Live acum XNS
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Loredana Chivu a mai câștigat încă un proces cu fostul iubit! Blondina iese învingătoare din scandalul uriaș în care a fost implicată. Declarații exclusive: ”Situația a fost total deplasată”

Loredana Chivu a mai câștigat încă un proces cu fostul iubit! Blondina iese învingătoare din scandalul uriaș în care a fost implicată. Declarații exclusive: ”Situația a fost total deplasată”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 09.01.2024 la 23:06 Actualizat pe 22.01.2024 la 23:21

Anul trecut nu a fost deloc unul ușor pentru Loredana Chivu, căci blondina a fost implicată într-un scandal uriaș cu fostul ei partener de viață, care ar fi agresat-o pe parcursul relației, și a căror poveste de iubire s-a terminat destul de dur. Ea a fost implicată în mai multe procese, iar la un moment dat i-au fost luate lucruri din casa ei, dar și a mamei sale. Acum însă, blondina ne spune că a ieșit învingătoare în două procese și victoria este de partea sa.

Loredana Chivu a trecut în ultimele luni prin cele mai grele clipe, căci după ce a anunțat prin ce momente de coșmar a trecut în perioada relației cu fostul partener, situația s-a agravat și mai tare, iar bărbatul a atacat-o pe blondină în instanță. Prima oară a ieșit învingător, astfel pe bunurile Loredanei Chivu i-a fost pus sechestru, iar acestea i-au fost luate din casă în mod abuziv, după cum ne spunea ea, dar i-au fost ridicate lucruri și din casa mamei sale.

Loredana Chivu a câștigat încă un proces cu fostul iubit! O nouă victorie pentru blondină

Cele două s-au luptat o situație extrem de dificilă, iar mama Loredanei Chivu a avut nevoie de o lungă perioadă să-și revină, după ce s-a trezit cu oamenii legii peste ea în casă pentru a-i lua bunurile.

În urmă cu puțin timp însă, Loredana Chivu a reușit să obțină o victorie în instanță și astfel poate să-și recupereze bunurile. Ea spune că momentan nu le-a primit, însă acest lucru urmează să se întâmple cât de curând. Fosta asistentă TV ne spune că între timp a mai câștigat încă un proces cu bărbatul care i-a făcut atât de mult rău, astfel că lucrurile se îndreaptă spre un făgaș normal în cazul ei.

”S-a încheiat procesul respectiv, nu s-a lucrat în această perioadă, acum au început să lucreze la judecătorie, în cel mai scurt timp lucrurile probabil vor ajunge la mine. Între timp am mai câștigat un alt proces și lucrurile decurg tot așa. Situația a fost total deplasată, ca să spun așa”, a spus Loredana Chivu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cu toate că a trecut prin momente grele, Loredana Chivu spune că anul trecut a învățat-o multe lecții și a făcut-o să devină mult mai puternică.

”Pentru mine 2023 nu a fost cel mai bun an, dar tot ceea ce am învățat în 2023 m-a făcut mai puternică, am învățat niște lecții. Situația cu fostul a rămas în 2023, unde îi este și locul, în 2024 vreau să vorbesc doar despre lucruri pozitive”, a mai zis ea.

Ce planuri și-a făcut Loredana Chivu pentru perioada următoare

Loredana Chivu a început anul 2024 cu planuri mărețe. Ea spune că are câteva lucruri pe care vrea să le bifeze în perioada care urmează, dar nu vrea să le dezvăluie momentan căci e superstițioasă.

Blondina susține însă că cel mai important e să aibă sănătate pentru a putea să-și ducă la bun sfârșit tot ce și-a propus. Ea a semnat și nișste contracte importante și vrea să facă cât mai multe lucruri pe plan profesional.

”Planurile mele pentru 2024 le las în mâna lui Dumnezeu, am început anul foarte bine, mi-am dorit foarte mult să treacă 2023 pentru că a avut o energie foarte negativă. Pentru acest an mi-am pus câteva targeturi ca să le zic așa, dar o să le țin pentru mine deoarece sunt superstițioasă că dacă le spun nu se vor mai îndeplini. Vreau să fiu sănătoasă, să rămân la fel de ambițioasă, iar restul vor veni de la sine”, ne-a mai zis ea.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Loredana Chivu a mai câștigat încă un proces cu fostul iubit! Blondina iese învingătoare din scandalul uriaș în care a fost implicată. Declarații exclusive: ”Situația a fost total deplasată”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Dacă l-ai văzut pe băiețelul din imagine, sună la 112! Alexandru a fost dat dispărut / FOTO
  • Dacă l-ai văzut pe băiețelul din fotografie, sună la poliție
  • Alexandru a fost dat dispărut
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Trupa AXXA s-a destrămat la un an distanță după ce s-a reunit. Ce i-a determinat să renunțe la proiect. Mihai Onilă: „Eu le-am explicat...”
  • Trupa AXXA s-a destrămat la un an distanță după ce s-a reunit
  • Ce i-a determinat să renunțe la proiect
Showbiz international
Justin și Hailey Bieber vor deveni părinți! Soția celebrului cântăreț este însărcinată / VIDEO
  • Justin și Hailey Bieber, părinți pentru prima dată
  • Cum au dat vestea cea mare
Stiri interne
Un bărbat a amenințat că se aruncă de la etajul unei parcări din București. A fost săltat de polițiști și transportat la o unitate medicală / VIDEO
  • Caz șocant în București
  • Un bărbat a amenințat că se aruncă de la etajul unei parcări
Showbiz intern
Mesajul emoționant al fostei soții a lui Mihai Albu, Iulia Albu. Cum îl susține vedeta în lupta lui cu cancerul: „În aceste momente delicate...” / FOTO
  • Iulia Albu, mesaj emoționant pentru fostul ei soț, Mihai Albu
  • Ce a postat vedeta pe Instagram
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Dana Sota și-a sărbătorit ziua de naștere. Afacerista a împlinit 61 de ani. Cum va sărbători
  • Dana Sota și-a sărbătorit ziua de naștere
  • Afacerista a împlinit 61 de ani
  • Cum va sărbători / VIDEO
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
O poliţistă din Cluj şi-a gazat din greşeală propriul coleg, care se chinuia să reţină un individ agresiv. Un trecător a filmat scena
recomandare pe as.ro
Ce decizie a putut lua fiul plin de bani al lui Leonard Doroftei, în timp ce tatăl său o lua de la zero, printre străini
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
Când sunt Moşii de vară în 2024. Tradiția respectată de credincioși în Sâmbăta Morților
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 10 mai 2024. Săgetătorii îşi primesc răsplata, Fecioarele trebuie să învețe să aibă răbdare
recomandare pe antena3.ro
Secretul roșiilor mari și gustoase. Amestecul natural folosit de grădinarii cu experiență pentru stimularea plantelor
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Marcel Ciolacu anunță ce se întâmplă cu facturile la gaz și curent!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei! Încă o perioadă se adaugă la pensie
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop săptămânal, 13-19 mai 2024. Berbecii au noroc la bani. Leii și Fecioarele au parte de schimbări
recomandare pe a1.ro
Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de muncă