Live acum Visul Românesc - Succes american (r)
Prime time 19:30 Petrecem in familie (r)
Homepage » Paparazzi » Florin Salam, ridicat de acasă de poliție! Ce se întâmplă cu „Regele manelelor” în aceste momente / VIDEO

Florin Salam, ridicat de acasă de poliție! Ce se întâmplă cu „Regele manelelor” în aceste momente / VIDEO

De Bianca Matei.
Publicat pe 14.03.2024 la 08:08 Actualizat pe 14.03.2024 la 16:01

Florin Salam a fost ridicat de acasă de poliție! Avem imagini de la fața locului, acolo unde autoritățile au intrat în locuința cântărețului de manele. Iată ce se întâmplă cu „Regele manelelor” în aceste momente, dar și de ce este audiat!

Florin Salam a fost ridicat de acasă de poliție

spynews.ro

Update ora 16:00: Florin Salam a ieșit de la audieri. Manelistul a declarat că banii de la evenimentele pe care nu le-a onorat au fost înapoiați.

Update ora 14:27: Impresarul lui Florin Salam susține că manelistul este șantajat. Bărbatul a făcut declarații pentru Antena Stars.

Update ora 10:29: Soacra lui Florin Salam a venit la secție însoțită de soția lui, Roxana Dobre.

Update ora 10:00: Avocata lui Florin Salam, Beatrice Comăniceanu, a făcut declarații despre proces.

Update ora 09:12: Florin Salam a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

Update ora 08:43: Roxana Dobre a ajuns acum la secția de poliție! Soția celebrului cântăreț de manele nu a vrut să vorbească cu presa, astfel că a intrat în secție fără a da declarații despre scandalul în care este implicat partenerul ei de viață.

Florin Salam, ridicat de acasă de poliție

Florin Salam o dă dintr-o problemă în alta! Manelistul a fost ridicat de acasă de poliție, iar noi avem imagini de la fața locului! „Regele manelelor” este audiat într-un dosar de înșelăciune.

În această dimineață, polițiștii au mers din nou la Florin Salam acasă! Autoritățile l-au ridicat de la locuința lui cu mandat pentru un alt dosar în care este implicat celebrul cântăreț de manele. Este vorba despre un dosar de înșelăciune.

„Regele manelelor” trebuie să fie audiat în legătură cu plângeri pe care le-ar fi depus mai multe persoane. Așadar, artistul ar fi luat bani pentru a se prezenta la anumite evenimente, însă nu a mai onorat invitațiile.

Există și persoane care au depus dovezi conform cărora Florin Salam ar fi primit sume de bani, însă nu s-a mai prezentat în locurile în care trebuia să cânte.

Ce a transmis Poliția București cu privire la acest dosar

Polițiștii de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară în București, pentru a aduna dovezi în acest caz. Prejudiciul total este estimat la aproximativ 18.000 de euro.

Faptele descrise de autoritățile din Capitală includ neîndeplinirea unor acorduri verbale pentru prestarea serviciilor muzicale la diverse evenimente, cu incidente specifice datând din iulie 2020, ianuarie 2023 și mai 2023. În fiecare caz, persoanele vătămate au plătit avansuri substanțiale, dar serviciile convenite nu au fost niciodată prestate, iar sumele de bani nu au fost returnate de către Florin Salam.

„Astăzi, 14 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție pun în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în Municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro.

În fapt, la nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu și-ar fi onorat înțelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți. Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024.

Astfel, în urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate, în sarcina bărbatului bănuit de comiterea faptelor s-a stabilit următoarea activitate infracțională:

-în cursul zilei de 21 iulie 2020, în timp ce se afla în incinta unui restaurant din Sectorul 1, în urma unei înțelegeri verbale cu o persoană, aceasta i-ar fi plătit bărbatului, cu titlu de avans, 3.000 de euro pentru prestarea unui program muzical, în vara anului 2021, la o petrecere. Ulterior, bănuitul nu și-a respectat promisiunea și nu i-ar fi returnat persoanei vătămate suma încasată.

-la data de 28 ianuarie 2023, o altă persoană ar fi mers la locuința bărbatului, iar în urma unei înțelegeri verbale, i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans, 10.000 de euro pentru a presta servicii muzicale în data de 13 august 2023, însă în seara respectivă, bărbatul nu s-ar fi prezentat și nici nu a returnat banii persoanei vătămate.

-la data de 14 mai 2023, una dintre persoanele vătămate ar fi mers la locuința bănuitului, iar în urma unei înțelegeri verbale, i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans 25.500 de lei, pentru a presta servicii muzicale, în data de 29 septembrie 2023, însă bărbatul nu s-ar fi prezentat și, ulterior, nici nu ar fi restituit banii primiți.

Din cercetări, s-a stabilit că bănuitul ar fi săvârșit faptele în complicitate cu alți doi bărbați.

În vederea administrării materialului probator, în această dimineață, vor fi puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, urmând ca persoanele vizate să fie conduse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de către Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de înșelăciune.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat al poliției.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Florin Salam, ridicat de acasă de poliție! Ce se întâmplă cu „Regele manelelor” în aceste momente / VIDEO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Paparazzi
Maria Marinescu, mereu o apariție ravisantă! Creatoarea de modă e extrem de atentă cum arată atunci când iese din casă / PAPARAZZI
  • Maria Marinescu are mereu grijă ca, atunci când iese din casă, să arate impecabil
  • Creatoarea de modă, mereu o apariție ravisantă
Paparazzi
Lidia Buble, tratată ca o prințesă! Cum o răsfață Horațiu Nicolau în public. Afaceristul e extrem de atent la nevoile artistei / PAPARAZZI
  • Iubitul Lidiei Buble o tratează pe artistă ca pe o prințesă
  • Afaceristul e extrem de atent la nevoile femeii alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste
Stiri interne
Liderul „torționarilor de la Secția 16”, un nou dosar / Ce le-a cerut judecătorilor!
  • Viorel Șeicaru, fostul lider de sindicat al polițiștilor, a deschis un nou proces
  • El a cerut instanței redeschiderea unui dosar penal
Showbiz intern
Iorga vorbește despre premoniții! Celebra influenceriță spune cum i-au ghidat acestea viața. Declarații exclusive! / VIDEO
  • Iorga vorbește despre premoniții
  • Cum i-au ghidat acestea viața
  • Declarații exclusive
Showbiz intern
Cum a reușit Nikita să câștige o sumă uriașă la Loto! Care au fost numerele norocoase și ce a făcut cu banii primiți: ”De asta mă vrea Michele Morrone”
  • Nikita a câștigat la Loto în urmă cu mai mulți ani
  • Ce a făcut cu banii
  • Care au fost numerele norocoase
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 11 mai 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat în Michael Jackson și au interpretat piesa fenomen „Billie Jean”: „Trebuie să-mi revin...” / VIDEO
  • Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat în Michael Jackson
  • Au interpretat piesa fenomen „Billie Jean”
  • Cum au comentat jurații momentul celor două concurente
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
recomandare pe as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Romania TV
Momente dramatice pentru Erika Isac. Boala terbibilă a vedetei: "N-ai ce să faci!"
Romania TV
Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic: Nu este încă timpul să ne părăsești!
recomandare pe antena3.ro
Mâncarea viitorului care crește sălbatic în România: Algele Ulva | Cercetători din mai multe țări au venit să le studieze
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 12 mai 2024. Berbecii prioritizează odihna, Racii fac schimbări importante
recomandare pe antena3.ro
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală, surprinse în mai multe județe
recomandare pe playtech.ro
Fetița din imagine a ajuns adorată de milioane de români. Este greu să îţi dai seama cine este, are mare succes
recomandare pe playtech.ro
Câți bani costă un costum de ginerică realizat de Alexandru Ciucu. Preţurile nu sunt deloc mici
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
MAE, anunț crucial pentru românii din diaspora! Ce trebuie să știe înainte de alegerile din 9 iunie
recomandare pe dailybusiness.ro
Autostrada Transilvania, tot mai aproape de realitate! Anunțul făcut de Curtea de Apel București
recomandare pe Jurnalul.ro
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni