Live acum Star Matinal
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Motivul pentru care Oana Monea s-a întors pe Insula Iubirii! Cât de greu i-a fost să-și joace rolul de ispită, pentru a doua oară. Declarații exclusive: ”Totul e cât se poate real”

Motivul pentru care Oana Monea s-a întors pe Insula Iubirii! Cât de greu i-a fost să-și joace rolul de ispită, pentru a doua oară. Declarații exclusive: ”Totul e cât se poate real”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 03.08.2023 la 00:39 Actualizat pe 03.08.2023 la 00:39

Oana Monea e una dintre cele mai apreciate ispite de pe Insula Iubirii din sezonul 7 al show-ului de la Antena 1, însă să nu uităm că aceasta a fost prezentă și în sezonul anterior tot în calitate de ispită. În exclusivitate pentru Spynews.ro, blondina ne spune motivul pentru care s-a întors pe insulă pentru a doua oară și ce lecții a învățat din această experiență.

Oana Monea s-a făcut imediat remarcată ca ispită pe Insula Iubirii în sezonul al șaptea, iar asta nu doar pentru că a participat și în sezonul precedent, ci pentru că a reușit să-și joace rolul exact așa cum a trebuit pentru a le dovedi concurenților că se află într-o relație nu tocmai bună cu partenerul de viață.

Oana Monea spune motivul pentru care s-a întors pe Insula Iubirii în calitate de ispită

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Oana Monea ne spune motivul pentru care s-a întors ca ispită și în acest sezon. Ea mărturisește că și-a dorit foarte mult să retrăiască această experiență, căci a fost una inedită și pentru că un astfel de show te pune în anumite situații pe care nu le vei mai întâmpina vreodată.

”M-am reîntors ca inspită la Insula Iubirii pentru că îmi doream să retrăiesc experiența aceasta, este un show care te pune în anumite situații în care nu poți ajunge decât în cadrul unei emisiuni de acest fel”, a spus Oana Monea pentru Spynews.ro.

Tânăra a hotărât să reparticipe ca ispită imediat după ce s-a despărțit de iubitul de la vremea aceea. Ea a consider că așa va putea să treacă mai repede peste suferința cauzată de separarea de fostul ei partener, iar așa a și fost. Totodată, avea o perioadă aglomerată pe plan profesional și a simțit nevoia de o pauză și la acest capitol.

”Este drept ca m-am hotărât să reparticip imediat după o despărțire pentru ca știam ca mă va face sa trec mai ușor prin acea perioada. Era contextul perfect pentru a mă rupe complet de realitatea de acasă. A fost o perioadă aglomerată și la nivel de business, unde am trecut printr-o schimbare majoră, dupa un an de muncă din greu. Aceștia au fost factorii care au contribuit la luarea deciziei”, a mai zis ea.

Oana Monea mărturisește că tot timpul i-a plăcut să fie pusă în situații noi și să poată să-și depășească limitele. Mai mult de atât ea afirmă că a fost mereu fană Insula Iubirii și voia să ajungă acolo.

”Îmi place să fiu pusă în situații noi, îmi place să îmi depășesc limitele și mereu am fost o persoană competitivă. Mi-a plăcut dintotdeauna să fiu cea mai buna în tot ceea ce fac și fiind fan Insula Iubirii am zis că pot face și asta. Încă din primele sezoane, din fața televizorului mă vedeam acolo, iar acum ma bucur enorm că mi-am împlinit și această mică dorință”, a mai zis Oana Monea.

Oana Monea: ”Rolul de ispită nu e deloc ușor”

În ceea ce privește rolul pe care a trebui să-l joace, acela de a fi ispită, Oana Monea susține că nu i-a fost deloc ușor, căci totul e cât se poate de real și trebuie să te adaptezi tuturor situațiilor ce au loc. Blondina precizează că trebuie să fi alături de concurenți indiferent de context, dar cât se poate de natural și fără a părea nimic forțat.

”Rolul de ispită nu este deloc ușor, totul este cât se poate de real acolo, trebuie să știi să te adaptezi la situație, trebuie să înțelegi că băieții concurenți trec prin stări și stări și este important să poți sa le fii alături. Dacă petrec atunci trebuie sa petreci cu ei, dacă sunt triști trebuie să îi susții, dacă sunt distanți trebuie să nu te dai la o parte, pentră că pâna la urmă asta face o ispită, însă totul trebuie făcut într-un stil cât mai natural”, mai spune blondina.

Ispita de la Insula Iubirii mai spune că lecție e prea mult spus, însă poată să numească tot ceea ce a fost la Insula Iubirii drept o experiență foarte frumoasă și care i-a lăsat amintiri plăcute și pe care nu le va uita niciodată.

”Este mult spus să învăț anumite lecții, însă am rămas cu amintiri și cu experiențe frumoase. Cred despre mine că sunt o persoana extrem de echilibrată cu principii sănătoase, iar această experiența am primit-o cu relaxare, nicidecum ca pe ceva ce ar putea să îmi schimbe viața. Probabil pe viitor poveștile cuplurilor mă vor lăsa sa trag anumite concluzii despre oamenii de care suntem înconjurați, dar în același timp conștientizez că fiecare individ este unic și fiecare relație este unică”, a mai zis ea.

Experiența de la Insula Iubirii a mai făcut-o pe Oana Monea să nu-și schimbe însă percepția în ceea ce privesc relațiile.

”Eu cred în fidelitate foarte tare, iar în doua sezoane, chiar dacă uneori relațiile nu au ajuns până la finalul emisiunii, acest lucru nu m-a facut să îmi schimb percepția despre relații și despre ceea ce cred eu că pot să întâlnesc în viața mea. Chiar dacă par uneori visătoare, pot să mă laud că toate visele mele s-au împlinit prin perseverență, muncă și încredere, așa că eu cred ca se aplică și când vine vorba și despre viața de cuplu!”, mai zice Oana Monea.

După terminarea filmărilor de pe insulă, Oana Monea încă a păstrat legătura cu fetele cu care a stat în casă timp de trei săptămâni, încă își scriu, se sună și chiar se vizitează, după cum ne-a spus chiar tânăra.

În general rămân în relații frumoase cu oamenii ce trec prin viața mea, cu fetele m-am înțeles foarte bine, încă ne scriem și chiar ne vizităm”, a mai transmis Oana Monea.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Motivul pentru care Oana Monea s-a întors pe Insula Iubirii! Cât de greu i-a fost să-și joace rolul de ispită, pentru a doua oară. Declarații exclusive: ”Totul e cât se poate real”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri internationale
Povestea femeii care s-a iubit cu un delfin. Un experiment NASA care s-a sfârșit tragic / FOTO
  • Povestea de iubire dintre o femeie și un delfin
  • Cum s-a terminat totul
Meteo
Anunț ANM de ultimă oră! Cod galben de vreme rea în mai multe județe din România. Care sunt zonele vizate
  • Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie, anunț de ultimă oră
  • Cod galben de vreme rea în mai multe județe din România
  • Care sunt zonele vizate
Stiri interne
Cât costă kilogramul de cireșe de mai în piețele din România! Prețul este mai mic dacă sunt cumpărate direct de la producători: ”Gustul este divin!”
  • A început sezonul cireșelor de mai
  • Cât costă un kilogram
  • Prețul este mai mic dacă sunt cumpărate direct de la producători
Retete
Rețetă de piure de cartofi cu iaurt grecesc. Un preparat ușor, de consumat după Paște
  • Rețetă de piure de cartofi cu iaurt grecesc
  • De ce ingrediente ai nevoie
  • Care este modul de preparare
Stiri interne
Veste importantă pentru românii care au card de sănătate! S-a anunțat o schimbare majoră
  • Vești bune pentru românii care au card de sănătate
  • Anunț important
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Ce amintiri are Cătălin Botezatu despre perioada Paștelui. Celebrul designer, dezvăluiri emoționante: "Cele mai frumoase..." / VIDEO
  • Cum era Paștele în familia lui Cătălin Botezatu când era copil
  • Celebrul designer a făcut dezvăluiri emoționante
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Furtunile încep să facă ravagii în ţară: străzi din Sinaia, inundate. Până când ţine codul galben de vijelii şi grindină
recomandare pe as.ro
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini rare
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
Ceaiul semifermentat care te ajută la digestie după mesele de Paşte şi te relaxează fără să dea somnolenţă
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 8 mai 2024. Fecioarele atrag bunăstarea, Peștii se lasă ghidați de instinct
recomandare pe antena3.ro
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație. Ajută la slăbit, iar magazinele au fost luate cu asalt
recomandare pe playtech.ro
Top 3 zodii care o iau de la început după Paşte. Li se schimbă viaţa complet, apar noi oportunităţi
recomandare pe playtech.ro
Ce faci cu ouăle fierte rămase de la Paște. Top 4 reţete în care să le foloseşti
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe redactia.ro
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Deși șomajul e în scădere, tinerii din România nu-și găsesc de muncă!
recomandare pe dailybusiness.ro
Muncitorii de „import”, soluția pentru criza cauzată de plecarea a 6 milioane de români din țară
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner