Live acum Acces Direct
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz international » Reacție furioasă după moartea lui Sinead O'Connor. Ce se știe despre cauza morții

Reacție furioasă după moartea lui Sinead O'Connor. Ce se știe despre cauza morții

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 27.07.2023 la 13:28 Actualizat pe 27.07.2023 la 13:28

Sinead O'Connor a murit la doar 56 de ani, iar acum au ieșit la iveală numeroase aspecte. Morrissey critică industria muzicală și consideră că artista a ajuns la fel ca Whitney Houston sau Amy Winehouse din cauza problemelor cu care s-a confruntat și nimeni nu i-a fost alături.

Facebook

Vestea să Sinead O’Connor a murit a șocat pe toată lumea. Ea va rămâne o artistă desăvârșită în istoria muzicală, având piese ce au devenit adevărate hituri. Cu toate că s-a bucurat de mult succes, în viața ei personală s-a confruntat cu numeroase probleme, încă din copilărie, fiind abuzată de propria mamă.

Morrissey critică industria muzicală după moartea artistei

Moartea lui Sinead O’Connor l-a făcut pe Morrissey, cântărețul de la The Smiths să acuze industria muzicală. Acesta consideră că toată lumea îi aduce numeroase cuvinte de laudă pentru cariera sa uimitoare, dar și pentru viața sa, însă, cât timp a trăit, artista s-a confruntat cu numeroase probleme și nimeni nu i-a fost alături, fiind nevoită să le înfrunte singură. El a anunțat că artista a avut aceeași soartă precum Whitney Houston, Amy Winehouse sau Marilyn Monroe.

Ce se știe despre cauza morții

Sinead O’Connor a murit la vârsta de 56 de ani, iar vestea a șocat pe toată lumea. Familia sa a anunțat decesul pe rețelele de socializare, anunțând că sunt devastați de cele întâmplate. Artista s-a stins din viață la un an și jumătate de la moartea fiului său, Shane, care s-a sinucis la vârsta de 17 ani.

Cea mai mare durere din viața ei - cum și-a pierdut fiul

Sinead O’Connor și-a pierdut fiul la doar 17 ani. După ce copilăria i-a fost marcată de traumele pe care le-a dus toată viața, fiul ei, de doar 17 ani a ales să-și pună capăt zilelor. În ianuarie 2022, Shane era internat într-un centru sub supraveghere fiindcă prezenta un risc de sinucidere.

Tânărul a fost dat dispărut câteva zile, iar mama sa a sperat că va fi găsit în viață, dar altul a fost adevărul. Deși a postat numeroase mesaje pe rețelele de socializare în care îi cerea să se întoarcă acasă, Shane a făcut un gest necugetat și s-a sinucis.

Ultima ei postare de pe rețelele sociale

Ultima postare a artistei de pe rețelele de socializare arată că dorul de fiul său era uriaș. Deși trecuse un an de la moartea lui Shane, Sinead O’Connor a mărturisit că se simte pierdută fără acesta, fiind singurul care a iubit-o necondiționat și își dorea să fie alături de el.

„De atunci trăiesc ca o creatură de noapte: strigoi. El a fost dragostea vieții mele, lampa sufletului meu. Am fost un suflet în două jumătăți. A fost singura persoană care m-a iubit vreodată necondiționat. Sunt pierdută fără el”, a fost ultima sa postare.

Cum a fost abuzata în copilărie de către mama ei

Artista a fost bătută și abuzată de propria mamă când era doar un copil. Ea era dezbrăcată și lovită în zonele intime pentru ca organele de reproducere să-i fie afectate. Cu durere în suflet, Sinead O’Connor a povestit toate întâmplările traumatizante în cartea sa, Rememberings. Frica ei a devenit și mai mare după ce tatăl s-a mutat din casă, iar ea și frații ei au fost obligați să stea într-o colibă din grădină, fiind încuiați afară din casă.

Deși a încercat să o implore să îi lase să intre în casă, artista consideră că „și-a pierdut mințile” din acel moment, când avea 8 ani. Din cauza traumelor avute în copilărie, Sinead O’Connor s-a confruntat cu probleme mintale.

“Am îngenuncheat pe jos în fața peretelui și am urlat până la fereastra de pe palier pentru a o convinge să ne lase să intrăm în casă atunci când se întuneca. Atunci mi-am pierdut oficial mințile și am început să mă tem de mărimea cerului.

De aceea sunt agorafobică. Îmi este greu să fiu afară. Nu mă deranjează când se transformă în noapte neagră, dar odată ce vin orele de amurg, devin foarte neliniștită”, povestea artista.

După divorțul părinților, tatăl artistei a fost al doilea bărbat din Irlanda care a primit custodia copiilor. Sinead O’Connor a refuzat să pună o fotografie cu mama sa în cartea publicată, mărturisind numeroasele abuzuri fizice și sexuale prin care a trecut.

Bărbații cu care a fost căsătorită

Sinéad O’Connor a fost căsătorită de 3 ori și a fost mama a patru copii. Primul soț a fost actorul John Reynolds căruia i-a dăruit și un fiu, pe Jake Reynolds. Ea s-a luptat pentru obținerea custodiei fiicei sale cu iubitul ei, John Waters, iar în momentul în care a aflat că ar putea ajunge să o vadă pe Roisin doar o dată pe săptămână a încercat să se sinucidă, luând supradoză de pastile.

După experiența traumatizantă, ea s-a îndepărtat de muzică și s-a dedicat creșterii copiilor. A devenit o persoană religioasă și s-a alăturat bisericii Bisericii Tridentine Latine, unde a primit și numele de Maica Bernadette Mary și a început să aibă grijă de persoanele fără adăpost din Dublin.

În 2011 se căsătorește cu jurnalistul Nick Sommerlad și, chiar dacă a încercat să se întoarcă la muzică, și-a anunțat retragerea după doi ani. Un alt mariaj l-a avut cu prietenul și colaboratorul ei, Steve Cooney care a ținut doar opt luni.

Cine sunt copiii ei

Sinead O’Connor a devenit mamă pentru prima dată în 1987 când l-a adus pe lume pe Jake Reynold, fiind într-o relație cu producătorul și actorul John Reynolds. Acesta are o carieră în arta culinară și a reușit să rămână în lumina reflectoarelor. În 2015, el a devenit tată, făcând-o pe artistă bunică.

Al doilea copil se naște în 1996 din relația cu jurnalistul irlandez John Waters. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată și s-au luptat timp de 3 ani pentru custodia fiicei lor, Roisin. Nu se cunosc multe detalii despre aceasta, însă se știe despre talentul muzical pe care l-a moștenit. În 2014, cele două au apărut la o televiziune din Irlanda și au cântat împreună.

Din relație pe care a avut-o Sinead O’Connor cu Donal Lunny, cântărețul de muzică folk se naște Shane, în anul 2004. Artista este foarte apropiată de tânăr și au avut o relație foarte bună, iar momentul în care s-a sinucis a fost unul devastator.

La distanță de doi ani de la nașterea lui Shane, se naște Yeshua, din relația cu Frank Bonadio. Tânărul are o pasiune pentru pregătirea deserturilor, fapt arătat de artistă în urmă cu câțiva ani, pe rețelele de socializare. Totodată, a moștenit talentul ei muzical, iar artista este sigură că va avea mult succes.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Reacție furioasă după moartea lui Sinead O'Connor. Ce se știe despre cauza morții
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Acces Direct. O femeie se află într-o situație disperată! A trăit în grajd după moartea soțului, iar acum este dată afară și de acolo: „Coliba asta...” / VIDEO
  • Ibi, o femeie de 65 de ani, se află într-o situație disperată
  • Femeia este dată afară din grajd
Stiri interne
Cum arată mormântul lui Sebi Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu la 2 Mai. Au trecut 9 luni de la tragedie. Tatăl victimei, distrus de durere / VIDEO
  • Imagini dureroase de la mormântul lui Sebi Olariu
  • 9 luni de la accidentul tragic
Emisiuni TV
”Nu le-am iubit niciodată. Am fost cu ele din interes și atât”. Alex Dobrescu, reacție tranșantă după ce și fosta lui soție a obținut ordin de protecție împotriva lui / VIDEO
  • Alex Dobrescu a primit un nou ordin de protecție
  • Cum a reacționat, când a aflat vestea
Showbiz intern
Maria Constantin a semnat cu Antena Stars! Ce face vedeta şi de când o poţi vedea pe TV
  • Artista Maria Constantin a semnat cu Antena Stars
  • De când o poţi vedea pe televizor
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Nicolae Botgros a izbucnit, după ce a stat la vamă două ore. Artistul era însoțit de colegii de orchestră: ”Nu se mai poate”
  • Nicolae Botgros a trecut prin momente dificile la vamă
  • Artistul a fost călcat pe nervi
Showbiz intern
Oana Zăvoranu, dezvăluiri șocante despre unul dintre foștii colaboratori: „A fost cireașa de pe tort”. Ce alte acuzații îi mai aduce
  • Oana Zăvoranu, dezvăluiri șocante despre unul dintre foștii colaboratori
  • Ce alte acuzații îi mai aduce
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Bătaie în Parlament. Dan Vîlceanu, acuzat că l-a lovit cu genunchiul în nas pe Florin Roman. VIDEO
recomandare pe as.ro
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
Romania TV
Irinel Columbeanu scapă de datorii. Vestea anului înshowbiz, ar putea pleca din azil
Romania TV
Anunţul surpriză al lui Reghecampf după show-ul făcut de Prodanca la gala lui Gavril
recomandare pe antena3.ro
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie. Daniel Baciu, anunț pentru cei peste un milion de români
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 22 mai 2024. Taurii dau lovitura, Leii au parte de reuşite excepţionale
recomandare pe antena3.ro
Crezi că ești bolnav de inimă, dar cauza ar putea fi cu totul alta! Medic: ”O mulțime de pacienți care iau tratament, deși sunt sănătoși!”
recomandare pe playtech.ro
Problemele genetice cu care Oana Roman se confruntă. Ce nu face niciodată fiica lui Petre Roman acasă
recomandare pe playtech.ro
Suma uriașă pe care o câștigă Andreea Bostănică din TikTok în șapte zile: 'Dați hate în comentarii'!
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul oferă mai puțini bani acestor pensionari!
recomandare pe dailybusiness.ro
Planifici concediul? Iată cum va fi vremea în luna iunie
recomandare pe Jurnalul.ro
4 zodii citesc gândurile. Pe acești oameni nu îi poți minți
recomandare pe a1.ro
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai