Live acum Star Matinal
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Maria Andria, surprinsă de rezultatul analizelor, în urma operației de la picior! Medicii i-au dat vestea neașteptată: ”Mi s-a dus în tot corpul...”

Maria Andria, surprinsă de rezultatul analizelor, în urma operației de la picior! Medicii i-au dat vestea neașteptată: ”Mi s-a dus în tot corpul...”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 26.05.2023 la 23:43 Actualizat pe 26.05.2023 la 23:43

După ce s-a operat la picior din cauza unei formațiuni ce i-a apărut pe trup, acum Maria Andria a primit rezultatul analizelor. Cântăreața a rămas șocată atunci când medicii au anunțat-o vestea. Ce s-a găsit în corpul blondinei! Va fi nevoită să mai facă și alte intervenții chirurgicale!

A stat cu sufletul la gură mai multe săptămâni și i-a fost teamă că ar putea avea cancer. Maria Andria a primit în sfârșit rezultatul analizelor după operația pe care și-a făcut-o la picior, ca urmare a apariției unor formațiuni dureroase.

Maria Andria a primit rezultatul analizelor, după operația la picior! Ce are, de fapt, în corp

În exclusivitate pentru Spynews.ro, frumoasa cântăreața a spus că a rămas șocată atunci când medicii i-au dat vestea. În corpul blondinei s-a găsit silicon, iar acest silicon a dus la formarea acelei formațiuni pe care tânăra a eliminat-o printr-o intervenție chirurgicală.

Maria Andria și-a dat seama și cum siliconul a ajuns în corpul ei. Mai precis, ea a dezvăluit că a făcut o injecție ce trebuia să o ajute la eliminarea celulitei, însă nu știa că aceasta conține silicon.

”Mi-au ieșit la analize că am silicon, mi s-a dus în tot corpul. Eu când ieșeam la TV aveam celulită și voiam să scap de ea, eu m-am dus la un doctor să mi se facă o injecție pentru a scăpa de celulită. Eu nu știam ce conținea, ce mi-a pus. Am rămas mască când mi-a zis doctorul, au trimis analiza în străinătate și au aflat că aveam silicon în corp. M-a întrebat dacă am făcut ceva injecții în corp”, a spus Maria Andria în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Blondina susține că acel silicon s-a dus spre partea de jos a picioarelor și astfel s-au creat formațiunile ce au speriat-o teribil și care s-au și mărit de-a lungul timpului. Din păcate, medicii i-au dat vestea că vor mai apărea și alte formațiuni de acest gen și pe care va trebui să le elimine prin alte operații.

”Mi-au spus că acele injecții aveau silicon în compoziție și s-a împrăștiat în tot corpul și formează formațiuni ca cele pe care le-am eliminat prin operație. La fiecare formațiune care îmi va ieși pe corp trebuie să mă operez să mi-o scoată. Toată problema vine doar la picioare, acel silicon s-a dus până jos la picior”, a mai zis Maria Andria.

Doctorii i-au interzis să mai mănânce seara

Maria Andria mai spune că din cauza acestui silicon poți să te și îngrași, iar medicii i-au interzis să mai mănânce seara pentru a nu mai pune kilograme pe ea și astfel să permită ca acele formațiuni să se mărească.

”De la acest silicon te îngrași, mi-a zis să am grijă cu ce mănânc că acest silicon crește, de asta mi-a ieșit așa pe picior. Eu cât mănânc și cât mă îngraș, va crește și siliconul. Nu mai am voie să mănânc după ora 7. Problema e că acea formațiune e foarte grea și de asta pe cântăr kilogramele sunt mai multe”, a mai zis ea.

Cântăreața ne-a mai declarat că va încerca să elimine prin intervenții toate formațiunile care îi vor apărea pe corp, chiar dacă acest lucru va însemna ca în următorii ani va călca des pragul medicului chirurg.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Maria Andria, surprinsă de rezultatul analizelor, în urma operației de la picior! Medicii i-au dat vestea neașteptată: ”Mi s-a dus în tot corpul...”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Accident mortal în Mehedinți! Un bărbat a fost lovit de două mașini în timp ce traversa strada
  • Un pieton a decedat după ce a fost lovit de două mașini care circulau în sensuri opuse
  • Accidentul s-a produs pe DN6, în localitatea mehedințeană Tâmna
Stiri internationale
Doliu în lumea filmului! S-a stins din viață, la 83 de ani, o cunoscută actriță / FOTO
  • Lumea filmului internațional, în doliu
  • A murit o cunoscută actriță
  • S-a stins din viață la vârsta de 83 de ani
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce concurent a fost eliminat. A plecat acasă, după ce a obținut 11 puncte: „E doar începutul” / VIDEO
  • Ce concurent a fost eliminat
  • A plecat acasă, după ce a obținut 11 puncte
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce concurent a obținut cel mai mare punctaj la duel. I-a impresionat pe jurați cu preparatul lui: „Sunt foarte mândru de tine” / VIDEO
  • Ce concurent a obținut cel mai mare punctaj la duel
  • I-a impresionat pe jurați cu preparatul lui
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cristian Boureanu, motivul pentru care s-a retras din viața politică. Omul de afaceri a făcut mai multe schimbări: „Nu mai las” / VIDEO
  • Cristian Boureanu, motivul pentru care s-a retras din viața politică
  • Omul de afaceri a făcut mai multe schimbări
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Adnana Mihaela Irimia, în lacrimi, la duel: „M-am pierdut complet”. Cum a încercat să o ajute Claudia Saulic / VIDEO
  • Adnana Mihaela Irimia, în lacrimi, la duel
  • Cum a încercat să o ajute Claudia Saulic
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut