Live acum Star Matinal
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Marian Mexicanu, probleme grave cu legea! A fost condamnat. Ce au decis magistrații

Marian Mexicanu, probleme grave cu legea! A fost condamnat. Ce au decis magistrații

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 05.10.2023 la 23:34 Actualizat pe 05.10.2023 la 23:34

Marian Mexicanu are probleme serioase cu legea! Artistul de muzică de petrecere a fost condamnat de instanța de judecată într-un dosar penal. Ce au decis oamenii legii și care este fapta pe care a comis-o acordeonistul.

Marian Mexicanu și Paula Lincan au fost căsătoriți timp de 23 de ani și împreună au doi copii. Celebrul acordeonist și artista și-au spus adio în 2014, din cauza neînțelegerilor cu care se confruntau de ceva vreme. Cântărețul s-a căsătorit cu Ana, femeia cu care se iubea și în timpul mariajului cu Paula și despre care fosta soție spunea că ar fi fost adusă în familie pentru a avea o relație cu fiul lor, Edi.

Marian Mexicanu, probleme grave cu legea! A fost condamnat

Pe portalul instanțelor de judecată, numele lui Marian Mexicanu apare într-un dosar penal, care are ca obiect: "lovirea sau alte violenţe". Artistul are calitatea de inculpat și se judecă cu un bărbat al cărui nume de familie, este același cu al fostei sale soții, semn că ar fi rudă cu familia acesteia.

Parte civilă în acest dosar este și Serviciul de Ambulață București-Ilfov. Incidentul se pare că s-a petrecut în urmă cu câțiva ani, iar după nenumărate termene în instanță, spre finalul anului trecut, magistrații au hotărât condamnarea artistului fără acord de recunoaștere, la 150 zile-amendă penală, la plata a 8.995 euro, cu titlu de daune materiale, a sumei de 3.000 Euro, cu titlu de daune morale, 3.975 de lei către partea civilă, reprezentând cheltuieli judiciare efectuate de aceasta. Mai mult, Serviciul de Ambulanță Bucureşti – Ilfov îl obligă pe inculpat, la plata către partea civilă a sumei de 256,3 lei, reprezentând contravaloarea cheltuielilor ocazionate de serviciile aordate persoanei vătămate.

"Tip solutie: Condamnare fără acord de recunoaştere
Solutia pe scurt: În baza art. 193 alin. 2 C. pen. cu aplicarea art. 61 alin. 4 lit. c) C. pen. coroborat cu art. 396 alin. 10 C.proc.pen., condamnă pe inculpatul BĂTĂNAŞI MARIAN la pedeapsa de 150 zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Atrage atenția inculpatului că, potrivit art. 63 C. pen. neexecutarea, cu rea-credinţă, a pedepsei amenzii, în tot sau în parte, atrage înlocuirea zilelor amendă neexecutate cu un număr corespunzător de zile închisoare. În baza art. art. 397 alin. 1 C.proc.pen. rap. la art. 19 alin. 1, art. 25 alin. 1, art. 1349 și art. 1357 C. civ., admite, în parte, acțiunea civilă formulată de partea civilă **** și obligă inculpatul la plata către aceasta a sumei de 8.995 Euro, cu titlu de daune materiale şi a sumei de 3.000 Euro, cu titlu de daune morale. În temeiul art. 397 alin. 1, art. 19 şi art. 25 alin. 1, art. 397 alin. 1 C.proc.pen., art. 1349, art. 1357 C.civ. rap. la art. 313 din Legea nr. 95/2006 admite acţiunea civilă formulată de partea civilă Serviciul de Ambulanță Bucureşti – Ilfov şi obligă pe inculpatul Bătănaşi Marian, la plata către partea civilă a sumei de 256,3 lei, reprezentând contravaloarea cheltuielilor ocazionate de serviciile aordate persoanei vătămate *****. În temeiul art. 272 şi art. 274 alin. 1 C. proc. pen., obligă pe inculpat la plata către stat a sumei de 1.500 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare. În temeiul art. 276 alin. 2 C.proc.pen., obligă pe inculpatul Bătănaşi Marian la plata sumei de 3.975 de lei către partea civilă *****, reprezentând cheltuieli judiciare."

Artistul nu s-a lăsat păgubaș și a contestat decizia magistraților Judecătoriei sector 6, mergând către o instanță superioară, Curtea de Apel București. Astfel, în primele luni ale acestui an, judecătorii au decis modificare, parțială, a primei decizii. Mai exact, Marian Mexicanu a scăpat de plata sumei de 8.995 Euro, cu titlul de despăgubiri materiale, însă au fost menținute toate celălalte măsuri luate în primă instanță.

"Tip solutie: Schimbat în parte
Solutia pe scurt: Decizia penală nr. 542/A din data de 16.03.2023 - În temeiul art.421 pct.2 lit.a Cod de procedură penală, admite apelul declarat de inculpatul BĂTĂNAŞI MARIAN împotriva sentinţei penale, pronunţată de Judecătoria sectorului 6 Bucureşti, în dosarul nr.****. Desființează, în parte, sentința penală apelată și rejudecând în fond: Înlătură dispoziția din sentința apelată referitoare la obligarea inculpatului BĂTĂNAșI MARIAN către partea civilă *** a sumei de 8.995 Euro, cu titlul de despăgubiri materiale și respinge aceste pretenții civile ca neîntemeiate. Menține celelalte dispoziții ale sentinței apelate."

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Marian Mexicanu, probleme grave cu legea! A fost condamnat. Ce au decis magistrații
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Vești importante! Ce trebuie să verifice pensionarii pe noile taloane, după recalculare
  • Anunț important
  • Pensionarii trebuie să verifice taloanele, după recalculare
Showbiz intern
Mesajul transmis de Adnana Irimia, după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite! Concurenta nu a ajuns în semifinală: ”Aș minți dacă…” / FOTO
  • Adnana Irimia a fost eliminată de la Chefi la cuțite
  • Cum a reacționat când a aflat că nu a trecut în semifinală
Horoscop
Trei zodii feminine care au noroc triplu până la finalul lunii mai. Sunt protejate de Univers și viața li se schimbă în bine
  • Trei zodii feminine care au noroc triplu până la finalul lunii mai
  • Sunt protejate de Univers și viața li se schimbă în bine
Retete
Rețetă de prăjitură cu cireșe și ricotta. Desertul perfect pentru acest sezon
  • Rețetă de prăjitură cu cireșe și ricotta
  • De ce ingrediente ai nevoie
  • Care este modul de preparare
Actualitate
Toți utilizatorii telefoanelor mobile trebuie să știe! S-au anunțat noi alerte în caz de pericol
  • Anunț pentru utilizatorii telefoanelor mobile
  • Noi alerte în caz de pericol
Showbiz intern
Zi importantă în familia lui Ionuț Cercel. Artistul o sărbătorește pe fiica lui. Cât de mare a crescut Selena / FOTO
  • Zi importantă în familia lui Ionuț Cercel
  • Artistul o sărbătorește pe fiica lui
  • Cât de mare a crescut Selena
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
recomandare pe as.ro
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni