Live acum
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz international » Nepoții lui Elizabeth Taylor i-au moștenit culoarea ochilor. Imagini cu cei mai frumosi ochi din lume

Nepoții lui Elizabeth Taylor i-au moștenit culoarea ochilor. Imagini cu cei mai frumosi ochi din lume

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 06.03.2024 la 21:22 Actualizat pe 06.03.2024 la 21:45

Elizabeth Taylor a fost o emblemă a secolului XX. Actrița de la Hollywood a avut o viață tumultoasă, fiind mereu în atenția presei, dar și o frumusețe răvășitoare. A fost la brațul mai multor bărbați și a transmis genele sale mai departe. Nepoții i-au moștenit culoarea ochilor care este superbă.

Elizabeth Taylor a fost un star al cinematografiei

spynews.ro

Elizabeth Taylor a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la Hollywood din secolul al XX-lea. A avut o viață tumultoasă, trecând prin opt mariaje și a devenit bunică de 10 ori. Ochii superbi pe care i-a avut i-a transmis urmașilor.

Elizabeth Taylor a fost o emblemă a secolului XX

S-a născut la 27 februarie 1932 în Londra, Marea Britanie, și a devenit cunoscută pentru frumusețea ei excepțională, talentul actoricesc și viața ei personală tumultuoasă. Taylor a debutat în lumea filmului în anii '40 și a devenit rapid o stea în numeroase. filme precum "National Velvet" (1944) și "Father of the Bride" (1950).

Pe lângă cariera sa remarcabilă în film, Taylor a fost cunoscută și pentru căsătoriile sale multiple și pentru implicarea ei în diverse cauze umanitare, inclusiv lupta împotriva SIDA. A fost una dintre cele mai mari staruri de la Hollywood și a rămas o figură iconică în cultura pop după moartea ei în 2011.

Elizabeth Taylor a avut 10 nepoți

Cu toate că a fost căsătorită de opt ori, actrița i-a făcut tați doar pe doi dintre ei, Michael Wilding și Mike Todd. Elizabeth Taylor a avut o familie numeroasă, dând naștere la trei copii, doi băieți, Michael Howard Wilding și Christopher Edward Wilding, și o fiică, Elizabeth "Liza" Frances Todd. A adoptat-o și pe Maria Burton, în timpul mariajului cu actorul britanic Richard Burton.

Aceștia i-au dăruit actriței 10 nepoți și i-a cunoscut pe toți, în timpul vieții. Michael Wilding Jr și Brooke Palance au trei copii, Naomi Wilding, Laela Wilding, Tarquin Wilding, Christopher Edward Wilding și soției sale, Aileen Getty au tot trei copii, Eliza Carson, Caleb Wilding, Andrew Wilding.

Liza Todd Burton și Hap Tivey au devenit părinți de patru ori, pentru Quinn Tivey, Rhys Tivey, Finley Carson, Holden Carson.

Quinn Tivey are aceiași ochi superbi ca și bunica lui

Frumusețea lui Elizabeth Taylor a fost una dintre caracteristicile sale cele mai remarcabile și distinctive. Ea a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume în timpul carierei sale și este adesea menționată ca unul dintre cele mai iconice simboluri de frumusețe ale secolului al XX-lea.

Aspectul ei distinctiv, inclusiv ochii săi albaștri strălucitori și părul negru lung, a captivat publicul și criticii deopotrivă. Talia ei elegantă și carisma sa au contribuit, de asemenea, la farmecul și recunoașterea ei universale. Aspectul ei deosebit a fost un element definitoriu al imaginii sale publice și a contribuit la succesul ei în lumea filmului și dincolo de aceasta.

Bunica a transmis genele sale mai departe, iar nepoții îi poartă trăsăturile. Ochii lor albaștri pot atrage multe priviri, astfel că Elizabeth Taylor ar fi foarte mândră de ei. Quinn Tivey o moștenește pe marea actriță. Acesta este implicat în diferite proiecte artistice și caritabile, continuând astfel angajamentul familiei sale în domenii precum arta și activitatea umanitară.

Cum arată ceilalți nepoți ai actriței

Nepoții actriței au dus tradițiile familiei mai departe. Ei s-au implicat în proiecte umanitare, au devenit cunoscuți, precum Rhys Tivey, care este un artist cunoscut în Statele Unite ale Americii. El abordează mai multe genuri muzicale, cum ar fi indie rock, freak folk, soul, blues, jazz.

Naomi Wilding a continuat lupta începută de bunica sa privind activitățile filantropice. Este implicată în proiecte despre bunăstarea universală și drepturile egale în lume. Este ambasador al The Elizabeth Taylor AIDS Foundation, care are ca scop prevenirea și tratarea bolilor cu transmitere sexuală.

Elizabeth Taylor a fost bunica mea. Până când am cunoscut-o, ea trecuse de la viața ei de actriță și începuse să-și dedice timpul activismului și filantropiei în lupta ei împotriva HIV/SIDA. Am fost profund inspirat de angajamentul și devotamentul ei față de cauza ei. Ea a vorbit despre importanța bunătății universale, a drepturilor egale pentru toate ființele umane și, în timp ce o priveam folosind vocea miraculoasă pentru a influența lumea, am învățat că toți avem responsabilitatea de a face tot ce putem pentru a-i ajuta pe cei care se află în nevoie”, se arată biografia lui Naomi Wilding.

Laela Wilding este implicată în fundația lansată de bunica sa. Este graphic designer și locuiește în Portland alături de familia ei.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Nepoții lui Elizabeth Taylor i-au moștenit culoarea ochilor. Imagini cu cei mai frumosi ochi din lume
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Ce a determinat-o pe Monica Anghel să slăbească 40 de kilograme. Vedeta, dezvăluiri despre sănătate / VIDEO
  • De ce a slăbit Monica Anghel
  • Ce a dezvăluit vedeta
Showbiz intern
Tzancă Uraganu dă de pământ cu lăutarii care se îmbracă neadecvat! Ce le-a transmis manelistul: „Ultimii amărâți!”
  • Tzancă Uraganu dă de pământ cu lăutarii care se îmbracă neadecvat
  • Ce mesaj a postat manelistul pe Instagram
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Câți ani de închisoare ar putea face medicul stomatolog care ar fi abuzat-o pe Lolrelai. Vedeta ar fi mulțumită / VIDEO
  • Câți ani de închisoare riscă medicul stomatolog care ar fi abuzat-o pe Lolrelai
  • Declarațiile vedetei
Emisiuni TV
Mireasa – Capriciile Iubirii. O nouă ceartă pe mâncare în casă! Doamna Floarea și doamna Iuliana sunt în plin scandal: „Problema ei...” / VIDEO
  • Ceartă pe mâncare în casa Mireasa
  • De ce sunt în scandal doamna Floarea și doamna Iuliana
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Florin Salam a scăpat de controlul judiciar! Vești bune pentru manelist / VIDEO
  • Florin Salam a scăpat de controlul judiciar
  • Vești bune
Horoscop zilnic
Horoscop miercuri, 22 mai 2024: Taurii vor avea parte de aspecte bune în zona financiară
  • Horoscopul zilei de miercuri, 22 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de miercuri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Bătaie în Parlament. Dan Vîlceanu, acuzat că l-a lovit cu genunchiul în nas pe Florin Roman. VIDEO
recomandare pe as.ro
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
Romania TV
Irinel Columbeanu scapă de datorii. Vestea anului înshowbiz, ar putea pleca din azil
Romania TV
Anunţul surpriză al lui Reghecampf după show-ul făcut de Prodanca la gala lui Gavril
recomandare pe antena3.ro
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie. Daniel Baciu, anunț pentru cei peste un milion de români
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 22 mai 2024. Taurii dau lovitura, Leii au parte de reuşite excepţionale
recomandare pe antena3.ro
Crezi că ești bolnav de inimă, dar cauza ar putea fi cu totul alta! Medic: ”O mulțime de pacienți care iau tratament, deși sunt sănătoși!”
recomandare pe playtech.ro
Problemele genetice cu care Oana Roman se confruntă. Ce nu face niciodată fiica lui Petre Roman acasă
recomandare pe playtech.ro
Suma uriașă pe care o câștigă Andreea Bostănică din TikTok în șapte zile: 'Dați hate în comentarii'!
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul oferă mai puțini bani acestor pensionari!
recomandare pe dailybusiness.ro
Planifici concediul? Iată cum va fi vremea în luna iunie
recomandare pe Jurnalul.ro
4 zodii citesc gândurile. Pe acești oameni nu îi poți minți
recomandare pe a1.ro
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai