Live acum XNS
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Ramona de la Clejani și viitorul soț s-au despărțit cu scandal! A aflat că bărbatul avea în paralel o altă relație: ”Nu permit să fiu umilită”

Ramona de la Clejani și viitorul soț s-au despărțit cu scandal! A aflat că bărbatul avea în paralel o altă relație: ”Nu permit să fiu umilită”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 04.05.2023 la 23:41 Actualizat pe 04.05.2023 la 23:41

Ramona de la Clejani și Paris, viitorul ei soț, s-au despărțit. Cântăreața de muzică de petrecere a hotărât să pună punct relației cu bărbatul, asta după ce a aflat că acesta avea în paralel o altă relație. Cu toate că se pregăteau de nuntă, acum toate planurile s-au anulat!

La doar câteva luni după ce i-a descoperit iubitului conversații cu fosta parteneră, Ramona de la Clejani și Paris s-au despărțit, iar de această dată lucrurile par a fi definitive și fără nicio șansă de a se împăca.

Ramona de la Clejani s-a despărțit de viitorul soț. Primele declarații despre separare

Cu toate că Ramona de la Clejani i-a mai dat o șansă partenerului ei de viață, lucrurile nu s-au schimbat, iar recent a aflat că din nou Paris se află în tatonări cu o altă femeie cu care chiar avea și o relație.

Inclusiv femeia i-a scris artistei că cel pe care îl consideră iubit are o relație cu ea, vorbesc la telefon din casa ei și chiar îi trimite și imagini din intimitate. Pentru Ramona de la Clejani a venit totul ca un șoc, iar acum artista nici nu mai vrea să audă de cel care trebuia să-i fie soț.

”Nu mai vreau să fiu asociată cu el, eu cred că am muncit foarte mult până în momentul de față și nu merit să fiu asociată cu oameni care nu știu să respecte și să aprecieze oamenii buni. Suntem caractere diferite, atunci când ești un om bun, cu atât ești mai dezamăgit”, a spus Ramona de la Clejani pentru Spynews.ro, în exclusivitate.

Artista e de părere că vinovată în această relație ar putea fi și ea, căci nu a reușit să-și dea interesul așa de mult precum și-ar fi dorit, fiind ocupată mai tot timpul. Ramona de la Clejani precizează că de acum înainte vrea doar să-și vadă de viața sa și vrea să uite complet de fostul ei partener care i-a făcut atât de mult rău.

”Am fetița care urmează să dea la Dinu Lipatti, trebuie să mă ocup de ele, de fete. Poate că eu nu mi-am dat interesul cum trebuia în relație pentru că sunt ocupată tot timpul, poate a fost vina mea, eu nu am nimic de comentat la adresa nimănui, trebuie doar să-mi văd de viața mea și să nu mai greșesc. Eu nu am spart casa nimănui, eu cu cât sunt mai puternică, cu atât sunt lovită, dar eu nu dau prilej la așa ceva pentru că pentru mine aceste persoane și acești oameni care sunt în spatele acelor postări sunt niște no name-uri care vor să-mi facă rău”, a mai zis ea.

Ramona de la Clejani: ”Îmi doream să am o familie”

Marea dorință a Ramonei de la Clejani era aceea de a-și face o familie cu Paris, însă din păcate lucrurile nu au fost așa cum au sperat. Ea ne-a mai spus că nu ar fi avut cum să accepte că iubitul ei joacă la două capete.

Cântăreața mărturisește că o mare parte din vină o au și domnișoarele care acceptă să vorbească cu un bărbat atunci când știu clar că acesta se află într-o relație.

”Eu nu am cum să accept, eu am acceptat anumite situații pentru că nu am știut, iar persoana aceea care a știut și a acceptat și îi place să fie a doua... Mie nu-mi place, eu tot timpul am luptat pentru locul 1. Eu nu pot să permit așa ceva, eu sunt un om care a muncit foarte mult și am și eu principiile mele în viața asta, nu pot accepta orice situație. Eu sunt un om ambițios ce a plecat de la 0. Îmi doream să am o familie, dar am înțeles că aștia sunt oamenii, cu asta se ocupă, iar vina cea mai mare o au fetele astea care știu că au relații și se bagă, eu niciodată nu am făcut asta în viața mea”, a mai zis ea.

Întrebată de ce i-a mai dat o șansă acum câteva luni, când a descoperit mesaje între fostul iubit și cea care i-a fost în trecut parteneră, Ramona de la Clejani spune că atunci l-a iertat, însă a crezut că se va schimba.

”Atunci i-am mai dat o șansă, l-am iertat că am zis că e firesc, dar nu poți la nesfărșit. Este vina mea, cel mai mult mă învinovățesc pe mine, nu trebuia eu să mă bag în așa ceva, nu permit să fiu umilită pentru fete care sunt întreținute. Am un milion de motive să trec cu bine peste asta, eu sunt un om puternic, frumos, am o mulțime de nunți vara asta, nu au mâncat lupii țara”, a mai spus Ramona de la Clejani pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Ramona de la Clejani și viitorul soț s-au despărțit cu scandal! A aflat că bărbatul avea în paralel o altă relație: ”Nu permit să fiu umilită”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Ce ritual avea Ciprian Marica înainte de a intra pe teren. Ce regrete are fostul fotbalist: "Dacă știam că..." / VIDEO
  • Ciprian Marica, despre regrete
  • Ce ritual avea fostul fotbalist înainte de a intra pe teren
Retete
Cum să faci socată cu căpșuni. Băutura care îți va încânta papilele gustative în acest sezon
  • Cum să faci socată cu căpșuni
  • Ce beneficii aduce această băutură pentru sănătate
Beauty & Lifestyle
Semnele care arată că pisica ta este bolnavă. Cum îți dai seama că trebuie dusă la veterinar
  • Cum îți dai seama că pisica ta este bolnavă
  • Semne evidente
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cum și-a descoperit Ciprian Marica pasiunea pentru fotbal. Cui îi este recunoscător: "Trebuie să recunosc..." / VIDEO
  • Ciprian Marica, despre începuturi
  • Cum a început să joace fotbal
Horoscop zilnic
Horoscop vineri, 17 mai 2024: Săgetătorii vor avea parte de vești bune
  • Horoscopul zilei de vineri, 17 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de vineri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Stiri interne
Noi ajutoare pentru români! Anunțul important făcut de Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii: „Rezultate excepționale...”
  • Simona Bucura-Oprescu a anunțat noi ajutoare pentru români
  • Ce a transmis ministrul Muncii
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
recomandare pe as.ro
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: „E un exemplu”
Romania TV
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Romania TV
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
recomandare pe antena3.ro
Modalitatea prin care pensionarii pot obţine cuponul de pensie automat în format electronic. Casa de Pensii se modernizează
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 17 mai 2024. Gemenii își fac de cap, Leii își construiesc o echipă
recomandare pe antena3.ro
Cele trei zodii care vor avea șansa de a face bani mulți până la sfârșitul lunii mai. Norocul le va surâde
recomandare pe playtech.ro
Imagini şoc cu Meghan şi Harry după întoarcerea din America! Gata cu iubirea şi privirile frumoase, ăsta e adevărul din relaţia lor
recomandare pe playtech.ro
Andreea Tonciu a spus adevărul despre divorț: 'Mi-am luat sclav? Soțul meu nu face nimic! E egal cu zero
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
ALERTĂ MONDIALĂ! OMS interzice alimentele care conțin sare!
recomandare pe dailybusiness.ro
Audi, Volkswagen, Renault sau Mercedes vândute de ANAF cu 200 de euro! Iată OFERTA
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuza a visat, Ceaușescu a săpat, Ciolacu dezgroapă canalul Dunăre-București: Compania Canalelor Navigabile vrea să reia lucrările
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor