Live acum Acces Direct
Prime time
Homepage » Paparazzi » Cum arată Denis Drăguș și soția lui, Vanessa, în cea mai importantă zi a vieții lor: „Totul a fost minunat” | FOTO

Cum arată Denis Drăguș și soția lui, Vanessa, în cea mai importantă zi a vieții lor: „Totul a fost minunat” | FOTO

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 10.07.2024 la 20:18 Actualizat pe 10.07.2024 la 21:37

Zi importantă în familia lui Denis Drăguș. Atacantul și iubita sa, Vanessa s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii extrem de frumoasă și elegantă. Ținutele lor i-au făcut să strălucească pe cei doi miri care și-au jurat iubire veșnică.

Denis Drăguș și Vanessa s-au căsătorit

instagram

Astăzi este o zi importantă pentru Denis Drăguț și Vanessa. Cei doi se căsătoresc, iar fotbalistul a făcut mai multe declarații importante după ceremonie. Noi avem primele declarații ale starului de la Echipa Națională.

Denis Drăguș, primele declarații după cununie

Denis Drăguș și Vanessa s-au căsătorit într-un cadru de poveste. Atacantul a fost extrem de emoționat în cea mai importantă zi din viața sa și cu greu a putut să se stăpânească. El și iubita lui formează un cuplu de mai mulți ani și sunt părinți fericiți pentru cele două fiice, Gloria și Derya.

Pentru ceremonie, atacantul a ales să îmbrace un costum negru, cămașă albă și papion care să compleze ținuta elegantă. În picioare a ales o perecehe de pantofi negri, de lac. Vanessa Drăguș a purtat o rochie albă, cu umerii goi cu detalii din flori și mulată pe corp. Are și o trenă lungă ce o face să arate asemenea unei prințese. Părul este prins într-un coc simplu și lejer, iar pentru accesorii a ales câteva bijuterii prețioase.

Ei au organizat un eveniment la dublu, unde va fi nunta și botezul fetiței lor. Fiica lui Marius Șumudică este cea mare va fi mamă spirituală pentru micuța fotbalistului. Denis Drăguț afirmă cât este de emoționat și consideră că vara anului 2024 este cea mai frumoasă, atât datorită nunții, cât și pentru calificarea la EURO.

„E un moment special pe care nu îl trăiești în fiecare zi și am avut emoții. Mă bucur că s-a întâmplat și am făcut și acest pas. Alături de ce s-a întâmplat vara aceasta, cred că e cea mai frumoasă vară. Emoționant (nr. când a văzut-o pe iubita lui în rochia de mireasă). E un sentiment unic, greu de descris și mă bucur că am trecut cu bine peste emoții”, a spus Denis Drăguș.

Denis Drăguș și Vanessa au pregătit nunta în două săptămâni

Danis Drăguș și iubita lui au făcut pregătirile pentru nuntă în doar două săptămâni, după ce România a pierdut meciul cu Olanda și a fost eliminată. Cei doi au ales specialiști care să-i ajute cu organizarea întregului eveniment, iar fotbalistul este foarte bucuros de cum arată totul.

„Eu speram să o schimb (nr. data nunții). De aceea nici nu am pregătit nimic până după meciul cu Olanda pentru că am zis să ne gândim la asta. Am zis să mergem cât mai departe. Pur și simplu nu am vrut să organizăm nimic, nu ne-am gândit că vom ieși. A fost ușor, dar și greu. Viața ușoară ne-a făcut-o Irina Bocancea care ne-a ajutat să alegem tot și cred că am făcut o alegere foarte bună”, a declarat acesta.

Denis Drăguș și-a invitat colegii de la Națională și aceștia au venit pregătiți pentru a se distra până în zorii zilei. Fotbalistul este foarte bucuros că au toți au reușit să vină în cea mai importantă zi din viața sa și spera ca evenimentul să fie unul de neuitat.

„Mă bucur că sunt alături de mine, alături de noi în aceste moment. Mă bucur, e emoționant să îi am pe ei alături, mai ales că a fost foarte în scurt și toți au venit. Ne bucură în această zi să am alături de mine oameni speciali cu care am trăit momente incredibile. Au venit toți la care mă așteptam, nu m-a surprins nimeni. Mă gândeam că poate va fi dificil pentru unii dintre ei. Mă bucur, le mulțumesc și sper să avem o seară frumoasă”, a mai spus fotbalistul.

Vanessa Drăguș a oferit primele declarații după ceremonie

Vanessa Drăguș a oferit și câteva detalii despre marele eveniment din viața ei. Soția fotbalistului mărturisește că a fost emoționată, dar acum s-a mai relaxat și e pregătită pentru petrecere alături de cei dragi. Relația dintre ea și Denis Drăguș este una armonioasă și se completează reciproc în fiecare moment.

Locația a fost aleasă cu multă precizie, deoarece Vanessa Drăguș s-a îndrăgostit și a ales să profite la maxim de spațiul pe care îl avea la dispoziție. Astfel, pare că rezultatul a fost unul de excepție.

„Acum suntem pe distracție. Eu am fost mai încărcată că am fost mereu cu fetele, cu multe gânduri. El a fost mai liniștit, știind că sunt lucrurile pregătite. El a fost cu liniștea. Ca în orice cuplu unde sufletele sunt pereche ne completăm, când am eu nevoie de liniște e el, când are el nevoie de liniște sunt eu. Totul a fost minunat, să vedem de acum înainte ce va mai urma. Chiar a fost superb totul, o să vedeți, chiar a fost superb, organizarea, tot. De asta am și decis să facem totul aici pentru că locația este de vis. Pentru mine este cea mai frumoasă, cu siguranță. Am zis că e păcat să nu profităm ce au aici ca să aplicăm toate visele aici, ceremonia, ceremonia de botez”, a declarat Vanessa Drăguș.

La marele eveniment urmează să cânte mai mulți artiști pe top care vor întreține atmosfera până dimineață. Printre numele menționate de Denis Drăguș se numără Theo Rose, Adi de la Vâlcea și Feli.

Ce supervedete au ajuns la nunta lui Denis Drăguș

La nunta lui Denis Drăguș și-au făcut apariția nume mari din fotbalul românesc. Printre ei se numără Denis Alibec, Răzvan Marin, Florinel Coman, Ioan Andone sau Marius Șumudică, Cristi Manea, iar ținutele lor i-au făcut să iasă în evidență de-a dreptul. Imaginile sunt unele de senzație. Sportivii nu au venit singuri, ci alături de soții și copiii lor, astfel că se demonstrează cât e familiști sunt toți, reușind să îmbine foarte bine cariera cu viața profesională.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Cum arată Denis Drăguș și soția lui, Vanessa, în cea mai importantă zi a vieții lor: „Totul a fost minunat” | FOTO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Acces Direct! Ionuț se teme pentru viața lui! Bărbatul susține că a fost bătut de patru indivizi când a ieșit dintr-un magazin, iar autoritățile n-au luat încă nicio măsură 
  • Ionuț se teme pentru viața lui
  • Bărbatul susține că a fost bătut de patru indivizi când a ieșit dintr-un magazin
Showbiz intern
Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, 15 ani de mariaj. Ce a pregătit prezentatoarea de la Acces direct pentru partenerul de viață / FOTO
  • Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, 15 ani de mariaj
  • Ce a pregătit prezentatoarea de la Acces direct pentru partenerul de viață
Showbiz intern
Iustina de la Insula Iubirii, reacție acidă! Ce a scos-o din sărite pe soția lui Cornel: "Am nervi" / VIDEO
  • Iustina de la Insula Iubirii, enervată la culme
  • Ce a scos-o din sărite pe soția lui Cornel
Showbiz intern
Cuza de la Noaptea Târziu își sărbătorește ziua de naștere. Ce urare i-a făcut Ramona Olaru la prima oră a dimineții / FOTO
  • Cuza de la Noaptea Târziu își sărbătorește ziua de naștere
  • Ce urare i-a făcut Ramona Olaru la prima oră a dimineții
Showbiz intern
Sânziana Negru s-a operat la ochi. Cum se simte iubita lui Ștefan Floroaica după intervenție / FOTO
  • Cum se simte Sânziana Negru după ce s-a operat la ochi
  • Iubita lui Ștefan Floroaica a trecut astăzi printr-i intervenție
Emisiuni TV
Alex Bodi a lămurit misterul! A fost sau nu înșelat în ultima relație? Ce eforturi ar fi făcut pentru a salva povestea de iubire cu Ema Uta
  • Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit în urmă cu trei luni
  • A fost sau nu înșelat în ultima relație
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Grădină zoo" la Nuţu Cămătaru acasă. Poliţiştii au găsit un cangur alb, maimuţe şi o cămilă
recomandare pe as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, replică genială pentru un bărbat care i-a transmis că poartă un hanorac de 60 de lei!
Romania TV
David Popovici vrea să intre în afaceri, după ce se retrage din sport. În ce va investi banii: Sunt două businessuri pe care vreau să le fac
Romania TV
Theo Rose, în culmea fericirii! Artista le-a dat fanilor vestea, iar mesajele de felicitări nu au mai contenit
recomandare pe antena3.ro
În Iași, o femeie a sunat la 112 și a spus: „Mă omoară”. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au descoperit altă poveste
recomandare pe antena3.ro
Încercând să-și facă singur de mâncare, un bărbat s-a înjunghiat din greșeală și a murit
recomandare pe antena3.ro
Jurnalul muncii fără oprire într-o fermă din Germania: "Tai ceapa 3 pe 3 cm. Nu există program, nu există de luni până vineri"
recomandare pe playtech.ro
Iluzia optică ce face furori printre români. Clipește de câteva ori și vezi cine este personajul din imagine
recomandare pe playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
recomandare pe redactia.ro
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
recomandare pe redactia.ro
Povestea gemenilor din Tg Jiu care au plecat de acasă și sunt de negăsit de două zile. Părinții sunt disperați și fac apel la populație. Copiii erau bursieri la școală și s-ar fi împrietenit cu un personaj dubios
recomandare pe Ciao.ro
BREAKING! Familia Regală a României, în DOLIU
recomandare pe shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
recomandare pe ProSport.ro
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a sărit în apărarea Simonei Halep! „E ciudat ce s-a întâmplat”
recomandare pe bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea cea mare. MADR plătește sumele de bani direct în conturile românilor. Vezi dacă ești pe listă
recomandare pe dailybusiness.ro
Fără carduri de alimente pentru o categorie de români! Adio, bani!
recomandare pe Jurnalul.ro
Se întoarce norocul pentru 3 zodii pe 18 Septembrie 2024: Binele atrage bine
recomandare pe a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă