Live acum Un show păcătos
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Star Magazin. Oana Roman, reacție explozivă după ce a devenit victima farsei cu brânza regelui: ”Vreau să îi mulțumesc acestui domn” / VIDEO

Star Magazin. Oana Roman, reacție explozivă după ce a devenit victima farsei cu brânza regelui: ”Vreau să îi mulțumesc acestui domn” / VIDEO

De Ilinca Lunca.
Publicat pe 06.11.2023 la 15:14 Actualizat pe 06.11.2023 la 15:57

Oana Roman a izbucnit în cazul scandalului ”Brânza Regelui”. Vedeta a devenit victima vloggerului care a făcut această farsă de proporții, iar reacția explozivă nu a întârziat să apară! Deși a susținut că s-a informat despre autenticitatea scrisorii și a produsului imediat după ce l-a primit, Oana Roman nu s-a abținut de la replici acide!

Vedeta nu ezită niciodată să spună lucrurilor pe nume, mai ales când vine vorba despre meseria ei. Oana Roman nu lasă neexplicată nicio acuzație la adresa ei, iar acest lucru s-a întâmplat și de această dată.

Așadar, a reacționat într-un scandal monstru din lumea influencerilor, după ce un vlogger le-a făcut o farsă prin care a spus că vrea să demonstreze faptul că persoanele influente fac promovări false, iar astfel a inventat un produs.

Oana Roman, reacție explozivă după ce a devenit victima farsei cu brânza regelui

Așa cum a obișnuit, Oana Roman nu s-a abținut de la comentarii nici în acest caz. Vedeta a făcut declarații exclusive, în care a precizat faptul că motivul pentru care a făcut postări despre produsul inexistent este dorința de a-l face pe vlogger să răspundă legal pentru faptele sale. Acest lucru s-ar fi putut observa din reacția ei ironică pe care ar fi avut-o când a deschis coletul, conform declarațiilor ei.

Oana Roman a mărturisit că și-a luat toate măsurile de precauție pentru a nu ”cădea în plasa” acestui vlogger, despre care a spus că este un infractor.

Astfel, a luat legătura cu o cunoștiință despre care a spus că ar lucra cu Casa Regală a României, pentru a face acest caz public. În același timp, și-a construit propria strategie pentru a obține dovezi în instanță împotriva vloggerului.

”Eu cred că din tonul meu s-a simțit cum am zis, adică dacă nu reușesc unii să înțeleagă ironia la ironie, e problema lor. Am înțeles că mai sunt și alții care au primit. Întâi, vreau să îi mulțumesc pe această cale acestui domn pentru că a spus că a trimis către 16 cei mai mari influenceri din România. Dacă și eu fac parte dintre ei, ce să zic, mă simt extrem de onorată și de flatată. Eu am făcut o postare doar pe story, pentru că m-am gândit că dacă o fac, o salvez și o păstrez, va fi, cumva, o probă că băiatul acesta chiar a încercat să facă acest lucru.

După care am șters-o și am făcut două lucruri: am trimis un mail în care l-am rugat să confirme că reprezintă Casa Regală a României, n-am primis niciun răspuns. Ulterior, am sunat o cunoștiință care colaborează cu Casa Regală a României. Eu mi-am dat seama din scrisoare pentru că acest băiat este puțin agramat. Erau mai multe greșeli. Sigla pusă pe scrisoare, am văzut imediat că nu este a Casei Regale a României, iar scrisoarea nu era semnată deloc. Am sunat această cunoștiință a mea, i-am trimis toate mailurile primite de la această persoană, inclusiv scrisoarea și toate informațiile pe care le-am avut”, a declarat Oana Roman.

Ce strategie a avut vloggerul

Influencerii din România și-au adunat averi colosale în urma acestei meserii, iar brandurile produselor pe care le promovează plătesc sume uriașe.

Mulți influenceri sunt un exemplu pentru tineri, aceasta fiind o responsabilitate în ceea ce privește meseria lor.

Ei bine, vloggerul a ales 16 influenceri pentru a vedea cât de ușor ajunge un produs să fie promovat, chiar dacă, probabil, acesta nu există.

”Planul este simplu și are ca mecanism de bază cea mai primitivă metodă de promovare în mediul online: pachete de PR. Eu – brand, trimit unui influencer un pachet care conține produsul meu.

Influencerul postează ceva cu acel produs pentru că îi place să primească ceva gratuit, sau în speranța că eu, brandul, o să țin minte și o să îi dau bani când o să am un buget mai mare de 40 lei. Astfel, primul pas este să inventez un brand care să sune interesant și un produs care să țină de foame”, a spus vloggerul, pe Youtube.

Vedeta a clarificat situația în exclusivitate

Oana Roman a clarificat această situație în exclusivitate pentru Spynews.ro, spunând că a fost vorba despre promovarea unui eveniment fals, cu ajutorul produsului pe care l-au primit influencerii. Însă, este important de precizat că nimeni nu a fost îndemnat să promoveze produsul primit pentru a fi cumpărat de către urmăritorii influencerilor.

”Trebuie precizat că această așa-zisă campanie pe care a făcut-o acest domn nu se referea la promovarea unui produs, deoarece promovarea unui produs înseamnă să sugerezi și să îndemni urmăritorii să cumpere un produs. Adică să le dai pagina de Instagram al producătorului, sau un link de unde ei pot cumpăra acest produs. În cazul acesta, nu era sub nicio formă vorba despre promovarea unui produs, adică de a îndemna oamenii să meargă să cumpere un produs.

Era vorba despre o invitație pentru un eveniment care urma să aibă loc în luna noiembrie. Acest pachet era un cadou trimis unor influenceri pentru a-i anunța de faptul că va urma un eveniment. Deci nu avea absolut nicio legătură cu promovarea unui produs. Nu te ruga să promovezi, adică să rogi oamenii să cumpere acel produs, ci practic îți trimitea un cadou, să deguști un produs, dar nu trebuia să îl promovezi. Sub nicio formă nu era vorba despre promovarea unui produs, ci de un cadou primit pentru a anunța invitația la un eveniment. Despre asta era vorba în această campanie”, a declarat Oana Roman, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Star Magazin. Oana Roman, reacție explozivă după ce a devenit victima farsei cu brânza regelui: ”Vreau să îi mulțumesc acestui domn” / VIDEO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Pisicile Ramonei Olaru au presimțit cutremurul de 5,2 din zona Vrancea. A fost cel mai mare seism din acest an
  • Cutremurul cu magnitudine 5,2, presimțit de pisicile Ramonei Olaru
  • Seismul produs în această seară a fost cel mai mare din acest an
Showbiz intern
Cum arată casa în care a copilărit Ema Karter. Actrița de filme pentru adulți mergea pe jos câte o oră pentru a ajunge la școală / FOTO
  • Ema Karter mergea pe jos câte o oră pentru a ajunge la școală
  • Cum arată casa în care a copilărit actrița de filme pentru adulți
Stiri interne
Cum a ajuns Culiță Sterp să plătească 320 de euro pentru o apă. Artistul a rămas uluit când a văzut că a rămas fără 1,600 RON / VIDEO
  • Culiță Sterp a plătit 320 de euro pentru o apă
  • Artistul a rămas uluit când a văzut că a rămas fără 1,600 RON
Stiri interne
După cât timp apar replicile unui cutremur. Cât de mari sunt și la ce trebuie să se aștepte oamenii
  • Când apar replicile unui cutremur
  • Cât de mari sunt și la ce trebuie oamenii să se aștepte
Stiri interne
Care sunt cele mai periculoase și cele mai sigure zone din țară, în caz de cutremur puternic. Unde se situează Capitala României
  • Ce orașe sunt considerate a fi sigure în caz de cutremur puternic
  • Unde se situează Capitala României
Stiri interne
Cutremur de 5.3 grade în România! Seismul, resimțit în București
  • Cutremur de 5.3 grade în România
  • Seismul, resimțit în București
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Dezastru pe calea ferată. Tronsonul care leagă Galaţi de Bârlad a fost compet distrus de inundaţiile catastrofale
recomandare pe as.ro
Fosta noră a lui Victor Piţurcă a fost prezentă la nunta de 3 milioane de euro organizată de un milionar român în Paris
Romania TV
Ora de iarnă nu se mai schimbă în weekend. Decizie de la Comisia Europeană
Romania TV
Bomba bombelor în showbiz. Fiul Andreei Esca rupe tăcerea despre relaţia cu Laura Giurcanu. Avem imaginile
recomandare pe antena3.ro
Povestea tulburătoare din spatele dispariției unui băiat de 13 ani, în 2012. Adevărul complet a ieșit abia acum la lumină
recomandare pe antena3.ro
VIDEO. Shakira a coborât de pe scenă din cauza unui fan care o filma sub fustă
recomandare pe antena3.ro
Cele mai spectaculoase ținute de la Premiile Emmy 2024. Vedete care au atras privirile pe covorul roșu
recomandare pe playtech.ro
Emilia Ghinescu, ravisantă într-o rochie decoltată! Și-a etalat trupul sculptat la sală
recomandare pe playtech.ro
A murit fratele lui Michael Jackson! Cântărețul a făcut infarct la volan!
recomandare pe redactia.ro
Cum arată Antonia după ce și-a schimbat radical look-ul
recomandare pe redactia.ro
Distrus de durere în pușcărie. Cum a primit Gabriel Vasiliu vestea morții soției sale în Olanda
recomandare pe Ciao.ro
Doliu imens în televiziune! A murit prezentatorul Insulei Faimoșilor în urma unui infarct
recomandare pe shtiu.ro
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
recomandare pe bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe dailybusiness.ro
Noutate majoră pentru români! Ce se va întâmpla cu indemnizația de hrană în concediul de odihnă
recomandare pe dailybusiness.ro
Este cea mai bună veste! Un produs românesc uitat complet revine pe rafturile magazinelor
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscopul iubirii, săptămâna16-22 septembrie 2024: Eclipsa parțială de lună cere o dragoste adevărată
recomandare pe a1.ro
Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său. Cineva a pozat totul și a arătat dovada