Live acum
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Se pregătește de nuntă, dar e amenințată că evenimentul nu va avea loc! Ce vedetă e disperată și cere ajutorul polițiștilor: ”Deja am schimbat data, ca ne este frică”

Se pregătește de nuntă, dar e amenințată că evenimentul nu va avea loc! Ce vedetă e disperată și cere ajutorul polițiștilor: ”Deja am schimbat data, ca ne este frică”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 08.11.2023 la 23:33 Actualizat pe 08.11.2023 la 23:33

După ce a suferit mult din dragoste și a trecut prin momente cumplite cu foștii parteneri, o vedetă de la noi se pregătește acum de nuntă. Cu toate că ar trebui să fie o perioadă bună, totul e umbrit de amenințările pe care le primește cu privire la eveniment. Îi este teamă că ceva rău ar putea să se întâmple, astfel că a anunțat poliția.

Gabriela Cristoiu a suferit mult în ultima perioadă din dragoste, dar și de urmările pe care le-a avut din poveștile de iubire în care credea atât de mult. Ea a ajuns la spital din cauza bărbaților din viața ei și nu credea că vreodată va mai putea să iubească din nou.

Totuși, după ce s-a vindecat și a reușit să se ridice, bruneta s-a reîndrăgostit și spune că în momentul de față e foarte fericită. În viața ei a apărut un nou bărbat care o face să se simtă o femeie iubită, împlinită și cu care acum de se și căsătorește. Omul misterios a cerut-o de soție și în curând va avea loc cununia civilă, căci nunta cea mare va fi abia anul viitor.

”După ani de zile de suferință mi-am gasit în sfârșit alesul. Este bărbatul pe care mi l-am dorit toată viața. După relația de 15 ani pe care am avut-o cu fostul partener nu am reușit să-mi mai refac viața. Viitorul meu soț a apărut în viața mea ca o mână cerească, a reușit să îmi vindece depresia pe care o aveam. Stăteam numai cu draperiile trase, nu mai vorbeam cu nimeni, nu voiam să mai cunosc pe nimeni. Refuzam orice forma de comunicare cu cei din jurul meu dacă nu era neaparat necesară. Mi-am pierdut încrederea în bărbați, nu mă mai bucura nimic. Atunci a apărut el, din seara în care ne-am cunoscut am rămas împreuna non stop, ne-am mutat imediat împreună și imediat m-a cerut în casatorie”, a spus Gabriela Cristoiu pentru Spynews.ro.

Se pregătește de nuntă, dar e amenințată că marele eveniment nu va avea loc

Cu toate că ar trebui să fie o perioadă bună în viața ei acum, evenimentul care va avea loc e umbrit de amenințările pe care Gabriela Cristoiu le primește în ultimul timp. Mai precis, de pe un număr ascuns îi sunt livrate mesaje în care i se spune să nu mai facă nunta că ceva rău se va întâmpla.

Mai mult de atât, i-au fost livrate chiar și la ușa apartamentului câteva mesaje prin care i se cere să nu mai țină cununia civilă. Speriată fiind, Gabriela Cristoiu și iubitul deja au schimbat data cununiei civile, însă tot stau cu frică.

”Iată că suntem în pragul nunții și cineva încearcă să-mi știrbească fericirea. Primesc zilnic mesaje de amenințare în care sunt sfătuită să opresc această nuntă. Ma simt hărțuită și voi aduna toate aceste probe și voi merge cu ele la Poliție și voi face tot posibilul să aflu IP-ul de pe care sunt trimise aceste amenințări. Este cineva care știe unde locuiesc pentru că am primit și în ușă un plic în care toate cuvintele erau decupate din ziare și reviste pentru a forma acest advertisment. Mă tem pentru că este cu siguranță cineva apropiat. Data nunții era inițial alta, însă am schimbat-o pentru a ne asigura că vom fi în siguranță în acea zi”, a mai zis bruneta.

A angajat firmă de pază la nuntă

Cu toate că evenimentul va fi unul restrâns, cu prietenii, dar fără familiile celor doi, căci le-au interzis să vină, Gabriela Cristoiu și partenerul ei au angajat o firmă de pază și protecție care să-i supraveghereze pentru a nu exista probleme. Totodată, au apelat și la organele legii pentru a începe demesurile și pentru a afla cine e persoana care îi tot amenință cu nunta.

”La cununia civilă vor fi doar câțiva prieteni. Am interzis participarea familiei mele, cât și a familiei lui, va fi ceva restrâns și voi aduce pe cineva care se va ocupa de pază și protecție. La anul vom face petrecerea de nuntă și voi îmbrăca rochia de mireasa la biserică. Sper că până atunci Poliția Română să mă ajute să prindem această persoana care încearca să-mi facă rau. Să găsesc scrisori de amenințare în fața ușii este un lucru foarte grav. Nu o să las pe nimeni să-mi strice nunta, dar mă pot aștepta la orice”, a mai zis ea.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Se pregătește de nuntă, dar e amenințată că evenimentul nu va avea loc! Ce vedetă e disperată și cere ajutorul polițiștilor: ”Deja am schimbat data, ca ne este frică”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Dacă l-ai văzut pe băiețelul din imagine, sună la 112! Alexandru a fost dat dispărut / FOTO
  • Dacă l-ai văzut pe băiețelul din fotografie, sună la poliție
  • Alexandru a fost dat dispărut
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Trupa AXXA s-a destrămat la un an distanță după ce s-a reunit. Ce i-a determinat să renunțe la proiect. Mihai Onilă: „Eu le-am explicat...”
  • Trupa AXXA s-a destrămat la un an distanță după ce s-a reunit
  • Ce i-a determinat să renunțe la proiect
Showbiz international
Justin și Hailey Bieber vor deveni părinți! Soția celebrului cântăreț este însărcinată / VIDEO
  • Justin și Hailey Bieber, părinți pentru prima dată
  • Cum au dat vestea cea mare
Stiri interne
Un bărbat a amenințat că se aruncă de la etajul unei parcări din București. A fost săltat de polițiști și transportat la o unitate medicală / VIDEO
  • Caz șocant în București
  • Un bărbat a amenințat că se aruncă de la etajul unei parcări
Showbiz intern
Mesajul emoționant al fostei soții a lui Mihai Albu, Iulia Albu. Cum îl susține vedeta în lupta lui cu cancerul: „În aceste momente delicate...” / FOTO
  • Iulia Albu, mesaj emoționant pentru fostul ei soț, Mihai Albu
  • Ce a postat vedeta pe Instagram
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Dana Sota și-a sărbătorit ziua de naștere. Afacerista a împlinit 61 de ani. Cum va sărbători
  • Dana Sota și-a sărbătorit ziua de naștere
  • Afacerista a împlinit 61 de ani
  • Cum va sărbători / VIDEO
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
O poliţistă din Cluj şi-a gazat din greşeală propriul coleg, care se chinuia să reţină un individ agresiv. Un trecător a filmat scena
recomandare pe as.ro
Ce decizie a putut lua fiul plin de bani al lui Leonard Doroftei, în timp ce tatăl său o lua de la zero, printre străini
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
Când sunt Moşii de vară în 2024. Tradiția respectată de credincioși în Sâmbăta Morților
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 10 mai 2024. Săgetătorii îşi primesc răsplata, Fecioarele trebuie să învețe să aibă răbdare
recomandare pe antena3.ro
Secretul roșiilor mari și gustoase. Amestecul natural folosit de grădinarii cu experiență pentru stimularea plantelor
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Marcel Ciolacu anunță ce se întâmplă cu facturile la gaz și curent!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei! Încă o perioadă se adaugă la pensie
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop săptămânal, 13-19 mai 2024. Berbecii au noroc la bani. Leii și Fecioarele au parte de schimbări
recomandare pe a1.ro
Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de muncă