Live acum Știrile Antena Stars
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Probleme pentru Cristina Vasiu, înainte de nuntă! Prin ce peripeții a trecut artista împreună cu soțul ei: ”Nu e cum îți plănuiești, ci cum vrea Dumnezeu”

Probleme pentru Cristina Vasiu, înainte de nuntă! Prin ce peripeții a trecut artista împreună cu soțul ei: ”Nu e cum îți plănuiești, ci cum vrea Dumnezeu”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 18.03.2024 la 22:44 Actualizat pe 18.03.2024 la 22:44

Cristina Vasiu și soțul ei, Cătălin Stoica, se pregătesc de pasul cel mare, cununia religioasă și petrecerea de nuntă. După ce anul trecut s-au căsătorit civil, acum cei doi urmează să facă încă un lucru important în viața de familie. Bineînțeles, problemele și peripețiile nu i-au ocolit, astfel că artista ne-a spus ce situații a întâmpinat în realizarea evenimentului fastuos.

Anul trecut, Cristina Vasiu și soțul ei, Cătălin Stoica, s-au căsătorit civil și au plănuit ca nunta și cununia religioasă să o facă în 2024, iar totul e deja bine stabilit. Marele eveniment va avea loc pe data de 7 iulie, iar cei doi au emoții uriașe de la o zi la alta, căci timpul se scurge rapid, iar data nunții se apropie.

Reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu Cristina Vasiu, care ne-a declarat că deja au totul pregătit. Ținutele sunt gata, invitațiile au fost trimise, localul unde va avea petrecerea e deja ales, astfel că mai sunt doar câteva detalii de pus la punct.

”Stăm foarte bine cu pregătirile, am reușit să punem la punct câteva detalii despre ținută, cununie, invitații la care ne-am gândit, am trimis vreo 400 de invitații. Am ales deja modelul rochiței de mireasă, pantofii. Petrecerea va avea loc la un local din Snagov, noi am mai cântat acolo la vreo 3-4 evenimente care au ieșit genial. Am colaborat foarte bine, ne-a plăcut mult mâncarea, decorul, atmosferă, avem și ieșire la piscină unde vom face poze, oamenii vor sta să socializeze. Nu vreau să fie oamenii presați că sunt înauntru și e muzică într-una. Ne-am gândit la fiecare în parte”, a spus Cristina Vasiu pentru Spynews.ro.

Cu toate că au trimis peste 400 de invitații, Cristina Vasiu spune că e conștientă că nu toți acești oameni vor veni, însă știe că va fi un eveniment frumos și totul o să iasă exact așa cum ea și soțul ei și-au propus.

”Nu ne așteptăm să vină toți cei 400. Am chemat pe toți cei cu care am colaborat, familie, prieteni, am chemat chiar și persoane din copilărie, adolescență. Am fost surprinsă să văd că răspunsul a fost unul pozitiv, nu mă așteptam, eu stau de 14 ani în București și legăturile s-au mai răcit, dar am primit un feedback pozitiv din partea lor. Vrem să fie un moment memorabil, seara noastră, să ne simțim bine acolo cu toată lumea”, a mai spus ea.

Cristina Vasiu, despre peripețiile prin care a trecut înainte de nuntă. Ce probleme a întâmpinat

Și cum peripețiile nu aveau cum să-i ocolească în organizarea marelui eveniment, Cristina Vasiu ne-a declarat că timp de un an de zile ea și Cătălin erau focusați pe un restaurant din București și excludeau total orice altă variantă, însă au avut parte de momente de ”panică” atunci când din diverse motive nu au mai putut să-și țină petrecerea acolo și au fost nevoiți să aleagă altul, iar cu o lună în urmă au semnat și actele.

Vedeta susține că lucrurile poate așa trebuiau să fie de la început și susține că Dumnezeu știe cel mai bine cum să aranjeze toate treburile.

”Au mai fost câteva peripeții. Noi ne-am focusat foarte mult pe o locație din București, iar din diverse motive, într-un final, așa s-au așezat lucrurile, așa a vrut Dumnezeu, iată că am ajuns la locația pe care am ales-o deja din Snagov, acolo unde va avea loc petrecerea. Așa s-a întâmplat. Acum o lună am semnat contractul. De obicei locațiile se iau cu cel puțin un an înainte, la noi a fost ceva din scurt. Sunt sigură că peripeții vor mai fi în apropierea evenimentului, cu câteva zile înainte. Nu e cum îți plănuiești, ci cum vrea Dumnezeu”, a mai zis cântăreața.

Cristina Vasiu și Cătălin și-au împărțit atribuțiile în ceea ce privește organizarea nunții, însă au luat împreună toate deciziile pentru ca totul să iasă ca la carte într-un final.

”L-am lăsat pe Cătălin să se ocupe de partea de muzică, atunci când noi ne-am cunoscut el era un event planner pe partea muzicală, avea multe evenimente, mulți prieteni în muzică, mulți instrumentiști, și am zis să las tot evenimentul în mâinile lui, dar bineînțeles că ne-am consultat amândoi. Eu m-am ocupat de locație, de fapt ne-am ocupat cumva separat, dar totodată împreună. Deciziile le-am luat de comun acord, el a știut referințele mele la meniu, eu pe ale lui și așa am ajuns la un consens”, a mai zis ea.

Cristina Vasiu vrea să dea câteva kilograme jos

Până la nuntă, Cristina Vasiu își dorește să mai dea câteva kilograme jos. Cântăreața spune că și-a propus să mai scadă în greutate, însă declarată că nu reușește deoarece îi plac foarte mult dulciurile, dar speră să aibă voință și să se pună la dietă.

Artista susține că are mari emoții pentru ziua cea mare, deoarece au mai rămas doar patru luni până atunci, dar are încredere că nunta va fi cea mai frumoasă zi din viața lor.

”Avem emoții. Cum trec zilele mai repede și rămân tot mai puține, pe mine cel puțin mă cuprind emoțiile. Îmi doresc ca totul să iasă bine. Mai am și problemuța asta cu câteva kilograme în plus acum luate și cumva îmi doresc să arăt bine și să dau kilogramele astea jos, dar nu-mi iese pentru că sunt o obsedată de dulce, dar cu voință o să reușim”, ne-a mai declarat Cristina Vasiu.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Probleme pentru Cristina Vasiu, înainte de nuntă! Prin ce peripeții a trecut artista împreună cu soțul ei: ”Nu e cum îți plănuiești, ci cum vrea Dumnezeu”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
  • Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer
  • Cunoscutul designer, operat
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Soția lui Cristi Tănase a obținut ordin de protecție împotriva lui! Dodel nu mai are voie să se apropie de ea și de copil timp de un an
  • Cristi Tănase are probleme grave în căsnicie
  • Fotbalistul nu mai are voie să se apropie de fiica și soția lui
Showbiz intern
”O stare generală gravă”. Medicii, noi detalii după ce Florin Piersic a fost transferat la Spitalul de Ortopedie pentru a fi operat
  • Medicii au oferit detalii despre starea lui Florin Piersic
  • Cum se simte actorul
Showbiz intern
Câți bani ar fi făcut Andrew și Tristan Tate din servicii videochat. Suma este una uriașă
  • Ce sume ar fi încasat Andrew și Tristan Tate din servicii videochat
  • Informații noi
Stiri internationale
Șocant! Un candidat la președinție spune că un vierme i-a mâncat din creier! Detalii incredibile făcute publice în urmă cu câteva ore
  • Un candidat la președinție, declarații incredibile
  • Spune că un vierme i-a mâncat din creier
Stiri interne
Ancuța Popoviciu, încă o gafă halucinantă la noul proces în dosarul 2 Mai. Judecătoarea a întrebat-o pe mama tinerei ucise de Vlad Pascu dacă a participat la înmormântare: ”Era atât de zdrobită”
  • Ancuța Popoviciu a făcut încă o gafă incredibilă la proces
  • Judecătoarea a întrebat-o pe mama Robertei dacăa participat la înmormântare
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
O poliţistă din Cluj şi-a gazat din greşeală propriul coleg, care se chinuia să reţină un individ agresiv. Un trecător a filmat scena
recomandare pe as.ro
Ce decizie a putut lua fiul plin de bani al lui Leonard Doroftei, în timp ce tatăl său o lua de la zero, printre străini
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
A intrat în funcțiune "Mamutul", cel mai mare aspirator planetar! Curăță aerul și trimite carbonul în pământ, dar activiștii de mediu îl critică
recomandare pe antena3.ro
O nouă fabrică se va deschide în România | Ministrul Economiei: ”Prima fază presupune crearea a şaizeci de noi locuri de muncă”
recomandare pe antena3.ro
Ritualul care are loc în a patra zi a Săptămânii Luminate. Ce este complet interzis să faci în "Joia Rea"
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Un card bancar folosit de milioane de români dispare din România! Anunțul băncii
recomandare pe dailybusiness.ro
Sindicaliștii vor să iasă din nou în stradă! Acuză că legea pensiilor discriminează
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop săptămânal, 13-19 mai 2024. Berbecii au noroc la bani. Leii și Fecioarele au parte de schimbări
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner