Live acum Prodanca. Punct si de la capat (r)
Prime time 19:30 Petrecem în familie
Homepage » Monden » Showbiz international » „Am impresia că totul este un vis urât. Incredibil de dificil”. Primele declarații ale Shakirei după despărțirea de Pique

„Am impresia că totul este un vis urât. Incredibil de dificil”. Primele declarații ale Shakirei după despărțirea de Pique

De Oana Vacarusi.
Publicat pe 21.09.2022 la 21:44 Actualizat pe 21.09.2022 la 21:45

Vestea că Shakira și Pique se despart a luat prin surprindere întreaga lume. Povestea lor de dragoste care a durat mai bine de 12 ani a ajuns la final după ce starul de la Barcelona ar fi înșelat-o pe mama baieților lui cu o domnișoară mai tânără.

Primele declarații ale Shakirei după despărțirea de Pique

instagram

În urmă cu mai bine de trei luni, Shakira și Pique anunțau că se despart, după ce starul de la Barcelona ar fi călcat strâmb și ar fi înșelat-o pe mama copiilor săi. În ultima perioadă, artista a trecut prin momente complicate. Deși până acum a preferat să păstreze tăcerea în ceea ce privește despărțirea de Pique, de curând, aceasta a oferit un interviu pentru presa internațională, acolo unde a spus lucrurilor pe nume.

Primele declarații ale Shakirei după despărțirea de Pique

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru o publicație internațională, Shakira descrie perioada în care se află ca fiind „cea mai întunecată”. În luna iunie a acestui an, vedeta și-a anunțat despărțirea de Piqué, pe fondul scandalului de infidelitate. Până în momentul de față nu s-a stabilit încă custodia celor doi fii ai lor, Milan, în vârstă de 9 ani, și Sasha, în vârstă de 7 ani.

„Este foarte greu să vorbesc despre asta, mai ales că este prima dată. Am tăcut și am încercat să procesez totul. Nu a fost dificil numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil. Am paparazzi în fața casei mele 24/7. Și nu există loc unde să mă pot ascunde de ei, decât în ​​propria mea casă. Nu putem face o plimbare în parc ca o familie normală sau să mergem să luăm înghețată sau să facem vreo activitate fără să ne urmărească. Deci e greu.", spune Shakira într-un interviu pentru elle.com.

De asemenea, artista spune că a încercat să ascundă situația în fața copiilor. A încercat să îi protejeze, pentru că, spune ea, asta este prioritatea ei în viață. Însă, atunci când merg la școală aud lucruri de la prietenii lor sau dau de știri neplăcute pe internet.

"Este foarte supărător pentru doi copii care încearcă să proceseze separarea părinților lor. Și, uneori, am impresia că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real. Și ceea ce este, de asemenea, real este dezamăgirea de a vedea că relația cu tatăl copiilor mei s-a transformat în ceva vulgarizat și ieftinit de mass-media. Și toate acestea în timp ce tatăl meu a fost la terapie intensivă, iar eu am luptat pe diferite fronturi. După cum am spus, acesta este probabil cel mai întunecat moment din viața mea.”, a mai spus celebra artistă potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Shakira, despre ipostaza în care sunt puși cei doi copii

Deși a recunoscut că trece printr-una dintre cele mai grele perioade din viața ei, Shakira speră ca lucrurile să intre pe un făgaș normal. Spune ea că cei doi băiețo nu merită să se simtă observați sau urmăriți în fiecare secundă, sau urmăriți de paparazzi.

"Ei merită o viață normală. Este doar un circ total și toată lumea speculează despre toate aceste aspecte ale vieții noastre și, mai ales, ale copiilor noștri, iar multe dintre ele nici măcar nu sunt adevărate. Indiferent de cum s-au terminat lucrurile sau de ceea ce Gerard și cu mine simțim unul față de celălalt ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei. Avem o treabă de făcut pentru acești doi băieți incredibili și am încredere că ne vom da seama ce este cel mai bine pentru viitorul lor, pentru propriile lor vise în viață și care este o soluție corectă pentru toți cei implicați. Și sper și aș aprecia dacă ni s-ar oferi spațiul necesar pentru a face acest lucru în mod privat.”, a mai declarat vedeta.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
„Am impresia că totul este un vis urât. Incredibil de dificil”. Primele declarații ale Shakirei după despărțirea de Pique
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Inna și-a anulat cele două concerte pe care urma să le susțină în Kazakhstan! Reacția fanilor a fost neașteptată: ”Să le fie rușine...” / FOTO
  • Inna va mai cânta în Kazakhstan
  • De ce a luat această decizie
Retete
Rețetă de prăjitură cu miere și căpșuni. Un desert delicios de post
  • Rețetă de prăjitură cu miere și căpșuni
  • Ingrediente
  • Mod de preparare
Showbiz intern
Florin Salam își săbătorește ziua onomastică! Cum petrece alături de soția lui, Roxana Dobre: ”Viața mea” / FOTO
  • Zi specială pentru Florin Salam
  • Regele Manelelor este sărbătorit de familia lui
Showbiz intern
Ce mesaj a transmis Bogdana de la Mireasa, de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Cele două foste concurente au o relație apropiată: "Să rămâi..." / FOTO
  • Bogdana, mesaj pentru Ioana, cu ocazia zilei de naștere a acesteia
  • Cele două foste concurente au o relație apropiată
Showbiz international
Irina Shayk, pregătită pentru o nouă relație! Cum trebuie să fie partenerul ideal pentru celebrul model: „Are nevoie de un bărbat...”
  • Irina Shayk este pregătită să își facă o relație
  • Vedeta, despre partenerul ideal
Beauty & Lifestyle
Test IQ! Doar 1% dintre persoane pot identifica ceasul din imagine în 8 secunde / FOTO
  • Testează-și abilitățile
  • Vezi dacă poți identifica ceasul din imagine în timpul dat
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante