Live acum Mireasa. Capriciile iubirii
Prime time /
Homepage » Monden » Showbiz intern » Sora lui Babasha, prima reacţie după ce fratele său a fost huiduit pe scenă! Cum îi ia apărarea: "Voi ce ați realizat în viață?" / FOTO

Sora lui Babasha, prima reacţie după ce fratele său a fost huiduit pe scenă! Cum îi ia apărarea: "Voi ce ați realizat în viață?" / FOTO

De Oana Vacarusi.
Publicat pe 13.06.2024 la 15:47 Actualizat pe 13.06.2024 la 17:35

Încă de ieri seară, din momentul în care cântăreţul de manele Babasha a urcat pe scenă la concertul Coldplay și a fost huiduit, reacțiile curg pe rețelele de soclializare. Cu puțin timp în urmă, și sora artistului care are o melodie aflată pe locul 1 în trending YouTube România intitulată "Păi Naa", a avut o primă reacție în legătură cu acest subiect. Cum îi ia apărarea fratelui său.

Sora lui Babasha, reacţie după concertul Coldplay

colaj spynews / facebook

Momentul în care Babasha a urcat pe scenă, seara trecută, în deschiderea Coldplay este, fără îndoială, controversa momentului. În timp ce mulți au criticat inclusiv pe rețelele de socializare faptul că artistul a urcat pe scenă, deși nu era contextul potrivit, alții spun că publicul a reacționat greșit și că nu existau motive pentru care să se comporte astfel.

Sora lui Babasha, reacție după ce fratele ei a fost huiduit la concertul Coldplay

Recent, prin intermediul paginii personale de socializare, Bianca Babaşa a făcut publică o postare prin intermediul căreia îi ia apărarea fratelui său, Vlad Babaşa, cunoscut ca Babasha.

Tânăra își începe mesajul prin a spune că, în general, oamenii cred că tonul pielii mai închis la culoare vine la pachet cu un scut mai puternic care sa facă față rasismului, discriminării și urii. Continuă prin a spune că nu este pentru prima dată când se lovește de așa ceva.

"Eu și fratele meu muncim pe rupte ca să reușim ca oameni, muncim cu oameni și pentru oameni, prin muzică, teatru, artă, implicându-ne in comunitățile noastre.
Eu petrec zeci de ore cu tineri din comunități marginalizate, lucrez și vorbesc cu copii și tineri despre curaj, ii învăț despre empatie, prietenie, exprimarea liberă si căutarea potențialului lor artistic. De câțiva ani mă implic in mediul social, m-am întors recent dintr-o vizita de studiu din Norvegia unde am mers sa învăț despre drepturile omului, despre drepturile femeilor, despre tineri, într-o țara care funcționează pe concepte ca încredere, sustenabilitate și comunitate.
Vlad Babasa este un artist! Nu doar prin ceea ce face, ci și prin felul in care gândește, bunătatea și talentul lui l-au adus la nivelul la care este.", a fost o parte a mesajului Biancăi Babașa.

Tânăra a contiunat prin a oferi câteva detalii despre fratele său care, potrivit spuselor ei, și-a descoperit pasiunea de mic, și-a dat seama de la o vârsta foarte fragedă de iubirea pentru muzică, de impactul pe care îl poate avea asupra oamenilor.

"A studiat câteva instrumente și a apoi a ales să fie solist, să compună, să își scrie singur muzica și a ales să facă asta cu bucurie și cu sufletul curat, să muncească să fie din ce in ce mai bun.
Eu și fratele meu nu luptam cu oameni ca voi, cu răutăți, nu ne dorim succesul cu orice preț. Muncim la noi, la limitele noastre, cu fricile si cu propria persoană, pentru ca ne-am dat seama că lupta nu e cu ceilalți, ci cu noi înșine, ghidați de Dumnezeu.
Voi ce ați realizat in viața? Ce vă place, ce nu vă place? Va cunoașteți pe voi? Conștientizați viața din voi? După ce va ghidați?
Eu înțeleg ca nu v-ați așteptat la acest moment, dar dacă in Europa avem reputația proasta pe care o avem, voi nu ați făcut altceva decât sa o întăriți.
Vlad Babasa ești cel mai bun frate de pe pământ si te iubesc mult de tot", a mai scris tânăra în descrierea fotografiei în care apare alături de fratele său.

Amalia Năstase, reacție după ce Babasha a fost huiduit pe scena concertului Coldplay

Amalia Năstase a avut, de asemenea, o reacție, după ce tânărul artist din România a fost huiduit pe scenă. Vedeta spune că, fie că asculți manele, fie că nu, nimeni nu îți dă dreptul să huidui un băiat în vârstă de 22 de ani care este student la Conservator.

”Eu nu ascult manele, eu nu am în playlist-ul meu nicio muzică de manele, nu ascult. Dar asta nu înseamnă că ei își pot permite să huiduie un băiat de 22 de ani, care este student la Conservator.
Despre ce vorbim? Aceștia sunt oameni care sunt frustrați, care au copii pe care i-au scăpat in mână, copiii lor ascultă manele și de aceea sunt așa de supărați pe ei, în loc să vadă fenomenul și să vadă unde suntem în ziua de astăzi. (...) Nu este un gen muzical rău, este un gen muzical. Ne-am făcut de râs pentru că ei, cei care au fluierat, sunt niște oameni rasiști”, a declarat Amalia Năstase, la Știrile Antena Stars.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Sora lui Babasha, prima reacţie după ce fratele său a fost huiduit pe scenă! Cum îi ia apărarea: "Voi ce ați realizat în viață?" / FOTO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Tragedie într-o familie din Botoșani! Un copil în vârstă de un an a murit după ce a fost lovit de maşina condusă de tatăl său
  • Un copil în vârstă de un an a murit după ce a fost lovit de maşina condusă de tatăl său
  • Accidentul a avut loc în curtea unei locuinţe din comuna Vorniceni
Emisiuni TV
Acces Direct. Ultimul om care l-a văzut în viață pe Costică, declarații neașteptate. Cum s-ar fi comportat bărbatul în ziua respectivă: „Nu mi-a dat nimic de gândit”
  • Ultimul om care l-a văzut în viață pe Costică, declarații neașteptate
  • Cum s-ar fi comportat bărbatul în ziua respectivă
Stiri interne
Vești proaste pentru românii care vor să meargă în vacanță pe litoral! S-au anunțat scumpiri de la 1 iulie. Cu cât vor crește tarifele la mare
  • Anunț pentru românii care vor să meargă în vacanță la mare
  • Vor exista scumpiri
Meteo
Anunț ANM de ultimă oră! Cod galben de ploi în 19 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
  • Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie, anunț de ultimă oră
  • Cod galben de ploi în 19 județe din România
Emisiuni TV
Acces Direct. De ce ar fi fost ucisă Alexandra, adolescenta de 17 ani, de iubitul ei. Familia fetei nu era de acord cu relația lor. Noi detalii în cazul tragediei din camera de hotel
  • De ce ar fi fost ucisă Alexandra, adolescenta de 17 ani, de iubitul ei
  • Familia fetei nu era de acord cu relația lor
  • Noi detalii în cazul tragediei din camera de hotel
Retete
Spumă de căpșuni. Rețeta clasică e cea mai simplă și gustoasă
  • Rețetă clasică de spumă de căpșuni
  • Ingrediente
  • Mod de preparare
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Reacţia unui român care a mers în Germania să vadă meciul României. "Cum, bă, în plin Euro, să ai terasele goale? La 9 seara toată lumea în casă?"
recomandare pe as.ro
Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Denisa este model și arată uluitor!
Romania TV
Ce nebunie, răsturnare de situaţie la Euro 2024, e DEZASTRU pentru naţională!
Romania TV
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
recomandare pe antena3.ro
Haos pe Aeroportul Otopeni: Sunt întârzieri la mai multe curse, iar angajații unei companii aeriene s-au retras ca să nu fie agresați de pasageri
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 28 iunie 2024. Săgetătorii se luptă cu morile de vânt, Fecioarele iau decizii importante
recomandare pe antena3.ro
Subiectele şi baremul de corectare la Matematică de la Evaluarea Națională 2024. Ce au primit elevii la examen
recomandare pe playtech.ro
Cât de SUPERBĂ e fiica Iuliei Albu. Mikaela, ținută ÎNDRĂZNEAȚĂ la 14 ani
recomandare pe playtech.ro
Adevărul despre noul IUBIT al Biancăi Drăgușanu! Bădălău a recunoscut că a fost ÎNȘELAT: „Ăsta e nivelul ei”
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt cei doi tineri găsiți morți într-un hotel din București. Primele imagini cu ei
recomandare pe redactia.ro
Ce subiecte au primit elevii de clasa a 8-a la Evaluarea Națională
recomandare pe Ciao.ro
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii
recomandare pe shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
recomandare pe bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
recomandare pe bzi.ro
Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! „Am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine!“
recomandare pe dailybusiness.ro
Șoferii trebuie să știe! S-a simplificat modul în care pot cumpăra rovinieta
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul momentului pentru acești pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile lor după reclaculare
recomandare pe Jurnalul.ro
4 zodii care au cele mai fericite căsnicii
recomandare pe a1.ro
Cum arată acum Raluca Tănase după mai multe operații estetice. Artista este complet schimbată