Live acum
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Narcisa Moisa și Yoannes se căsătoresc, după 16 ani de relație! Când va avea loc evenimentul și cum va arăta rochia de mireasă a cântăreței!

Narcisa Moisa și Yoannes se căsătoresc, după 16 ani de relație! Când va avea loc evenimentul și cum va arăta rochia de mireasă a cântăreței!

De Razvan Paltin.
Publicat pe 18.04.2023 la 23:37 Actualizat pe 18.04.2023 la 23:37

După 16 ani de relație și doi copii frumoși, Narcisa Moisa și Yoannes, partenerul ei de viață, se căsătoresc. Anul trecut, bărbatul a cerut-o de soție pe cântăreața, iar cei se gândesc acum la evenimentul care urmează. Cunoscuta artistă a făcut declarații exclusive pentru Spynews.ro despre cum va arăta rochia pe care o va purta în ziua nunții, dar și dacă vor avea o petrecere fastuoasă.

Cu toate că au trecut și prin momente mai delicate și au fost și separați, Narcisa Moisa și tatăl copiilor ei, Yoannes, nu pot sta prea mult departe unul de celălalt. Cei doi se iubesc la nebunie, dar pentru că până acum nu s-au căsătorit, iată că urmează și acest pas.

Când se căsătoresc Narcisa Moisa și Yoannes. Cântăreața și-a pregătit rochia de mireasă

Sunt împreună de 16 ani, dar abia în urmă cu un an Yoannes a cerut-o de soție pe cântăreață. Cererea a avut loc la o petrecere, iar toată sala s-a bucurat atunci când Narcisa a spus marele ”Da”. Nunta ar putea avea loc chiar și în acest an, după cum ne-a spus Narcisa Moisa, în exclusivitate pentru Spynews.ro. Ceea ce îi face să nu stabiliească încă data exactă a evenimentul o reprezintă viza pentru America, acolo unde vor avea un contract pentru mai multe evenimente.

Abia după ce vor primii actele, cei doi vor putea să stabilească ziua în care vor spune Da în fața ofițerului de stare civilă, dar și în fața lui Dumnezeu.

”Posibilitatea ca nunta să fie anul ăsta nu se exclude, dar noi suntem indeciși în privința datei exacte, pentru că avem multe contracte și plus de asta avem un contract în America, doar că așteptăm să ne iasă actele și în funcție de acestea stăm blocați și cu data nunții. Comunitatea de români din America abia ne așteaptă, însă vedem în funcție de cum ne ies actele, cum primim viza, o să ne decidem și asupra datei nunții”, a spus Narcisa Moisa, pentru Spynews.ro.

Dacă va fi o nuntă mare sau mică, rămâne de văzut. Narcisa ne-a mai povestit că momentan sunt indeciși asupra acestui lucru. Sunt zile în care vor să facă ceva restrâns, departe de România, dar și zilele în care se gândesc că mulți oameni vor să danseze la nunta lor și ar trebui să facă ceva fastuos în țară.

”Suntem indeciși, uneori spunem că vrem o nuntă restrânsă, să plecăm undeva în afara țării și să fim doar noi, după care ne schimbăm și zicem că stai așa, că toată lumea așteaptă nunta noastră și vrem să facem în țară. Chiar suntem indeciși dacă să facem ceva restrâns sau ceva fastuos”, a mai zis ea.

Totuși, la capitolul rochia de mireasă, Narcisa Moisa știe clar cum va arăta aceasta și e pregătită să surprindă pe toată lumea. Chiar și pe noi ne-a făcut curioși, căci spune va avea două rochii, una obișnuită, dar și una care iese din tipare și va fi total diferită față de ceea ce s-a mai văzut până acum.

”Rochia mea de mireasă va fi una spectaculoasă, va fi diferită față de obișnuitele mirese. Într-adevăr, îmi place culoarea alb, cred că o să am două rochii. Undeva până în ora 12 noaptea să fiu îmbrăcată cu o anumită rochie gen prințesă, iar după ora 12 vreau să dansez, să mă simt bine, și nu o să se aștepte nimeni la cum va arăta rochia pe care o voi purta după miezul nopții”, a mai spus ea.

Cum au petrecut Narcisa Moisa și Yoannes de Paște

Dacă în anii trecuți Narcisa Moisa și Yoannes cântau de Paște și erau departe de familie, anul acesta au hotărât să petreacă cu copiii și cei dragi. Aceștia au plecat la munte și s-au bucurat de peisajul frumos și de mâncarea tradițională.

”Dacă în toți acești ani am alergat cu Yoannes pe la evenimente, în perioada Paștelui, anul acesta am hotărât să petrecem cu copilașii noștri, cu familia noastră, e mai relaxant așa. Am ales o locație superbă, undeva pe la Bran, pe la niște căbănuțe, copiii au unde să se joace, aer curat, iarbă verde, muntele în spatele nostru, am mâncat și bucate pascale, nu puteau să lipsească de pe masă. Eu sunt fană înrăită salată de boef, drob, grătar, ouă”, a spus Narcisa Moisa.

Cei patru au respectat și tradiția din strămoși, aceea de a se spăla pe față, în dimineața de Paște, cu apa în care a fost pus un ou roșu și un bănuț, pentru că se spune că așa îți va merge bine tot restul anului.

”Am respectat și tradiția, astfel că în prima zi de Paște după ce ne trezim pune ouă roșii în apă, bănuț și ne spălăm cu apa aceea ca să ne meargă bine tot anul”; ne-a mai zis cântăreața.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Narcisa Moisa și Yoannes se căsătoresc, după 16 ani de relație! Când va avea loc evenimentul și cum va arăta rochia de mireasă a cântăreței!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Decizie radicală la finalul ediției! Doi concurenți au fost eliminați: „Sunt împăcat”
  • Decizie radicală la finalul ediției!
  • Doi concurenți au fost eliminați
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce echipă a câștigat battle-ul nouă. Cine a intrat la proba individuală: „Cea mai mare mândrie” / VIDEO
  • Ce echipă a câștigat battle-ul nouă
  • Cine a intrat la proba individuală
Horoscop zilnic
Horoscop joi, 9 mai 2024: Racii vor avea noi provocări
  • Horoscopul zilei de joi, 9 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de joi
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Showbiz intern
Sânziana Negru și-a cumpărat mașină nouă. Cum arată bolidul de lux al câștigătoarei de la America Express: „A fost dragoste la prima vedere” / FOTO
  • Sânziana Negru și-a cumpărat mașină nouă
  • Cum arată bolidul de lux al câștigătoarei de la America Express
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce provocare a oferit Irina Fodor concurenților. Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia și-au folosit amuletele
  • Ce provocare a oferit Irina Fodor concurenților
  • Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia și-au folosit amuletele
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cum și-a sărbătorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A împlinit 50 de ani și a plecat în Spania: „Mă simt mult mai bine decât la 25 de ani”
  • Cum și-a sărbătorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere
  • A împlinit 50 de ani și a plecat în Spania
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Florin Piersic, în stare gravă. Medicii i-au scos stimulatorul cardiac şi proteza de la genunchi: actorul avea septicemie
recomandare pe as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 9 mai 2024. Peştii primesc mesaje de la Univers, previziuni neașteptate pentru Scorpion
recomandare pe antena3.ro
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Ieftinire majoră a gazelor în aprilie! Cât au plătit românii luna trecută?
recomandare pe dailybusiness.ro
Inedit! În acest loc poți duce sticle la reciclare și primești DUBLU bani față de alte marketuri
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner