Live acum Visul Românesc - Succes american (r)
Prime time 19:30 Petrecem in familie (r)
Homepage » Monden » Showbiz intern » Nicoleta Dragne a stabilit data botezului băiețelului ei! Câți invitați vor fi prezenți la eveniment și ce tematică a ales pentru petrecere: ”Locația e foarte frumoasă”

Nicoleta Dragne a stabilit data botezului băiețelului ei! Câți invitați vor fi prezenți la eveniment și ce tematică a ales pentru petrecere: ”Locația e foarte frumoasă”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 24.07.2023 la 12:28 Actualizat pe 24.07.2023 la 12:28

Nicoleta Dragne se pregătește ca peste doar câteva săptămâni să facă botezul celui de-al doilea copil. Vedeta îl va creștina pe băiețelul ei, dar în același timp îi va tăia și moțul fiului ei mai mare, după cum ne-a povestit chiar fosta ispită de la Insula Iubirii. Avem detalii despre petrecere!

Nicoleta Dragne, despre petrecerea de botez a băiețelului cel mic

instagram

Nicoleta Dragne a stabilit deja totul în ceea ce privește petrecerea de botez a celui de-al doilea copil. Fosta ispită de la Insula Iubirii urmează să-l creștinească pe micuț, iar în exclusivitate pentru Spynews.ro ne-a oferit detalii despre evenimentul important ce urmează să aibă loc peste doar câteva săptămâni.

Detalii despre petrecerea de botez pregătită de Nicoleta Dragne pentru băiețelul ei

Mai precis, pe 17 august cel mic va fi botezat, iar la petrecere vor fi prezenți mulți invitați, dublu la număr față de invitații care au fost prezenți la petrecerea de botez a primului ei copil, Vladimir. Nicoleta Dragne ne-a mărturisit că în același timp îi vor tăia moțul lui Vladimir, astfel că va fi un dublu eveniment.

”Pe 17 august urmează să facem botezul. Am stabilit deja totul, o să avem invitați destui, prieteni, familie, va fi o petrecere puțin mai măricică față de cum a fost botezul lui Vladimir pentru că de data asta o să-i tăiem și moțul lui Vladi, o să facem două într-una, vom fi cam dublu față de botezul lui Vladi, dar tot apropiați toți”, a spus Nicoleta Dragne pentru Spynews.ro.

În ceea ce privește tematica petrecerii, Nicoleta Dragne mai spune că încă nu a stabilit ceva concret, căci dacă la primul băiețel a avut ca temă ”Jungle”, acum nu știe însă dacă va rămâne la fel sau vor încerca și altceva, dar se va consulta cu cea care se ocupă de eveniment.

Locația pe care au ales-o pentru petrecere este una foarte frumoasă, după cum o descrie Nicoleta Dragne și susține că nici n-ar mai avea nevoie de alte decorațiuni, dar vor alege o temă pentru copiii prezenți la eveniment, să aibă unde să se joace.

”Încă nu ne-am hotărât, săptămâna aceasta voi merge să mă consult cu tipa care se ocupă de amenajarea localului și o să mă consult cu ea să vedem cum o să facem, la Vladimir am avut tema Jungle, dar acum nu știm, să vedem ce se pretează și la locația pe care am ales-o, oricum locația e destul de frumoasă și nu îi mai trebuie altceva, dar vrem să facem așa să fie pentru copii, să aibă acolo unde să se joace, tot ce trebuie”, ne-a mai zis ea.

S-a operat la nas, după două intervenții eșuate

Chiar în aceste zile Nicoleta Dragne a suferit o operație la nas, o intervenție de rinoplastie pentru corectarea formei nasului, dar și din punct de vedere medical, căci susține că nu respira deloc bine și că acum în sfârșit se simte alt om.

”Mi-am făcut o operație de rinoplastie. Sunt foarte bine, fix acum am venit de la control, mă simt extraordinar de bine, nu mă așteptam, eu aveam probleme și cu resiprația, nu puteam să respir, eram cu buzele crăpate tot timpul, aiurea să dorm numai cu gura deschisă. Cu toate că acum după intervenție nasul e înfundat de tot ce se strânge acolo, eu simt că respir foarte bine, în comparație cum eram până acum”, ne-a mai zis ea.

Nicoleta Dragne mărturisește că este a treia operație la nas pe care și-o face și în sfârșit are rezultatul pe care și l-a dorit. Ea spune că și-a mai făcut două intervenții, dar care nu i-au reușit și pentru care, din punct de vedere estetic, a fost și arătată cu degetul în ultimii ani.

”Estetic da, mi-a îndreptat absolut toate problemele. Sunt foarte mulțumită de rezultat, chiar e o schimbare din toate punctele de vedere. Nu mi-a fost teamă de operație, mi-a luat cinci ani să mă hotărâsc că vreau să mă operez și încă doi până când l-am găsit pe domnul doctor, deci șapte. Eu deja aveam două operații care nu au decurs cum trebuie, nici nu respiram bine, estetic nu arăta drăguț absolut deloc, am fost victima bullyingului mulți ani la rând din această cauză”, ne-a mai povestit ea.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Nicoleta Dragne a stabilit data botezului băiețelului ei! Câți invitați vor fi prezenți la eveniment și ce tematică a ales pentru petrecere: ”Locația e foarte frumoasă”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
FCSB a sărbătorit pe ritmuri de manele, după ce a obținut titlul de campioană! Luis Gabriel a făcut senzație la petrecere / VIDEO
  • Cum a sărbătorit FCSB victoria
  • Imagini incendiare de la mega petrecere
Showbiz intern
Imagini incredibile cu Gigi Becali, după ce FCSB a obținut titlul de campioană! A venit la stadion însoțit de călugări, ca să îi poarte noroc: ”Sunt frații mei” / FOTO
  • Gigi Becali a făcut spectacol pe stadion
  • A venit la meci însoțit de călugări
Showbiz intern
Florin Salam a primit cadou o mașină de lux din partea soției lui! Cum arată bolidul pe care i l-a cumpărat Roxana Dobre: ”A venit mai târziu” / VIDEO
  • Cât de generoasă este Roxana Dobre când vine vorba de Florin Salam
  • Ce mașină incredibilă i-a cumpărat de ziua onomastică
Stiri interne
Informații de ultim moment despre starea lui Florin Piersic! Marele actor se simte din ce în ce mai bine după intervenția chirurgicală
  • Cum evoluează starea de sănătate a lui Florin Piersic
  • Vești noi despre marele actor
Showbiz international
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
  • Nemo a câștigat Eurovision 2024
  • Artistul din Elveția nu se identifică nici ca bărbat, nici ca femeie
Stiri interne
El este Narcis, tânărul de 22 de ani, mort în accidentul cumplit din Argeș! Mașina în care se afla a rupt un stâlp în două, după impact / FOTO
  • Narcis a murit într-un accident îngrozitor
  • Tânărul de 22 de ani s-a stins din viață pe loc
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
recomandare pe as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Decizie incredibilă în cazul moștenirii lui Viorel Lis. Cine va moşteni averea fostului edil al Capitalei
recomandare pe antena3.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște
recomandare pe antena3.ro
Domeniul din România care are criză de angajați, în ciuda salariilor atractive. Bani "în mână" între 4.000 și 14.000 de lei
recomandare pe antena3.ro
Duminica Tomii, sărbătoarea care încheie Săptămâna Luminată. Tradiții și obiceiuri respectate în ziua de 12 mai
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe playtech.ro
Cele trei zodii care uită de durere! Vor începe poveşti de iubire ca în basme, se vor îndrăgosti
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
Stațiunea care vrea să fie un „magnet” pentru turiștii străini. Ce investiții sunt pregătite?
recomandare pe dailybusiness.ro
O autostradă așteptată de români, mai aproape de realitate! Imagini impresionante de pe șantier
recomandare pe Jurnalul.ro
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni