Live acum Acces Direct
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Vedetă de la noi, însărcinată pentru prima dată! Bruneta a dat vestea cea mare înainte de a se căsători cu iubitul ei: ”Mă uit la ecografii și nu-mi vine să cred”

Vedetă de la noi, însărcinată pentru prima dată! Bruneta a dat vestea cea mare înainte de a se căsători cu iubitul ei: ”Mă uit la ecografii și nu-mi vine să cred”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 04.03.2024 la 22:43 Actualizat pe 04.03.2024 la 22:43

În urmă cu ceva timp îi declara în public dragostei celui care urmează să-i devină soț, însă minunea se pare că s-a petrecut înainte ca cei doi să ajungă la altar. O vedetă de la noi e însărcinată, iar peste doar câteva luni urmează să devină mămică pentru prima data. Avem declarații în exclusivitate.

Veste mare în showbiz-ul românesc. Gabriela Cristoiu e însărcinată pentru prima dată și urmează să devină mamă în doar câteva luni. Bruneta, cea care în urmă cu ceva timp făcea declarații despre nunta cu viitorul soț, anunță acum, în exclusivitate pentru Spynews.ro, faptul că e gravidă și că s-a bucurat extrem de tare atunci când a aflat că va avea un copil.

Vedeta de la noi e însărcinată pentru prima dată. A dat vestea cea mare

Reporterii Spynews.ro au obținut declarații chiar de la ea, iar vedeta ne-a povestit de frumoasa ei poveste de iubire cu partenerul ei de viață, cel pe care îl va face și tătic. Cu toate că plănuiau să devină părinți după nuntă, iată că minunea s-a întâmplat mai devreme, iar cei doi sunt foarte bucuroși.

”M-am îndrăgostit iremediabil din prima clipă. Nu cred în dragoste la prima vedere, cred că dragostea are nevoie de timp ca să se instaleze, dar cu siguranță a fost atracție la prima vedere. Ne-am mutat împreună din prima zi în care ne-am cunoscut, pentru mine a fost un lucru foarte mare pentru ca eu nu mai făcusem așa ceva niciodată. Nu am fost căsătorită și nu am locuit niciodată în casă cu un bărbat. Pot spune ca am “copilărit” până la vârsta de 37 de ani și nu am avut niciodată o problemă cu asta. Lucrurile s-au schimbat când l-am întâlnit. A fost prima cerere în căsătorie pe care am acceptat-o. Vorbeam adesea despre copii, dar plănuisem să facem acest pas după nuntă. Se pare ca lucrurile s au întâmplat mai repede decât ne-am fi așteptat”, a spus Gabriela Cristoiu, pentru Spynews.ro.

Bruneta ne-a mai spus că bebelușul pe care îl așteaptă este un copil pe care și l-au dorit foarte mult. Gabriela Cristoiu mărturisește că a fost foarte emoționată atunci când a mers la medic și l-a văzut pentru prima oară la ecograf și i-a ascultat bătăile inimii. Ea mai mărturisește că nu știe momentan dacă va avea fetiță sau băiețel, căci e prea devreme, dar tot ce își dorește e ca bebelușul să fie sănătos.

”Este un copil dorit, viitorul meu soț și-a dorit foarte mult să devină tătic și Dumnezeu așa a vrut, să ne ia pe nepregătite. Am avut niște emoții foarte mari când l-am văzut pentru prima dată. I-am putut asculta și bătăile inimii, este un sentiment de nedescris. Tot ce îmi doresc este să fie sănătos indiferent că va fi fată sau băiat. Îmi doresc să treacă această perioadă cat mai repede și să îl pot strânge în brațe”, a mai zis ea.

Cum se simte Gabriela Cristoiu în sarcină: ”Sunt în luna a treia”

Gabriela Cristoiu e o norocoasă, căci susține că nu are deloc grețuri și sarcina decurge foarte bine. Ea mărturisește că viitorul ei soț îi e alături și o sprijină din toate punctele de vedere. Deja ea a început să mănânce mult mai sănătos, să aibă mai multă grijă de ea, să se odihnească și abia așteaptă ca burtica să crească și bebelușul să se nască. Vedeta e abia la început cu sarcina, fiind în luna a treia.

”Din fericire nu am grețuri deloc și sarcina decurge bine. El este alături de mine cu tot ce am nevoie, începând de la treburile casei până la suportul emoțional. Mă uit la ecografii și încă nu îmi vine să cred ca am în față imaginea copilului meu. El spune ca seamănă cu el, eu cred că seamănă cu mine. Este un miracol să dai viața deși poate încă nu conștientizez în totalitate acum. Noua călătorie o să înceapă când o să îl strâng în brațe. Am emoții în fiecare zi, încerc să mănânc cat mai sănătos, să ascult de doctor și să mă odihnesc cât mai mult. Sarcina nu mi-a făcut probleme până acum, dar sunt abia în luna a treia. Sper să decurgă totul bine”, a mai zis ea.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Vedetă de la noi, însărcinată pentru prima dată! Bruneta a dat vestea cea mare înainte de a se căsători cu iubitul ei: ”Mă uit la ecografii și nu-mi vine să cred”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Cine este bărbatul care a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia. Comunicatul oficial al Poliției
  • Detalii despre bărbatul care a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia
  • Ce au transmis autoritățile
Showbiz intern
Mihai Albu, sprijinit de iubita lui atunci când a aflat că are cancer. Elena Nechifor i-a fost alături la fiecare pas: „Am fost permanent acolo”
  • Iubita lui Mihai Albu l-a sprijinit pe designer atunci când a aflat că are cancer
  • Elena Nechifor a fost aproape de el
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Primele declarații despre divorțul dintre Isabela și Daniel Onoriu. Cum a reacționat fostul pilot de curse: „Era tot pe...” / VIDEO
  • Declarații despre divorțul dintre Isabela și Daniel Onoriu
  • Reacția pilotului de curse
Emisiuni TV
Star Matinal. În ce relații este Marian Drăgulescu cu fosta lui soție, Larisa Drăgulescu. Cum se înțeleg cei doi: „Vorbim...” / VIDEO
  • Relațiile în care Marian Drăgulescu a rămas cu fosta lui soție, Larisa Drăgulescu
  • Ce a declarat campionul
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Dana Marijuana s-a împăcat cu iubitul! De ce l-a iertat artista pe partener: „Bărbatul meu nu mai...” / VIDEO
  • Dana Marijuana a mai dat o șansă relației
  • De ce s-a împăcat artista cu partenerul ei
Stiri interne
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
  • Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia
  • Totul s-a întâmplat după petrecere
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
recomandare pe as.ro
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 15 mai 2024. Leii întâmpină probleme în relație, Săgetătorii sunt axați pe carieră
recomandare pe antena3.ro
Lista alimentelor care mențin inima sănătoasă. Nu ar trebui să lipsească din coșul de cumpărături
recomandare pe antena3.ro
Urmează o nouă minivacanţă pentru români. Câte zile libere vor avea angajaţii
recomandare pe playtech.ro
A lăsat sportul și s-a călugărit. Când a apărut lângă Gigi Becali, nimeni NU l-a mai recunoscut! Foto
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se oferă noi zile libere pentru români! Vestea cea mare
recomandare pe dailybusiness.ro
Planta care îmbogățește românii peste noapte! Se obțin 30.000 de euro la hectar
recomandare pe Jurnalul.ro
4 cele mai negativiste zodii: Enigmatice, ambițioase, perfecționiste, visătoare
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni