Live acum XNS
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Mihai Trăistariu a făcut bilanțul la finalul sezonul estival 2023 de la malul mării! Cu ce bani a rămas cântărețul din afacerea cu apartamente, după pagubele produse de turiști

Mihai Trăistariu a făcut bilanțul la finalul sezonul estival 2023 de la malul mării! Cu ce bani a rămas cântărețul din afacerea cu apartamente, după pagubele produse de turiști

De Razvan Paltin.
Publicat pe 24.08.2023 la 11:01 Actualizat pe 24.08.2023 la 11:01

Mihai Trăistariu deține șase apartamente la malul mării, unde de trei ani încoace la închiriază turiștilor care vin să se bucure de vacanță în sezonul estival. Cu toate că mai are parte și de pagube, cântărețul câștigă după fiecare vară o sumă frumoasă doar din această afacere, lăsând la o parte concertele. În exclusivitate pentru Spynews.ro, ne-a spus cu ce sumă rămâne în conturi după toate plățile.

Mihai Trăistariu spune cât a câștigat în acest an din apartamentele de la mare

instagram

Încă din timpul pandemiei, Mihai Trăistariu a decis că e momentul să se apuce de afaceri, astfel că și-a achiziționat mai multe apartamente la malul mării, iar de trei ani le închiriază turiștilor care vor să se cazeze în zona Mamaia Nord pe perioada verii.

Câți bani a câștigat Mihai Trăistariu în 2023 din apartamentele de la mare! A făcut bilanțul la finalul sezonului estival

Cum deja sezonul estival se apropie de final, reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu artistul, iar acesta ne-a spus ce sumă a câștigat și în această vară doar din business-ul pe care îl are. El a început să facă anunțuri cu privire la apartamentele pe care le închiriază la mare încă din iarnă și spune că aceasta e cea mai bună soluție pentru a avea toate camerele ocupate pe perioada verii, așa cum de altfel s-a și întâmplat, iar până pe 17 septembrie are totul ocupat.

”A fost cel mai bun sezon pentru mine, eu am învățat acest business în pandemie și m-am ocupat frumos de el și serios. L-am promovat în fiecare zi pe toate rețelele de socializare de la 1 ianuarie, am învățat lecția asta, dacă aștepți să dai cazările în vară nu le mai dai. Trebuie să-ți faci rezervările din timp, eu de la 1 ianuarie încep să postez tot ce trebuie, ei își fac rezervările, iar eu mi-am rezolvat vara. Până pe 17 septembrie eu am plin, n-am avut nicio zi goală la niciun apartament, am șase apartamente, toate sunt rezervate”, a spus Mihai Trăistariu pentru Spynews.ro.

Prețurile variază în funcție de lună, dacă în aprilie și mai turiștii au plătit 200 de lei pentru o noapte de cazare în apartamentele lui Mihai Trăistariu, în luna iunie au scos din buzunar 250 de lei, urmând ca în cele mai călduroase luni de vară, iulie și august, aceștia să plătească 350 lei pe noaptea de cazare. În luna septembrie prețul mai scade și turiștii scot din buzunar 250 de lei pentru o noapte de cazare .

După toate plățile pe care trebuie să le facă, salariile pe care trebuie să le dea angajaților, taxe și impozite, Mihai Trăistariu rămâne cu suma de 30.000 de euro de pe apartamentele de la mare, după cum chiar el ne-a declarat.

”Eu câștig aproximativ aceeași sumă anual, eu n-am modificat prețul, chiar dacă toate s-au mărit, gaze, curent, eu n-am mărit. Eu după ce plătesc tot ce trebuie taxe, salarii, impozite, rămân cam cu 30.000 de euro în mână”, a mai zis el.

Ce situații neplăcute a avut cu turiștii anul acesta

Nu a existat an în care să nu aibă și pagube, iar anul acesta Mihai Trăistariu a trebuit să înlocuiască o canapea și să repare alte două, după ce turiștii le-au distrus. Cântărețul s-a arătat dezamăgit de comportamentul unora și spune că probabil așa sunt și acasă și nu au grijă de lucrurile lor.

”Anul ăsta mi-au rupt trei canapele într-o singură vară după ce trei veri n-am avut nicio treabă. Nu știu cum, sar copiii pe canapea, ei cred că sunt la jocuri din alea pe trambulină, au sărit pe ele și s-au rupt. Una am cumpărat-o, că nu a mai mers reperată, partea aiurea este că sunt și puțin serioși, unii chiar nesimțiți și nici nu anunță și trebuie să îmi zică următorii turiști că este canapeaua ruptă. Aici e cel mai neplăcut. Probabil le e frică să nu le cer bani, dar nu am cerut nimănui bani vreodată. Nu mă refer că se mai sparge o farfurie, un pahar, că alea se întâmplă, dar pe o canapea am dat 2300 de lei, o sumă destul de mare”, a mai zis el.

O altă situație care l-a deranjat teribil a fost aceea când a aflat că una dintre turiste ținea aerul condiționat deschis timp de 12 ore, în perioada în care se afla plecată la plajă. Cântărețul a aflat, i-a spus că este în regulă ce se întâmplă și speră să nu mai aibă parte de astfel de probleme.

”Cel mai mult m-a deranjat anul acesta o turistă care mi-a zis să-i duc factura în cameră, ea era la plajă de la 8 dimineața, iar când m-am dus am găsit aerul condiționat pornit. Am întrebat-o la cât vine în cameră și a zis că la 8 seara, pai și cum să stea aerul condiționat pornit 12 ore? Asta e cam 100 de lei pe zi, iar dacă ea stătea 10 zile, păi 1000 de lei s-au dus, ce-am rezolvat. Ei nu înțeleg că în cinci minute s-a răcit în cameră, aerul e foarte puternic. Asta m-a deranjat și am avut o discuție atunci că a fost neplăcut”, mai spune Mihai Trăistariu.

În schimb, alți turiști chiar au început să-i facă curat în apartamente înainte de a se decaza, iar cu toate că Mihai Trăistariu le-a spus că nu este nevoie, aceștia au lăsat totul lună și chiar au spalat lenjeriile de pat după ei.

”Uite, acum a plecat cineva și mi-a dat poze că a făcut curățenie lună, mi-a zis că a spălat la mașină și lanjeriile, probabil le e frică că-i dau la televizor, dar am zis că nu-i nevoie. Oamenii se mai și sperie, dar poate așa sunt ei civilizați”, a mai transmis el.

În afara afacerii pe care o are, Mihai Trăistariu e plecat în fiecare seară la concerte pe litoral, iar în fiecare weekend merge prin țară la evenimente. Artistul are o mulțime de spectacole, însă cu toate că mărturiește că e foarte epuizat și că a muncit mult vara aceasta, pe de altă parte se bucură că reușește să strângă bani.

”Concerte am avut în fiecare seară, am la resorturi, terase, teatre de vară, restaurante, hoteluri, am câte 3-4 pe seară. Sunt foarte obosit, când câte 30-45 de minute de colo, colo. În weekend plec prin țară, dar în timpul săptămânii am aici în Constanța, deci vara e la mine epuizantă, dar fac și bani”, a mai spus Mihai Trăistariu pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Mihai Trăistariu a făcut bilanțul la finalul sezonul estival 2023 de la malul mării! Cu ce bani a rămas cântărețul din afacerea cu apartamente, după pagubele produse de turiști
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Florin Salam a scăpat de controlul judiciar! Vești bune pentru manelist / VIDEO
  • Florin Salam a scăpat de controlul judiciar
  • Vești bune
Horoscop zilnic
Horoscop miercuri, 22 mai 2024: Taurii vor avea parte de aspecte bune în zona financiară
  • Horoscopul zilei de miercuri, 22 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de miercuri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Showbiz intern
„Nu este un tată bun! Ne-a abandonat pe amândoua!”. Deși au spus că au divorțat amiabil, Denisa Drăgan scoate „artileria grea” împotriva lui Remus Iosub
  • Cu toate că au spus că au divorțat amiabil, Denisa Drăgan scoate „artileria grea” împotriva lui Ramore
  • Ce acuzații grave îi aduce fosta soție
Beauty & Lifestyle
Ceaiurile pe care poți să le bei dacă ești însărcinată. Au numeroase beneficii pentru sănătate
  • Ceaiuri pe care poți să le bei în sarcină
  • Sfaturi pentru femeile însărcinate
Stiri interne
Accident terifiant în Bistrița Năsăud! 6 copii sunt implicați! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție
  • Accident în Bistrița Năsăud
  • 6 copii implicați
Retete
Rețetă de pizza pe blat de vinete. Preparatul care va reuși să vă surprindă
  • Rețetă de pizza pe blat de vinete
  • De ce ingrediente aveți nevoie
  • Care este modul de preparare
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Bătaie în Parlament. Dan Vîlceanu, acuzat că l-a lovit cu genunchiul în nas pe Florin Roman. VIDEO
recomandare pe as.ro
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
Romania TV
Irinel Columbeanu scapă de datorii. Vestea anului înshowbiz, ar putea pleca din azil
Romania TV
Anunţul surpriză al lui Reghecampf după show-ul făcut de Prodanca la gala lui Gavril
recomandare pe antena3.ro
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie. Daniel Baciu, anunț pentru cei peste un milion de români
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 22 mai 2024. Taurii dau lovitura, Leii au parte de reuşite excepţionale
recomandare pe antena3.ro
Crezi că ești bolnav de inimă, dar cauza ar putea fi cu totul alta! Medic: ”O mulțime de pacienți care iau tratament, deși sunt sănătoși!”
recomandare pe playtech.ro
Problemele genetice cu care Oana Roman se confruntă. Ce nu face niciodată fiica lui Petre Roman acasă
recomandare pe playtech.ro
Suma uriașă pe care o câștigă Andreea Bostănică din TikTok în șapte zile: 'Dați hate în comentarii'!
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul oferă mai puțini bani acestor pensionari!
recomandare pe dailybusiness.ro
Planifici concediul? Iată cum va fi vremea în luna iunie
recomandare pe Jurnalul.ro
4 zodii citesc gândurile. Pe acești oameni nu îi poți minți
recomandare pe a1.ro
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai