Live acum Star Matinal
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Marius Elisei, relație copy-paste cu iubita! Fostul soț al Oanei Roman, comportament dubios în noua poveste de dragoste

Marius Elisei, relație copy-paste cu iubita! Fostul soț al Oanei Roman, comportament dubios în noua poveste de dragoste

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 31.10.2023 la 09:03 Actualizat pe 31.10.2023 la 10:38

La o primă vedere, Marius Elisei și iubita lui, Gabriela, au o relație foarte frumoasă de iubire, iar de două luni viețile celor doi s-au schimbat radical. Așa și este bine, ca dragoste să plutească în aer, să-ți trăiești viața la cote maxime și să fii fericit! Totuși, la o scurtă analiză asupra noului cuplu din showbiz putem vedeta câteva lucruri ”dubioase”, dacă putem spune așa, în comportamentul din relație al fostului soț al Oanei Roman.

Marius Elisei are un comportament dubios în noua relație cu iubita sa.

instagram

De două luni, Marius Elisei zâmbește din nou. După mai multe încercări de a se împăca cu fosta lui soție, femeia care i-a dăruit și o fetiță, bărbatul și Oana Roman și-au dat seama că nu au cum să mai continue să aibă o relație, astfel că fiecare a decis să meargă pe drumul său. În viața lui Marius Elisei a apărut Gabriela, femeia care îl face fericit și care l-a învățat din nou să iubească.

Marius Elisei, relație copy-paste cu actuala parteneră. Ce comportament are fostul soț al Oanei Roman

Totul bine și frumos, însă în toată această perioadă de după ce și-a asumat noua relație, comportamentul lui Marius Elisei pare că e același ca și în relația cu Oana Roman. Am remarcat mai multe aspecte și pe care le vom detalia.

Știm că de ani de zile Oana Roman postează în fiecare dimineață, pe pagina sa de Instagram, o fotografie cu o ceașcă de cafea, dar nu orice fel de ceașcă, ci un anumit tip. Ei bine, de puțin timp, după ce Gabriela, actuala iubită a lui Marius Elisei, s-a făcut cunoscută, nu mică ne-a fost mirarea atunci când am observat că și iubita lui Marius a început să facă fix la fel. În fiecare dimineață postează o fotografie cu o ceașcă de cafea.

Culmea, e vorba tot despre o ceașcă clasică, ca și cea în care bea cafea Oana Roman, deși ar fi putut să aleagă orice alt tip de ceașcă. Felul în care și Gabriela ținea ceașca e asemănător cu felul în care și Oana Roman o ține. Iată că se pare că și noua iubită a lui Marius Elisei preferă ceștile de porțelan, la fel ca și fosta partenerului ei.

Continuăm! Vă mai amintiți când în urmă cu puțin timp Marius Elisei a anunțat la Xtra Night Show că și-a dus iubita la Pitești și la Sibiu în vacanță. Foarte frumos! Două orașe superbe din România unde ai multe de văzut, însă nu despre asta vorbim acum, ci despre faptul că Marius Elisei a mers cu partenera lui la un hotel deținut de un membru al familiei, mai precis de nașa de botez a Isabelei, fiica sa și a Oanei Roman. Bărbatul s-a cazat la hotelul acesteia din Pitești, locul unde în trecut a stat de nenumărate ori și cu fosta sa soție.

Asta nu e tot, deoarece Marius Elisei duce lipsă de foarte multă creativitate, motiv pentru care s-a pozat cu iubita exact în același loc unde a făcut și ultima ședință foto cu familia, cu Oana Roman și fiica lor, la o cabină telefonică de culoare roșie. Exact în același loc a făcut fotografia și cu Gabriela. Acum stăm să ne întrebăm, oare chiar așa Marius Elisei Elisei nu a găsit un alt loc în care să facă o poză cu iubita lui? Oare e în regulă să se fotografieze în locul unde acum ceva timp se fotografia cu fosta soție și cu fiica lor?!

Bineînțeles că nu ne oprim aici și vă mai arătăm încă o dovadă. După ce au plecat de la Pitești, Marius Elisei și Gabriela au mers în Sibiu, acolo unde au petrecut câteva zile împreună, fiind prima lor vacanță. Coincidență sau nu, acum Marius Elisei știe, însă și pe Oana Roman tot la Sibiu a dus-o în prima lor vacanță, iar asta știm chiar din declarațiile pe care vedeta le-a făcut de-a lungul timpului despre începuturile poveștii de iubire dintre ea și tatăl fetiței.

”Dacã vreti sã flu nostalgicã si sã vã dau si o stire trebuie sã vã spun cã prima mea iesire cu Marius a fost la Sibiu. La o luna dupã ce ne-am cunoscut, Marius m-a invitat undeva, n-a vrut sã-mi spunã unde, apoi mi-a zis cã, de fapt, mergem la Sibiu, la o pensiune frumoasã", a spus Oana Roman la Xtra Night Show.

Suntem curioși acum ce va mai urma, pe unde va mai merge Marius Elisei și dacă va alege aceleași locuri pe unde a fost și cu Oana Roman. Rămâne de văzut, însă stați pe aproape, că Spynews.ro află tot!

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Marius Elisei, relație copy-paste cu iubita! Fostul soț al Oanei Roman, comportament dubios în noua poveste de dragoste
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Oana Zăvoranu, sărbători de Paște în Maramureș. Cum a petrecut vedeta: "Am ajuns acolo..." / VIDEO
  • Oana Zăvoranu a petrecut sărbătorile de Paște în Maramureș
  • Cum s-a distrat vedeta
Showbiz intern
Anamaria Prodan, ipostază incendiară! Vedeta și-a pus fanii pe jar cu una dintre cele mai sexy imagini / FOTO
  • Anamaria Prodan s-a pozat într-o ținută sexy
  • Vedeta și-a luat fanii prin surprindere
Stiri internationale
Ce se întâmplă dacă un om cade într-o gaură neagră. Rezultatele NASA sunt uluitoare
  • Studiu NASA
  • Ce se întâmplă când cazi într-o gaură neagră
Horoscop
Trei zodii pentru care luna mai va fi decisivă. Apar schimbări radicale în viața lor, la care nu s-ar fi așteptat
  • Ce zodii își schimbă viața radical în luna mai
  • Nativii se pregătesc de o nouă etapă, fără să știe ce urmează
Stiri interne
Tânăr de 30 de ani, găsit mort într-o mașină, în Pitești. Bărbatul va fi supus autopsiei
  • Cadavrul unui bărbat, găsit într-o mașină
  • Medicii au intervenit de urgență
Stiri interne
Ce pedeapsă a primit Vlad Pascu, după ce a dat interviu direct din arest. Șoferul drogat, care a produs accidentul din 2 Mai, sancționat dur de conducerea penitenciarului
  • Vlad Pascu ar putea să își afle astăzi sentința
  • Șoferul drogat a mai primit o lovitură
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
O poliţistă din Cluj şi-a gazat din greşeală propriul coleg, care se chinuia să reţină un individ agresiv. Un trecător a filmat scena
recomandare pe as.ro
Ce decizie a putut lua fiul plin de bani al lui Leonard Doroftei, în timp ce tatăl său o lua de la zero, printre străini
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
A intrat în funcțiune "Mamutul", cel mai mare aspirator planetar! Curăță aerul și trimite carbonul în pământ, dar activiștii de mediu îl critică
recomandare pe antena3.ro
O nouă fabrică se va deschide în România | Ministrul Economiei: ”Prima fază presupune crearea a şaizeci de noi locuri de muncă”
recomandare pe antena3.ro
Ritualul care are loc în a patra zi a Săptămânii Luminate. Ce este complet interzis să faci în "Joia Rea"
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Un card bancar folosit de milioane de români dispare din România! Anunțul băncii
recomandare pe dailybusiness.ro
Sindicaliștii vor să iasă din nou în stradă! Acuză că legea pensiilor discriminează
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop săptămânal, 13-19 mai 2024. Berbecii au noroc la bani. Leii și Fecioarele au parte de schimbări
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner