Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Reacția Iuliei Sălăgean, după ce Bianca Drăgușanu a făcut-o ”prostituată”! Scandalul continuă între fostele lui Alex Bodi: ”Ea încurajează fetele să nu facă facultate” / VIDEO

Reacția Iuliei Sălăgean, după ce Bianca Drăgușanu a făcut-o ”prostituată”! Scandalul continuă între fostele lui Alex Bodi: ”Ea încurajează fetele să nu facă facultate” / VIDEO

De Razvan Paltin.
Publicat pe 28.12.2021 la 15:40 Actualizat pe 28.12.2021 la 15:41

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean continuă, iar acum avem și prima reacție a Iuliei Sălăgean după ce blonda a făcut-o ”prostituată”. Fosta soție a lui Alex Bodi scoate toate ”armele” și spune cine e diva, de fapt.

Iulia Sălăgean, scandal uriaș cu Bianca Drăgușanu

Spynews.ro

Bianca Drăgușanu a jignit-o pe Iulia Sălăgean, după ce fosta soție a lui Alex Bodi a mărturisit că acesta i-ar fi spart contul de socializare. Vedeta a făcut-o ”prostituată”, iar lista continuă, însă iată că acum reacționează și Iulia Sălăgean.

Iulia Sălăgean, reacție după ce Bianca Drăgușanu a făcut-o ”prostituată”. Cuvinte dure către vedetă

Pentru Antena Stars, Iulia Sălăgean a ținut să o atace și ea la rândul ei pe Bianca Drăgușanu spunând că niciodată nu și-a dorit să fie prietenă cu ea sau să fie asociată cu ea, asta pentru că știa că vedeta e tot timpul pusă pe scandal.

Ea a precizat că Bianca Drăgușanu a insistat o lungă perioadă să o cunoască, iar ulterior au devenit prietene foarte bune.

”Eu nu mi-am dorit niciodată să o cunosc pe această femeie. Niciodată! Ba, chiar au fost insistențele ei, și-a dorit foarte mult să mă cunoască, a durat cam un an de zile presiune la adresa mea să o cunosc și să stau cu ea la masă.

În al doilea rând, nu îmi doresc să apar la TV prin intermediul unei asocieri cu ea, așa cum a spus ea. Dacă ăsta era țelul meu o făceam de acum trei ani când mă căutau tot felul de televiziuni și reporteri, mai ales că poate era un fel de avantaj pentru mine că ea era amanta fostului meu soț. Eu sunt mamă 24 din 24 și makeup artist, iar chestile astea nu funcționează la mine”, a spus Iulia Sălăgean la Antena Stars.

Iulia Sălăgean: ”E o femeie de scandal. Ea ce prezintă societății?

Iulia Sălăgean a mai mărturisit că Bianca Drăgușanu a fost chiar ea cea care a insistat ca aceasta să apară la TV și să o susțină în a putea să-i facă rău lui Alex Bodi. Mai mult de atât, Iulia Sălăgean a ținut să o atace pe vedetă spunând că nu controbuie cu nimic societății.

Fosta soție a lui Alex Bodi a mai precizat că din contră, Bianca Drăgușanu încearcă să le încurajeze pe tinere să nu facă facultate pentru a ajunge ca ea.

”Îi amintesc invidiei că anul trecut chiar ea voia să mă aducă la TV ca să mă pună pe canapea la Xtra Night Show ca să o susțin să-i facă rău fostului meu soț, poate a uitat.

Toată lumea știe că e o femeie de scandal, pe scandal a apărut tot timpul. Ea ce prezintă societății, că nu înțeleg?! Încurajează fetele să nu facă facultate, că ea nu are facultate și a ajuns unde a ajuns?!”, a mai spus Iulia Sălăgean.

Iulia Sălăgean spune că Bianca Drăgușanu e o prietenă falsă

Seria replicilor dure continuă, iar Iulia Sălăgean mai precizează că posibil ca pe vedetă să o deranjeze faptul că ea apare la televizor, așa cum o deranja și atunci când apărea Daria Radionova, actuala iubită a lui Alex Bodi.

Ea mai spune că aceasta e pusă tot timpul pe scandal și vorbește de rău multe persoane publice de la noi din țară.

”Poate a deranjat-o că apar, poate simte concurență. O deranja și anul trecut faptul că apărea Daria la TV, era foarte... Ea spune doar din gură că nu intră în competiție cu nimeni și singura competiție e cu ea, dar asta e doar așa.

Ea vorbește de foarte mult persoane rău, ea spune că e o femeie feministă, dar să știi că nu este. Ea are o problemă cu alte persoane publice, dar nu vreau să dau nume, le făceau exact cum m-a făcut pe mine”, a mai spus Iulia Sălăgean.

Iulia Sălăgean a mai spus că Bianca Drăgușanu încearcă să denigreze autoritățile din România, după ce a afirmat că i-au fost spuse lucruri de la DIICOT din dosarul în care chiar ea e implicată.

”Dar cine ești tu fata mea, te sună pe tine DIICOT și nu știm noi? Ea denigrează autoritățile din România să spună ea informații care sunt de fapt securizate, ea le spune la TV. E interesant, chiar aștept procesul de care spune ea.

E foarte frustrată, iar asta nu o spun sub formă de jignire, o spun ca un fapt. Oricine crede în prezent cu ea prieten, nu este. Ea e o prietenă falsă, ea și-a trădat inclusiv prietenii de suflet, mereu lângă ea și așa mai departe”, a mai spus Iulia Sălăgean.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Reacția Iuliei Sălăgean, după ce Bianca Drăgușanu a făcut-o ”prostituată”! Scandalul continuă între fostele lui Alex Bodi: ”Ea încurajează fetele să nu facă facultate” / VIDEO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce concurent a fost eliminat. A plecat acasă, după ce a obținut 11 puncte: „E doar începutul” / VIDEO
  • Ce concurent a fost eliminat
  • A plecat acasă, după ce a obținut 11 puncte
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce concurent a obținut cel mai mare punctaj la duel. I-a impresionat pe jurați cu preparatul lui: „Sunt foarte mândru de tine” / VIDEO
  • Ce concurent a obținut cel mai mare punctaj la duel
  • I-a impresionat pe jurați cu preparatul lui
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cristian Boureanu, motivul pentru care s-a retras din viața politică. Omul de afaceri a făcut mai multe schimbări: „Nu mai las” / VIDEO
  • Cristian Boureanu, motivul pentru care s-a retras din viața politică
  • Omul de afaceri a făcut mai multe schimbări
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Adnana Mihaela Irimia, în lacrimi, la duel: „M-am pierdut complet”. Cum a încercat să o ajute Claudia Saulic / VIDEO
  • Adnana Mihaela Irimia, în lacrimi, la duel
  • Cum a încercat să o ajute Claudia Saulic
Retete
Rețetă de tartă cu smochine. Desertul perfect cu care să-ți surprinzi invitații
  • Rețetă de tartă cu smochine
  • Desertul perfect cu care să-ți surprinzi invitații
Showbiz intern
Alina Eremia și fratele ei, interviu la dublu! Cântăreața și Mircea Eremia, amintiri din perioada copilăriei: ”Nu stăteam să fiu bătută de el, ripostam!” / VIDEO
  • Alina Eremia și Mircea, despre copilărie
  • Cum erau cei doi când erau mici
  • Declarații exclusive
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut