Sorinel Copilul de Aur, condamnat definitiv! Ce au hotărât magistrații în cazul manelistului
Sorinel Copilul de Aur a fost condamnat definitiv, după ce s-a urcat la volan sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și pentru deţinere, fără drept, în vederea consumului propriu, de droguri de mare risc. Ce au hotărât magistrații în cazul manelistului.
- Sorinel Copilul de Aur, condamnat definitiv
- Ce au hotărât magistrații în cazul manelistului
- Ce obligații are artistul
Cu câteva zile înainte de Crăciun, Sorinel Copilul de Aur a fost condamnat 1 an de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, pedeapsă la care se adaugă încă 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, în vederea consumului propriu, de droguri de mare risc. Pedepsele au fost contopite, rezultând 1 an și 2 luni de închisoare. Magistrații au suspendat executarea pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani.
Sorinel Copilul de Aur, condamnat definitiv! Ce au hotărât magistrații în cazul manelistului
După ce magistrații Tribunalului Dolj au dat sentința în cazul lui Sorinel Copilul de Aur, manelistul, nemulțumit probabil sau sperând la o pedeapsă mai blândă, a formulat apel. Astfel, după două amânări, judecătorii Curții de Apel Craiova s-au pronunțat. Aceștia au respins ca nefondat apelul făcut de către artist. Decizia este una definitivă.
"Solutia pe scurt: Respinge, ca nefondat, apelul formulat de inculpatul Alecu Cristian Sorin, împotriva sentinţei penale nr**** din data de 20.12.2023 pronunţată de Tribunalul Dolj în dosarul nr*****. În temeiul art.275 alin.2 din Codul de procedură penală, obligă pe inculpatul Alecu Cristian Sorin la plata sumei de 200 lei către stat, cu titlul de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată prin punerea deciziei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, azi, data de 4 iunie 2024."
Pe durata termenului de probațiune, Sorinel Copiul de Aur va avea o serie de obligații. Acesta trebuie să anunțe orice deplasare mai mare de 5 zile, să se prezinte la serviciul de probațiune, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa. Manelistul mai are obligația de a presta muncă neremunerată în folosul comunității, pe durata a 60 de zile. Mai mult, nerespectarea obligațiilor impuse de instanță, poate revoca suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.