Live acum
Prime time
Homepage » Paparazzi » Imagini și declarații exclusive cu Claudia Pătrășcanu la poliția din Bolintin! Cântăreața încearcă să își recupereze copiii de la Gabi Bădălău | PAPARAZZI

Imagini și declarații exclusive cu Claudia Pătrășcanu la poliția din Bolintin! Cântăreața încearcă să își recupereze copiii de la Gabi Bădălău | PAPARAZZI

De Ilinca Lunca.
Publicat pe 01.09.2024 la 20:03 Actualizat pe 01.09.2024 la 20:37

Claudia Pătrășcanu a ajuns la secția de poliție din Bolintin! Artista face tot ce poate pentru a-și recupera copiii de la Gabi Bădălău! În această dimineață a plecat de acasă hotărâtă să ia măsurile legale, dupp ce nu ar fi putut să discute pașnic cu Gabi Bădălău! Paparazzii Spynews.ro au ajuns acolo, astfel că îți prezentăm informații exclusive!

Claudia Pătrășcanu a spus că nu pleacă acasă până nu își primește copiii înapoi de la Gabi Bădălău și se pare că se ține de cuvânt! După ce a fost la el acasă cu poliția, acum artista a mers la secția din Bolintin, acolo unde fostul ei soț are domiciliul.

Imagini exclusive cu Claudia Pătrășcanu, la secția de poliție din Bolintin

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Claudia Pătrășcanu la secția de poliție din Bolintin. Se pare că artista nu renunță la planul de a-și lua copiii acasă, deși astăzi a fost la domiciliul lui Gabi Bădălău, pentru a-l convinge să îi dea băieții. Familia lui s-a trezit la poartă cu poliția.

De această dată, se pare că artista a mers și mai departe, iar acum se află la secția de poliție din Bolintin și face tot ce este necesar pentru a-și recupera copiii. Claudia Pătrășcanu și-a propus ca astăzi să plece acasă cu cei doi băieți ai ei, astfel că a spus că tot ce își dorește în aceste momente este să îi recupereze.

Dacă în urmă cu o seară a făcut apel public la autorități și a spus că ar fi fost chiar și amenințată de Gabi Bădălău, când a încercat să discute să îi aducă înapoi copiii, acum se pare că artista a trecut la fapte și s-a prezentat la poliție. Claudia Pătrășcanu a făcut declarații exclusive despre tot acest scandal.

”Cât stau de la ora șapte dimineața, plec de acasă nemâncată ca să îmi iau copiii pe timpul meu, cu o hotărâre judecătorească, sunând la 112, toată poliția din tot Bucureștiul, Voluntari, Bolintin, l-au contactat astăzi pe fostul meu soț, care are copiii pe timpul meu. Vreau să îmi iau copiii acasă pe timpul meu. Sunt nemâncată, pot să stau și o săptămână nemâncată, doar să am copiii acasă. Este timpul meu și conform sentinței și hotărârii, am dreptul să îmi iau copiii și ei să vină acasă. Am vorbit și nu am putut să mă înțeleg. Domnii polițiști erau de față. A început să mă jignească, să mintă, să mă acuze. Nu avem nicio comunicare. Am fost împreună cu echipajul de aici din Bolintin. A ieșit doamna mamă, care a spus că copiii sunt pe stadion. Cunosc foarte bine ce meciuri sunt în momentul de față, copiii nu sunt pe niciun stadion. (...) Manipulează atât copiii, cât toată România.

Eu vreau doar ca toate instituțiile să facă ceva. Eu sunt o persoană publică, sunt alte mame în situația mea. Am venit de la Constanța să îmi iau copiii pe dreptul meu, pe programul meu de vizită. (...) Copiii sunt de două săptămâni și un pic chiar peste program. Copiii trebuie să intre la școală, să intre pe stadion, copiii fac sport de performanță. Nu îl interesează că copilul cel mic joacă fotbal de performanță. Nu îl interesează că aveau meditații, nu îl interesează că e programul meu de vizită. Sunt dărâmată, dar voi lupta în continuare”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Spynews.ro.

Gabi Bădălău a spus că îi duce copiii mâine

Gabi Bădălău a făcut primele declarații după scandalul în care este implicat. Afaceristul a spus că ar fi respectat înțelegerea pe care ar fi făcut-o cu Claudia Pătrășcanu în ceea ce privește programul copiilor, iar mâine ar urma ziua în care ei ar trebui să fie duși la mama lor.

”Sunt nevoit, din nou, să particip fără voia mea la acest circ făcut a mia oară de Claudia. Doresc să fac câteva precizări. Copiii sunt la mine în vacanță. Claudia a stabilit cu mine să țin băieții până luni, pentru că aveam două zile de recuperat. În cele două săptămâni de vacanță, băieții au vorbit periodic cu mama lor și chiar s-au văzut de câteva ori în București. Băieții i-au spus Claudiei că își doresc să mai stea o zi în plus la mine. Mâine o să îi duc pe cei mici la Claudia. În rest, circ. Vrea pe la TV iar sau mai are vreo melodie de promovat”, a declarat Gabi Bădălău.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Imagini și declarații exclusive cu Claudia Pătrășcanu la poliția din Bolintin! Cântăreața încearcă să își recupereze copiii de la Gabi Bădălău | PAPARAZZI
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Un show păcătos. Cum se apără Alin Oprea de acuzațiile aduse de fosta soție. De ce a decis să renunțe la proces, în timpul anchetei: „Copiii mei”
  • Cum se apără Alin Oprea de acuzațiile aduse de fosta soție
  • De ce a decis să renunțe la proces, în timpul anchetei
Horoscop
Horoscop vineri, 20 septembrie 2024: Nativii Taur au parte de zile norocoase
  • Horoscopul zilei de vineri, 20 septembrie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de vineri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Emisiuni TV
Un show păcătos. Lolrelai, mesaje de hate după ce a aflat că medicul care a abuzat-o va fi închis 10 ani. Cum a reacționat vedeta: „Nu există zi...”
  • Lolrelai, mesaje de hate după ce a aflat că medicul care a abuzat-o va fi închis 10 ani
  • Cum a reacționat vedeta
Showbiz intern
Ce anunț au făcut Hatice și Mihai de la Mireasa, sezon 7. Mulți credeau că foștii concurenți nu mai formează un cuplu, dar acum au lămurit situația 
  • Hatice și Mihai de la Mireasa, sezon 7, un pas important în relație
  • Mulți credeau că foștii concurenți nu mai formează un cuplu, dar acum au lămurit situația 
Showbiz intern
Alexandru Ion s-a căsătorit cu aleasa inimii lui! Actorul din serialul „Lia” a spus cel mai important DA din viața lui. Imagini de la fericitul eveniment / FOTO
  • Eveniment important în familia lui Alexandru Ion
  • Actorul și aleasa inimii lui s-au căsătorit
Stiri interne
Un german a rămas impresionat după ce a vizitat România. Cât de impresionat a rămas de țară: „Dați o șansă”
  • Un german a rămas impresionat după ce a vizitat România
  • Cât de impresionat a rămas de țară
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Grădină zoo" la Nuţu Cămătaru acasă. Poliţiştii au găsit un cangur alb, maimuţe şi o cămilă
recomandare pe as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, replică genială pentru un bărbat care i-a transmis că poartă un hanorac de 60 de lei!
Romania TV
David Popovici vrea să intre în afaceri, după ce se retrage din sport. În ce va investi banii: Sunt două businessuri pe care vreau să le fac
Romania TV
Theo Rose, în culmea fericirii! Artista le-a dat fanilor vestea, iar mesajele de felicitări nu au mai contenit
recomandare pe antena3.ro
În Iași, o femeie a sunat la 112 și a spus: „Mă omoară”. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au descoperit altă poveste
recomandare pe antena3.ro
Încercând să-și facă singur de mâncare, un bărbat s-a înjunghiat din greșeală și a murit
recomandare pe antena3.ro
Jurnalul muncii fără oprire într-o fermă din Germania: "Tai ceapa 3 pe 3 cm. Nu există program, nu există de luni până vineri"
recomandare pe playtech.ro
Iluzia optică ce face furori printre români. Clipește de câteva ori și vezi cine este personajul din imagine
recomandare pe playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
recomandare pe redactia.ro
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
recomandare pe redactia.ro
Povestea gemenilor din Tg Jiu care au plecat de acasă și sunt de negăsit de două zile. Părinții sunt disperați și fac apel la populație. Copiii erau bursieri la școală și s-ar fi împrietenit cu un personaj dubios
recomandare pe Ciao.ro
BREAKING! Familia Regală a României, în DOLIU
recomandare pe shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
recomandare pe ProSport.ro
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a sărit în apărarea Simonei Halep! „E ciudat ce s-a întâmplat”
recomandare pe bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea cea mare. MADR plătește sumele de bani direct în conturile românilor. Vezi dacă ești pe listă
recomandare pe dailybusiness.ro
Fără carduri de alimente pentru o categorie de români! Adio, bani!
recomandare pe Jurnalul.ro
Se întoarce norocul pentru 3 zodii pe 18 Septembrie 2024: Binele atrage bine
recomandare pe a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă