Live acum Insula Iubirii
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Rareș Cojoc, soțul Andreei Popescu, cea mai mare performanță din lume! A devenit locul I mondial! Bucurie fără margini pentru cei doi! Declarații exclusive!

Rareș Cojoc, soțul Andreei Popescu, cea mai mare performanță din lume! A devenit locul I mondial! Bucurie fără margini pentru cei doi! Declarații exclusive!

De Razvan Paltin.
Publicat pe 11.10.2022 la 10:07 Actualizat pe 11.10.2022 la 10:09

Bucurie uriașă în familia Andreei Popescu, fosta dansatoare a Deliei, și a partenerului ei de viață. Rareș Cojoc, soțul vedetei a reușit cea mai mare performanță din lume, căci bărbatul a obținut locul I mondial la dans sportiv, după 26 de ani de activitate. Reporterii Spynews.ro au vorbit cu Andreea Popescu, care ne-a transmis emoționată cât de fericită ea. Totodată, ne-a mărturisit și cât de mult își susține partenerul în carieră.

Rareș Cojoc, locul I mondial la dans sportiv

Spynews.ro

După 26 de ani de activitatea în lumea dansului sportiv, Rareș Cojoc, soțul Andreei Popescu a obținut cea mai mare victorie, căci bărbatul în vârstă de 34 de ani a câștigat locul I mondial la dans sportiv, fiind pentru prima oară în istoria dansului sportic când un român ajunge să ocupe primul loc de pe podium.

Soțul Andreei Popescu, Rareș Cojoc, a obținut cea mai mare performanță din lume la dans sportiv

Alături de partenera sa de dans, Andreea Matei, Rareș Cojoc a reușit cea mai mare performanță, iar soția lui, Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, e în culmea fericirii. Reporterii Spynews.ro au luat legătura cu ea, iar aceasta ne-a transmis cât de mult i-a fost alături partenerului încă din prima zi în care s-au cunoscut.

Ea ne-a precizat că s-a obișnuit cu plecările în competiții ale soțului ei totul a devenit o rutină, iar ea e îi e alături de fiecare dată și întotdeauna l-a susținut să continue pentru a avea cele mai bune rezultate.

”M-am obișnuit după aproape 11 ani, am intrat în pâine direct din prima zi de relație, a trebuit să plece la câteva zile după. La început a fost greu, dar acum face parte din viață, din rutină. M-am obișnuit, iar până la urmă nu e vorba doar de obișnuiță, de susținere, când vezi că e din ce în ce mai bun nu ai cum să nu fi acolo. Chiar dacă au fost momente când și eu poate am zis că e timpul să te retragi, dar bine că n-a făcut-o”, ne-a transmis Andreea Popescu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Rareș Cojoc se antrenează foarte mult pentru a avea cele mai bune rezultate, iar acesta are doar o singură zi liberă pe săptămână în care nu dansează, însă în rest 3-4 ore de luni până sâmbătă se află în sala de dans, acolo unde dă tot ce e mai bun alături de partenera lui.

”Se antrenează zilnic, 3-4 ore pe zi, zilnic, în afară de duminică. În cantonamente se antrenează chiar și 12 ore pe zi, iar asta este oricum rutina zilnică a lui. Bineînțeles, înainte de competiție se duce la antrenori, pleacă din țară, ori vin antrenorii aici, după care urmează ziua concursului, care nu e neapărat în România, în diferite țări. Există rutina aceea, își face părul, își pregătește fracul, se încălzește, face sport înainte. El nu face numai și numai dans sportiv, de exemplu merge și aleargă kilometri întregi, sunt mult mai multe chestii pe care le face, iar pregătirea fizică pe care o face cu altcineva. Eu îi spun mereu, hai du-te, nu îl trag în jos, nu îi zic niciodată vino acasă, de ce nu stai acasă, de ce nu stai cu copiii”, a mai spus Andreea Popescu.

Soția lui, Andreea Popescu, e cea mai mare susținătoare a sa, iar aceasta ne-a povestit că e trup și suflet lângă partenerul ei cu fiecare ocazie și merge la cât mai multe competiții pentru a-i fi alături.

”În ziua concursului stăm și ne ține la curent, dacă sunt cu el în aplaud, mă ridic, plâng, hai Rareș, hai Ada, partenera lui de dans, sunt trup și suflet acolo. Sunt cea mai mare susținătoare a lui, urlu și toată lumea se întoarce la mine”, ne-a mai povestit ea.

Rareș Cojoc face dans sportiv de la vârsta de 8 ani

Rareș Cojoc face dans sportiv de când era doar un copil, mai exact de la vârsta de 8 ani, atunci când părinții l-au îndrumat către acest sport. Astăzi, după 26 de ani, el a reușit să devină locul I mondial, iar toată lumea este mândră de el.

”Rareș face dans sportiv de la 8 ani, iar urmează să facă 34 de ani, deci... Deci, iată, după 26 de ani de când face dans sportiv în sfârșit a devenit locul 1 mondial, vă dați seama câtă muncă! Oricum, el este locul 1 în România de foarte mulți ani, deja are 20 și ceva de titluri câștigate de-a lungul carierei ca și sportiv național, dar știi cum e, vrei să fi acolo, și mondial”, ne-a mai zis soția lui.

Cu toate că soțul ei face dans sportiv, Andreea Popescu mărturisește că nu și-ar dori neapărat ca și copiii lor să facă acest sport din mai multe motive, însă dacă cei mici se îndreaptă spre pasiunea tatălui lor, atunci îi vor susține fără doar și poate.

”E o chestie, așa se întâmplă cu părinții. E un sport costisitor dansul sportiv, mai bine faci tenis, carting, orice alt sport, nu știu de ce chestia asta o au părinții care fac sportul respectiv că hai poate faci altceva. Bineînțeles, dacă Ioachim sau Anastasia ar avea aceste înclinații către dans sportiv, bineînțeles că nu te opui, îi susții”, ne-a mai povestit Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei.

Băiețelul Andreei Popescu și al lui Rareș Cojoc e în culmea fericirii de fiecare dată când merge să-și vadă părintele, iar micuțul e un mare susținător al acestuia, asta în timp ce fetița lor, Anastasia, e mult prea mică momentan pentru a înțelege.

”Ioachim e topit tot când merge la concursuri, îl apaudă pe tatii, e foarte implicat”, ne-a mai povestit Andreea Popescu.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Rareș Cojoc, soțul Andreei Popescu, cea mai mare performanță din lume! A devenit locul I mondial! Bucurie fără margini pentru cei doi! Declarații exclusive!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Horoscop zilnic
Horoscop luni, 20 mai 2024: Capricornii au șansa unui câștig suplimentar
  • Horoscopul zilei de luni, 20 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de luni
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Emisiuni TV
iUmor, 19 mai 2024. George Tănase, moment de senzație în semifinală. A intrat în pielea lui Cristiano Ronaldo: „Am jucat mai mult în reclame decât pe teren”
  • George Tănase, moment de senzație în semifinală
  • A intrat în pielea lui Cristiano Ronaldo
Horoscop
Top 3 zodii care au cele mai mari șanse să se îmbogățească în luna iunie. Nativii au succes și pe plan profesional
  • Top 3 zodii care au cele mai mari șanse să se îmbogățească în luna iunie
  • Nativii au succes și pe plan profesional
Stiri interne
Accident grav în Vaslui. Trei persoane au murit, după ce două motociclete și o mașină s-au ciocnit
  • Accident grav în Vaslui
  • Trei persoane au murit, după ce două motociclete și o mașină s-au ciocnit
Stiri interne
Familia tinerei ucise de iubit, declarații sfâșietoare după crima din Sibiu: „Când am auzit...”. Mama ei urmează să vină din Italia pentru înmormântare
  • Familia tinerei ucise de iubit, declarații sfâșietoare după crima din Sibiu
  • Mama ei urmează să vină din Italia pentru înmormântare
Showbiz intern
Momente grele în familia lui Ciprian Pian, după ce a fost condamnat la 3 ani de închisoare: „Mi-ai promis...”. S-a predat singur la poliție în urmă cu o zi
  • Ciprian Pian a fost condamnat la 3 ani de închisoare în același dosar în care a fost judecat și ucigașul lui Emi Pian
  • Laurențiu Duduianu s-a predat singur la poliție, împreună cu fratele lui, Vasile
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
A transformat o dubă într-o locuinţă de lux, cu o investiţie de 140.000$. Cu cât vinde acum casa pe roţi
recomandare pe as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Romania TV
Doamne ferește! Ce tragedie! A murit Marian Stan!
Romania TV
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
recomandare pe antena3.ro
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer român pentru plinul la maşină
recomandare pe antena3.ro
Semne care indică o lipsă de Omega-3. Care sunt semnalele transmise de organism și ce afecțiuni se pot dezvolta
recomandare pe antena3.ro
Trucul care te ajută să ai un păr puternic și strălucitor. Ce trebuie să faci înainte de a aplica șampon
recomandare pe playtech.ro
Așa arăta Gabriela Firea în tinerețe. 100% nu o recunoști când dansa din buric
recomandare pe playtech.ro
Nicoleta Luciu, prinsă în fapt după anunțul despre DIVORȚ! A arătat TOT când credea că nu o vede nimeni
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Categoria de români care va primi 10.000 de lei GRATIS!
recomandare pe dailybusiness.ro
Greșeala din trafic care te poate costa 55.000 de euro! Ce trebuie să NU faci!
recomandare pe Jurnalul.ro
4 zodii citesc gândurile. Pe acești oameni nu îi poți minți
recomandare pe a1.ro
Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea Nataliei. Trei concurenți au refuzat să își ia rămas bun de la ea