre locațiile de vis din Grecia, chef Bontea a descoperit locul în care și-ar dori să-și petreacă bătrâneațea.
- Chef Sorin Bontea, cucerit de una dintre locațiile din Grecia.
- Bucătarul știe deja unde ar vrea să-și petreacă băătrânețea.
La începutul aventurii lor în emisiunea ”Chefi fără limite”, chefii au explorat cele mai frumoase locuri din Grecia. După o săptămână petrecută pe tărâm grecesc, chef Sorin Bontea a găsit un loc de vis, perfect pentru a te retrage la bătrânețe.
Sorin Bontea știe unde ar vrea să-i petreacă bătrânețea
Sorin Bontea a fost fermecat de micul orășel Agiasos, aflat pe insula Lesbos. Mai exact, o piață plină de terase și oameni primitori au fost detaliile care l-au cucerit iremediabil pe chef. Acesta a filmat împrejurimile și a postat totul pe contul său de Instagram.
„Vreau să spun că este senzațional locul, iar oamenii sunt atât de frumoși, atât de liniștiți. Când vezi piața asta plină de oameni de toate vârstele ... pentru mine este senzațional. La bătrânețe mi-ar plăcea să stau într-un asemenea loc”, a spus Sorin Bontea, chiar din piața micuțului orășel grecesc Agiasos.
Cu asemenea locații, micile peripeții de la aeroport au fost de mult uitate de chef Sorin Bontea. După o săptămână de filmări, meleagurile și mâncarea grecească au devenit preferatele chefilor.
”Chefi fără limite”, primul cooking show care va combina călătoriile cu gătitul
Cea mai nouă emisiune culinară de la Antena 1 se filmează toamna asta și, de asemenea, ”Chef fără limite” este și primul cooking show din România care va combina călătoriile cu gătitul.
Astfel, Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea vor fi protagoniștii acestui nou format original și cei trei chefi vor coordona fiecare câte o echipă, scopul fiind acela de a demonstra că un bucătar talentat se poate descurca în orice situație.