Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Paparazzi » Horoscop joi, 7 martie 2024: Leii se vor descărca sufletește

Horoscop joi, 7 martie 2024: Leii se vor descărca sufletește

De Mihaela Ioana.
Publicat pe 06.03.2024 la 23:11 Actualizat pe 06.03.2024 la 23:11

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de joi, 7 martie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Horoscop joi, 7 martie 2024: Leii se vor descărca sufletește

Arhivă

Berbec

Mici cheltuieli, dar si o tratatie la o adica pentru cineva drag sau cuiva caruia aveti pentru ce sa ii fiti recunoscatori. Va conving poate aprecieri si incurajari primite astazi sa abordati un proiect ambitios pe termen lung, va ajuta sa consolidati un plan anterior.

Taur

Se poate sa reevaluati sumar un proiect care nu v-a adus succesul scontat de prima oara, sa luati in calcul ce s-a mai schimbat intre timp in piata, sa vedeti cam ce modificari i-ati putea aduce si sa ajungeti la concluzia ca ar mai merita facuta o incercare.

Gemeni

Posibil sa parvina un act ce consfinteste o stare de fapt, o hotarare judecatoreasca, o diploma ce va permit sa demarati o activitate pe cont propriu. Ar putea sa va intrerupa visarea un autor, un nume de localitate, un eveniment istoric sau cultural despre care aflati acum.

Rac

Posibil sa nu gasiti astazi explicatiile dorite la intrebari si dileme ale voastre, ba chiar sa se adanceasca un mister. Ziua se anunta bogata in plan social: invitatie la vreo reuniune, iesire in grup cu prietenii sau poate ca este un eveniment oficial ce nu trebuie ratat.

Leu

Ati putea descoperi diferente intre ceea ce credeati si situatia financiara reflectata de acte din relatia cu vreun partener de afaceri, cu banca sau cu vreun creditor. O zi numai buna de stat la un tete-a-tete cu fiinta iubita, va descarcati sufleteste.

Fecioara

Posibil sa aveti o confirmare la ceva ce simteati de ieri sau mai zilele trecute, sa vedeti scris negru pe alb si astfel sa scapati de o grija. Vi se face curte, o declaratie de dragoste sau chiar o cerere in casatorie: parca nu mai are rabdare pana maine omul iubit.

Balanta

Posibil sa finalizati niste acte sau o situatie cu care ramaseserati in urma si veti rasufla apoi usurati. Buna capacitate de concentrare si atentie la detalii, de asemenea spor la tot felul de activitati care de obicei vi se par plictisitoare.

Scorpion

Apar tot felul de prilejuri de distractie pentru voi in perioada aceasta sau poate chiar voi luati initiativa sa ii scoateti la o terasa sau pe prieteni sau pe cei dragi. Ar fi posibil ca intr-un cadru neoficial sa puneti capat unei dispute si sa ajungeti la o intelegere.

Sagetator

Va prieste timpul petrecut in familie, va reincarcati bateriile alaturi de cei dragi. Posibil sa bateti palma cu seful unei echipe de mesteri, sa inceapa curand lucrari de renovare, montaj, amenajare si veti fi apoi liberi pentru drumetii la incalzirea vremii.

Capricorn

Aliati de nadejde, un sfatuitor important: veti fi multumiti de deciziile luate in aceasta perioada. Ar putea sa va intre niste bani in cont si veti incepe sa faceti sa va puneti cate ceva deoparte, caci aveti atatea pe lista pentru aceasta primavara.

Varsator

Au multe sa va spuna sau sa va povesteasca fiinta iubita sau o persoana de care va simtiti apropiat. Derulare rapida a unor evenimente sau intalniri: semnati un contract, incepeti sau reluati o colaborare, va faceti o cunostinta ce se va dovedi importanta.

Pesti

Veti gasi un interlocutor de calibru cu care sa intoarceti pe toate fetele un subiect de actualitate pentru voi. Disponibilitate remarcabila pentru sport, miscare sau dans in aceasta perioada; chiar si cei mai in varsta redescopera plimbarile prin parc, se bucura de revederea prietenilor.

În articolul
Horoscop joi, 7 martie 2024: Leii se vor descărca sufletește
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Gabriella Nastas, victima solarului. Soției lui Kamara i-au apărut mai multe pete pe piele: „Am folosit o cremă...” / VIDEO
  • Gabriella Nastas, victima solarului
  • Iubitei lui Kamara i-au apărut mai multe pete pe piele
Beauty & Lifestyle
Test de inteligență! Poți identifica elefantul ascuns printre ursuleții Koala din imagine? Ai la dispoziție 7 secunde / FOTO
  • Redacția SpyNews.ro te provoacă să rezolvi acest test de inteligență
  • Poți identifica elefantul ascuns printre ursuleții Koala din imagine?
  • Ai la dispoziție 7 secunde
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Cine sunt cei trei concurenți eliminați chiar înainte de semifinală. Pleacă acasă după ultimul duel: "Plec cu capul sus..." / VIDEO
  • Trei concurenți din echipa roz, eliminați chiar înainte de semifinală
  • Cine sunt cei care pleacă acasă
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Cine sunt concurenții din semifinală! Farfuria cui a primit 20 de puncte: "Mi-au dat lacrimile..." / VIDEO
  • Farfuria unui concurent a primit 20 de puncte
  • Cine sunt cei șase finaliști
Showbiz intern
Dana Rogoz a ajuns pe mâinile medicilor după un incident avut cu fiica sa. Actrița a fost cusută la buză: „Problema mea...”
  • Dana Rogoz a ajuns pe mâinile medicilor după un incident avut cu fiica sa
  • Actrița a fost cusută la buză
Horoscop zilnic
Horoscop marți, 14 mai 2024: Balanțele ar putea primi o ofertă de colaborare
  • Horoscopul zilei de marți, 14 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de marți
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
recomandare pe as.ro
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni