Live acum Film: Omul lui Dumnezeu
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Ștefana Peev, povestea emoționantă a pisicii sale dispărute. Felina a fost rănită de un câine, apoi salvată de proprietari: ”Am plâns azi”

Ștefana Peev, povestea emoționantă a pisicii sale dispărute. Felina a fost rănită de un câine, apoi salvată de proprietari: ”Am plâns azi”

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 26.07.2023 la 22:43 Actualizat pe 26.07.2023 la 22:43

Ștefana Peev a trecut prin momente grele după ce și-a pierdut pisica. Aceasta a regăsit-o după o lună, dar ceea ce a aflat nu a fost deloc pe placul său. În acest timp, animalul său de companie a fost mușcată de un câine, însă, proprietarii au avut grijă de ea.

Instagram

Ștefana Peev a trecut printr-o dramă după ce și-a pierdut pisica. Aceasta a încercat să o găsească, apelând la vecini și postând anunțuri, dar fără niciun succes. La distanță de o lună, animalul său de companie s-a întors acasă, iar ce a pățit a fost teribil.

Ștefana Peev și-a găsit pisica ce fusese pierdută

Animalele de companie sunt totul pentru stăpânii lor, iar Ștefana Peev a reușit să-și găsească pisica, la distanță de o lună, după ce a pierdut-o. Ea a fugit din curte și nu s-a mai întors acasă, motiv pentru care influencerița și fiii săi erau foarte supărați.

Pe rețelele de socializare, influencerița a povestit momentul în care și-a văzut pisica, dar și prin ceea ce a trecut în această perioadă. Deși se gânea că nu o va mai întâlni, se pare că destinul a fost altul. Ieșind afară cu căruciorul și-a văzut pisica pe stradă și a luat-o acasă, însă ce a aflat a șocat-o. Ea a recunoscut că a plâns mult după ce a aflat tot ceea ce s-a întâmplat.

”Să vă spun toată povestea, am plâns astăzi un sfert de oră, apoi am mai plâns încă o dată și încă o dată. Eu mi-am pierdut pisica, iar ea în patru ani nu a plecat niciodată. Acum o lună a plecat de acasă, am căutat-o peste tot, am dat anunț, apoi am lăsat-o, având și doi copii mici, am avut alte priorități. Am zis că este destinul pentru pisicile care ies afară.

Am ieșit astăzi cu căruciorul. Am văzut o pisică în depărtare și am zis ce seamănă cu Pisu, m-am apropiat de ea, am strigat-o, am luat-o în brațe. Nu-mi venea să cred, efectiv. Știți cum este să pierzi pe cineva și să fii conștient că ai pierdut acel ceva, pe lângă faptul că îl apreciezi de 100 de ori după, mai ales că e pisica, animalul de companie de care îți este atât de drag. Mă emoționez de nu mai pot”, a povestit Ștefana Peev pe contul ei de Instagram.

Pisica Ștefanei Peev a fost mușcată de un câine

În timpul în care a fost dispărută, pisica influenceriței a fost mușcată de un câine, apoi proprietarii au luat-o în grijă. Aceștia aveau două fiice care au considerat că pot ține pisica la ele, fără să știe a cui aparținea. Ștefana Peev le-a arătat videoclipuri și fotografii mai vechi în care era și animalul său de companie.

Situația s-a mai calmat, iar fetițele au lăsat pisica, Ștefana Peev spunându-le că o pot vizita oricând. Acestea au avut grijă de ea timp de o lună, însă, influencerița a reușit să-și recupereze pisica, fiind un moment emoționant pentru ea.

”Mă gândeam că ceva era ciudat, arăta prea bine ca să fi stat doar afară. Mi-am dat seama că avea ceva pe burtică, avea blana rasă. Peste câteva minute, două fetițe au venit și spuneau că își căutau motanul, dar eu aveam pisică. Încep să spună că motanul lor este pierdut, mi-am dat seama că ele mi-au luat pisica și spuneau că este a lor, au ținut-o o lună (...) Le-am arătat videoclipuri din 2019 sau înainte. Au mers și la veterinar, le-am spus că este pisică, că a născut.

Pisica a sărit de pe acoperișul nostru, pe al lor, apoi a mers în curtea lor și a fost mușcată de câine. De asta nu a mai ajuns pisica la mine. Am plâns că am găsit-o, apoi m-am calmat, am plâns că spunea că e pisica lor, după am plâns când am aflat ce a pățit. Ea a fost rănită, au dus-o la veterinar unde a fost cusută, iar acolo s-a spus că e motan. Eu nu aș fi putut să-mi las pisica cu un câine în curte. Mă îndoiesc că nu au văzut nicio știre, nu aș fi putut să le las pisica, nu o puteam lăsa acolo cu un cățel în curte. Le-am spus că pot veni acasă la mine să vadă pisica oricând. Stăpânii au fost bine intenționați, deși cățelul lor a fost violent. Le-am luat un tort unde am scris „mulțumesc”, a încheiat Ștefana Peev.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Ștefana Peev, povestea emoționantă a pisicii sale dispărute. Felina a fost rănită de un câine, apoi salvată de proprietari: ”Am plâns azi”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Fetițele Danei Roba au fost supuse expertizei psihologice. Ce au stabilit specialiștii. Își dorește ca Daniel Balaciu să fie decăzut din drepturile părintești
  • Fetițele Danei Roba au fost supuse expertizei psihologice
  • Ce au stabilit specialiștii
  • Își dorește ca Daniel Balaciu să fie decăzut din drepturile părintești
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Unde s-ar afla mașinile și barca pentru care Laurențiu Reghecampf a depus plângere. Declarațiile făcute de avocatul Anamariei Prodan / VIDEO
  • Avocatul Anamariei Prodan, despre plângerea depusă de Laurențiu Reghecampf
  • Oleg Burlacu este de părere că este vorba despre o neînțelegere
Retete
Rețetă de prăjitură cu miere și cireșe. Desertul ideal pentru momentele petrecute în familie
  • Rețetă de prăjitură cu miere și cireșe
  • Ingrediente
  • Mod de preparare
Horoscop
Top 3 cele mai norocoase zodii în a doua jumătate a lunii mai. Lor li se schimbă destinul
  • Top 3 cele mai norocoase zodii în a doua jumătate a lunii mai
  • Lor li se schimbă destinul
Showbiz international
Cum se simte Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Prințul William, cele mai noi detalii despre starea ei de sănătate
  • Cum se simte Kate Middleton
  • Ce a dezvăluit Prințul William
Emisiuni TV
Acces Direct. Tractoristul răspunde acuzațiilor, după ce mama lui Călin a spus că are legătură cu noaptea dispariției. Bărbatul se afla împreună cu câțiva prieteni atunci
  • Tractoristul răspunde acuzațiilor, după ce mama lui Călin a spus că are legătură cu noaptea dispariției
  • Bărbatul se afla împreună cu câțiva prieteni atunci
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
recomandare pe as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Romania TV
Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic: Nu este încă timpul să ne părăsești!
Romania TV
Anamaria Prodan, gestul de care vorbeşte toată lumea. Acum au apărut detaliile
recomandare pe antena3.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
recomandare pe antena3.ro
Meteorologii au anunțat când vine vara în România și când scăpăm de ploi | Prognoza meteo 13 mai - 10 iunie 2024
recomandare pe antena3.ro
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului. Se citește de Izvorul Tămăduirii și aduce vindecare grabnică celor bolnavi
recomandare pe playtech.ro
Locul de pe Pământ unde nu există timp. Ce înseamnă când te uiți la ceas, de fapt
recomandare pe playtech.ro
Imagini rare cu Valentin, singurul fiu rămas în viață al lui Nicolae Ceaușescu. Declarații incredibile la 76 de ani
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali și care a făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată! Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
O nouă mână de ajutor pentru Tarom! Guvernul scoate bani din fondul de urgență
recomandare pe dailybusiness.ro
Un gigant din Polonia vrea să le facă competiție marilor supermarketuri! Vrea să deschidă 200 de magazine în câteva luni
recomandare pe Jurnalul.ro
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
recomandare pe a1.ro
Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de muncă