Live acum Acces Direct
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Simona Trașcă, probleme serioase la întoarcerea în România, din Canada! Bagajul i-a fost făcut praf și a fost pusă să plătescă sute de dolari în plus: ”E o bătaie de joc, am rămas șocată”

Simona Trașcă, probleme serioase la întoarcerea în România, din Canada! Bagajul i-a fost făcut praf și a fost pusă să plătescă sute de dolari în plus: ”E o bătaie de joc, am rămas șocată”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 10.10.2024 la 12:14 Actualizat pe 10.10.2024 la 13:07

Simona Trașcă s-a confrunat cu mari probleme la întoarcerea în România, din vacanța pe care a petrecut-o la fiul ei, în Canada! Nu doar că a venit cu bagajul praf, după ce i-a fost distrus pe avion, dar a mai fost pusă și să plătească sute de dolari în plus. Vedeta tună și fulgeră!

După o vacanță foarte reușită pe care a petrecut-o la fiul ei în Canada, Simona Trașcă s-a întors în România, dar a avut parte de peripeții peste peripeții în zborul spre țara natală. În exclusivitate pentru Spynews.ro, blondina ne spune ce i s-a întâmplat.

A ajuns în țară de doar câteva zile, însă nici acum nu s-a acomodat cu fusul orar și ne-a spus că se trezește în miez de noapte și nu mai poate să doarmă. Vedeta spune că trece printr-o perioadă destul de ciudată până când se va reacomoda cu fusul orar, după zilele petrecute în Canada.

”M-am întors din Canada și nu știu de capul meu cu fusul ăsta orar. Încerc să stau trează ca să pot să dorm la noapte. Azi noapte la 3 dimineața m-a trezit foamea, îmi era o foame de leșinam, era ora la care în Canada mâncam. Am stat o oră, dar pe la 4 m-am dus și am mâncat ceva că nu mai puteam”, a spus Simona Trașcă pentru Spynews.ro.

Simonei Trașcă i-a fost făcut bagajul praf la întoarcerea din Canada

Și dacă era să fi fost doar asta singura problemă, însă Simona Trașcă s-a întors în România cu bagajul complet spart, asta după ce pe avion i-a fost distrus. Nici nu a mai apucat să facă vreo reclamație pentru că, spune ea, era foarte obosită, așa că și-a luat bagajul, ce a mai rămas din el, de fapt, și a plecat acasă. Cu toate astea, blondina afirmă că nu e deloc normal ceea ce se întâmplă.

”Venind de pe un drum așa lung, am avut și întârziere, au fost două zboruri, eram foarte obosită. Mi-au făcut bagajul praf, e de aruncat la gunoi, am plecat cu el nou de aici. Trebuia să fac reclamație, dar nu am mai avut starea necesară, eram foarte obosită. Am văzut-o pe alta femeie înainte care avea bagajul pe din două, erau șosetele pe banda, erau toate alea scoase din bagaj, eu măcar am avut noroc, bine că am putut să plec cu el acasă, că nu mi-am pierdut nimic”, a mai zis ea.

A fost pusă să plătesc din nou bagajul de cală, deși îl avea inclus

Și problemele tot nu s-au încheiat pentru Simona Trașcă. Vedeta ne-a povestit că a fost pusă și să-și plătească din nou bagajul, cu toate că îl avea inclus. Blondia ne-a declarat că avionul cu care urma să decoleze a fost schimbat, iar compania respectivă i-a spus că nu mai are bagaj inclus, astfel că trebuie să-l plătească. A fost nevoită să-l achite, cu toate că biletul era plătit inclusiv cu bagajul de cală.

”Am mai avut o peripeție și când am plecat de acolo. Fiul meu m-a ajutat să-mi cumpăr bilet, mi-a luat cu o companie foarte ok, compania asta n-a mai zburat din nu știu ce motive, iar mie mi-au făcut biletul să plec cu o altă companie. Și ăștia m-au pus să-mi plătesc bagajul de cală, deși eu aveam bagaj inclus, că de aia mi-am luat biletul mai scump, ca să am și cala inclusă. Pe Otopeni a trebuit să plătesc, am zis că ăștia vor să-mi ia banii, am plătit și m-am enervat. Când am ajuns acolo ăștia mi-au zis iar că nu am bagajul inclus și trebuie să-l plătesc din nou, am rămas șocată”, a mai spus blondina.

A trebuit să-și achite bagajul chiar de două ori, atât la dus, cât și la întors, dar a și depășit cu un kilogram greutatea acestuia, astfel că i s-a spus că trebuie să plătească aproape 250 de dolari, fapt ce a enervat-o teribil.

”Deci când am plecat din Canada a trebuit să plătesc din nou bagajul, l-am mai și plătit și aveam un kilogram și câteva sute de grame în plus, m-au mai pus să plătesc și 235 de dolari în plus că am depășit. Eu pentru prima dată în viața mea am zis că eu nu sunt de acord să plătesc atât și vreau să scot din bagaj”, a mai zis ea.

Simona Trașcă nu a vrut să plătească suma uriașă, astfel că și-a scos din bagajul de cală lucrurile și le-a pus într-o pungă, pe care a cărat-o în tot drumul spre România, cu toate că spune că de obicei nu-i place să care nimic și preferă doar să ia cu ea o gentuță cât mai mică.

”Fiul meu mi-a zis că plătește el, eu i-am zis că nu, că eu plătesc bagajul de cală și acum voi scoate kilogramul în plus că nu stau să plătesc, e exagerat, e bataie de joc. Fiul meu mi-a zis să arunc hainele respective, dar i-am zis că nu le arunc. Le pun într-o pungă și le iau. Am fost foarte încăpățânată și m-am cărcat cu ele într-o pungă până în România. Eu sunt foarte comodă și nu suport să car nimic, eu aveam și bagaj de mână de 10 kilograme, dar nu am vrut, că vreau să fiu comodă, cu gentuța, dar uite că atunci când am venit am luat hainele într-o pungă”, ne-a mai spus ea.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Simona Trașcă, probleme serioase la întoarcerea în România, din Canada! Bagajul i-a fost făcut praf și a fost pusă să plătescă sute de dolari în plus: ”E o bătaie de joc, am rămas șocată”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
  • Daiana de la Mireasa, sezonul 7, e însărcinată în luna a șaptea
  • Imagine emoționantă cu burtica de graviduță
  • Când urmează să nască soția lui Dani
Showbiz intern
Steliano Filip a devenit tată pentru a doua oară! Soția fotbalistului a adus pe lume o fetiță / FOTO
  • Soția lui Steliano Filip a născut
  • Fotbalistul a devenit tată pentru a doua oară
Showbiz intern
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
  • Irisha este într-o relație
  • Un bărbat însurat i-a furat inima
Emisiuni TV
De ce a renunțat Larisa Popa la colaborarea cu Pescobar! A lucrat pentru el 8 ani: ”Mă priva de viața personală”
  • De ce nu mai lucrează Larisa Popa pentru Pescobar
  • Dezvăluiri din culisele uneia dintre cele mai mediatizate afaceri
Showbiz intern
Vești bune pentru români! Salariul minim pe economie se majorează de la 1 ianuarie 2025
  • Angajații din România vor primi mai mulți bani
  • Cât va fi salariul minim pe economie din 1 ianuarie 2025
Showbiz international
Rafael Nadal și-a anunțat retragerea din tenis! Jucătorul de 38 de ani a transmis un mesaj emoționant
  • Rafael Nadal a spus că a fost o decizie grea să se retragă din tenis
  • Sportivul de 38 de ani va avea un meci final
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Doamne, Dumnezeule mare!" Momentul în care o Tesla evită milimetric un turist care cade din senin de pe trotuar în faţa maşinii, în centrul Braşovului
recomandare pe as.ro
George Simion, dezvăluiri rare despre cadoul de două tone primit de la Gigi Becali: „E în declarația de avere!”. Cât a costat
Romania TV
Surpriză totală, Alexia Eram a făcut anunţul pe Insta după despărţirea de Mario Fresh!
Romania TV
Lacrimi şi durere pentru Maestrul Florin Piersic...
recomandare pe antena3.ro
Unul dintre liceele premiate de Klaus Iohannis a avut doar doi elevi la Bacalaureat, unul dintre ei l-a picat inițial
recomandare pe antena3.ro
Tânărul care a ucis un taximetrist cu 22 de lovituri de cuţit şi-a recunoscut faptele și a povestit de unde a pornit totul
recomandare pe antena3.ro
Ora de iarnă 2024, noaptea din octombrie în care se schimbă ora. Cum este afectat organismul
recomandare pe playtech.ro
Geanina Ilieș, SUPERBĂ la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Rochia crăpată a atras TOATE privirile domnilor
recomandare pe playtech.ro
Andreea Raicu a arătat SUPERB la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Rochia i-a făcut pe bărbați să suspine
recomandare pe redactia.ro
De ce s-ar fi despărțit Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu. Totul a ieșit la iveală acum
recomandare pe redactia.ro
Ce pensie alimentară plătește lunar Valeriu Gheorghita pentru cei doi copii ai săi din prima căsătorie
recomandare pe Ciao.ro
A MURIT! Gică Hagi, în doliu
recomandare pe shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
recomandare pe bzi.ro
Câți bani au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: Au fost invitați care au chefuit gratis!
recomandare pe bzi.ro
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025! Creșterea va fi de cel puţin 650 de lei
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești bune. Românii primesc un nou sprijin de la Guvern. Banii se alocă pe loc
recomandare pe dailybusiness.ro
Klaus Iohannis a dat legea! Se micșorează o taxă în 2025
recomandare pe Jurnalul.ro
10 Adevăruri incomode despre relații pe care nimeni nu vrea să le admită
recomandare pe a1.ro
Ce anunț a făcut Alexia Eram după despărțirea de Mario Fresh. Postarea cu care și-a luat prin surprindere fanii