Live acum Stirile Antena Stars - Best of
Prime time 19:30 Petrecem in familie (r)
Homepage » Monden » Showbiz intern » Miracolul trăit la Ierusalim de către o vedetă de la noi, înainte cu câteva zile de începerea războiului! A fost șocată de ce i s-a întâmplat: ”N-am mai văzut așa ceva...”

Miracolul trăit la Ierusalim de către o vedetă de la noi, înainte cu câteva zile de începerea războiului! A fost șocată de ce i s-a întâmplat: ”N-am mai văzut așa ceva...”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 19.10.2023 la 23:42 Actualizat pe 19.10.2023 la 23:42

Războiul din Israel a speriat pe toată lumea, iar mii de persoane și-au pierdut viața până în acest moment în atentate. Și vedetele de la noi au fost în mijlocul evenimentelor, însă au reușit să scape cu bine înainte ca situația să se complice și mai tare. O altă cântăreață a reușit să meargă în vacanță la Ierusalim cu doar câteva zile înainte de începerea războiului, iar atunci a avut parte și de un miracol.

Maria Andria e șocată de războiul ce se află în Israel, căci distanța din Cipru, locul unde s-a născut, până în țara în care au loc atentatele e destul de mică, dar și pentru că cu doar câteva zile înainte de începerea acestui conflictului armat, ea se află în Israel alături de familie și vizita Ierusalim.

Spune că Dumnezeu a făcut în așa fel încât să schimbe data vacanței în Israel cu câteva zile, căci în mod normal vizita în Țara Sfântă ar fi trebuit să o facă tocmai în perioada în care războiul începea.

”Cu 10 zile înainte ca să se întâmple chestia asta eram și eu la Israel cu familia, cu prietenii. Eu am schimbat în ultimul moment biletele, că noi avem fix în data când a început războiul să fim acolo, dar mama nu putea din cauza serviciului. Dumnezeu ne-a ajutat și nu ne-am dus, că altfel eram și noi acolo, doamne ferește, că să veți cum le-a legat Dumnezeu. Am avut cu toții un șoc”; a spus Maria Andria pentru Spynews.ro.

Mai mult de atât, cântăreața a trăit și un miracol în timp ce se afla în Ierusalim. Ea spune că lănțișorul cu cruciuliță i s-a înnodat în momentul în care mergea la icoane să se roage, iar acesta era foarte greu de deznodat. Totuși, atunci când a mers să sărute icoana cu Nașterea lui Hristos, lănțiștorul pe care îl purta la gât s-a deznodat brusc și a fost șocată să vadă ce i s-a întâmplat.

”Mie acolo la Ierusalim când am fost mi s-a împletit lănțișorul cu crucea, mi s-a încurcat când treceam cu lănțișorul la toate icoanele, iar când m-am dus la icoana cu Nașterea lui Hristos era totul negru acolo. Eu încercam să desfac lanțul, dar nu am putut, iar după dintr-o dată medalionul s-a descurcat de unul singur. Eu am rămas șocată, nu mai văzusem așa ceva, era foarte, foarte încurcat, dar nu am putut niciunul și acolo s-a întâmplat miraculos”, a mai zis ea.

A visat că ceva rău se va întâmpla!

Totodată, cu doar două zile înainte de începerea războiului, Maria Andria spune că a visat foarte, foarte urât scene din Ierusalim. Ea mărturisește că era obligată să-și schimbe credința, iar atunci a început să-i scuipe pe cei care voiau să-i facă rău. Iubitul ei i-a povestit când s-a trezit că a scuipat chiar și în timpul somnului și acest lucru i s-a părut incredibil atunci când a aflat.

”Eu cu două zile înainte de război am visat că eram acolo înauntru și cineva mi-a scos crucilița de la gât și m-a luat să mă violeze, iar eu plângeam. Eu i-am scuipat pe ei și le-am zis că nu o să-mi schimb eu credința, iar Matteo mi-a zis că eu cu adevărat scuipam când dormeam, eu eram sigură că ceva rău o să se întâmple. Eu chiar voiam să mă mai duc încă o dată la Ierusalim și după s-a întâmplat războiul acesta”, a mai zis ea.

Maria Andria mai spune că încă de când a plecat în vacanță la Ierusalim și-a dat seama că ceva nu este în regulă, deoarece avionul în care se afla zbura la o înălțime mult prea mare față de cum ar fi trebuit să fie, mai ales că distanța de unde plecase și până unde trebuia să zboare era una mică.

”Noi am înțeles de atunci de când noi eram acolo că ceva nu era în regulă, era foarte mult control la aeroport, avionul care zbura sus mai mult decât trebuia, că Ciprul și Israel sunt la doar 40 de minute. Femeia care a organizat grupul cu care am fost și eu la Ierusalim a ieșit la televizor după și a spus că da, avionul se ducea atât de sus pentru că se știa că vor să fie război și de aia zbura atât de sus, se știa cu trei săptămâni înainte. Dar de ce au mai lăsat să plece avioanele acolo? Deci hotelul în care noi am stat s-a prăbușit, acum nu mai e nimic. Am intrat să ne uitam pe internet și nu mai există nimic, din cauza bombelor s-a prăbușit. După ce am pățit atâtea, eu cred foarte mult, enorm, în Dumnezeu”, ne-a mai zis Maria Andria.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Miracolul trăit la Ierusalim de către o vedetă de la noi, înainte cu câteva zile de începerea războiului! A fost șocată de ce i s-a întâmplat: ”N-am mai văzut așa ceva...”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Ronald Gavril, imagine emoționantă cu Anamaria Prodan, după marea victorie! Sexy impresara este mândră: „Nu există nimic mai frumos...” / FOTO
  • Imagine emoționantă cu Ronald Gavril și Anamaria Prodan
  • Mesajul postat de sportiv
Stiri interne
Atenție, români! Schema de înșelătorie care vă poate lăsa fără bani în conturi
  • Înșelătoria care te poate lăsa fără bani în conturi
  • Cum acționează escrocii
Showbiz intern
Alina Marymar, durere uriașă după moartea nepotului ei. Lucas a avut o relație specială cu fiica lui Tzancă Uraganu / FOTO
  • Alina Marymar suferă enorm după moartea lui Lucas
  • Ce a postat soția lui Tzancă Uraganu
Stiri interne
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
  • Detalii șocante despre criminalul din Sibiu
  • Ce a dezvăluit un apropiat
Showbiz intern
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
  • Marius Elisei ar fi absent din viața fiicei sale
  • Dezvăluirile făcute de Oana Roman
Stiri interne
Pensia pe care o va primi un român care a muncit 35 de ani. Cum poți face recalcularea
  • Pensia de care va beneficia un român care a muncit 35 de ani
  • Cum se face recalcularea
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
A transformat o dubă într-o locuinţă de lux, cu o investiţie de 140.000$. Cu cât vinde acum casa pe roţi
recomandare pe as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Romania TV
Doamne ferește! Ce tragedie! A murit Marian Stan!
Romania TV
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
recomandare pe antena3.ro
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer român pentru plinul la maşină
recomandare pe antena3.ro
Semne care indică o lipsă de Omega-3. Care sunt semnalele transmise de organism și ce afecțiuni se pot dezvolta
recomandare pe antena3.ro
Trucul care te ajută să ai un păr puternic și strălucitor. Ce trebuie să faci înainte de a aplica șampon
recomandare pe playtech.ro
Așa arăta Gabriela Firea în tinerețe. 100% nu o recunoști când dansa din buric
recomandare pe playtech.ro
Nicoleta Luciu, prinsă în fapt după anunțul despre DIVORȚ! A arătat TOT când credea că nu o vede nimeni
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Categoria de români care va primi 10.000 de lei GRATIS!
recomandare pe dailybusiness.ro
Greșeala din trafic care te poate costa 55.000 de euro! Ce trebuie să NU faci!
recomandare pe Jurnalul.ro
4 zodii citesc gândurile. Pe acești oameni nu îi poți minți
recomandare pe a1.ro
Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea Nataliei. Trei concurenți au refuzat să își ia rămas bun de la ea