Testul de atenție care se rezolvă în 5 secunde. Tu poți să găsești elicopterul ascuns?
Testele de atenție te ajută să te concentrezi mai bine și să-ți creeze noi căi neuronale. Redacție Spynews.ro îți pune la dispoziție un test simplu, dar pe care multe persoane îl greșesc. Trebuie să găsești elicopterul ascuns în camera de joacă a copiilor.
- Testul de atenție care se rezolvă în 5 secunde
- Tu poți să găsești elicopterul ascuns?
Iluziile optice te ajută să îți dezvolți abilitățile de atenție și concentrare. Testele care, la prima vedere, par extrem de simple, pot crea dificultăți neașteptate când vrei să le rezolvi. Redacția Spynews.ro te provoacă să găsești elicopterul din camera plină de jucării a copiilor.
Testul de atenție simplu
Dacă vrei să-ți îmbunătățești nivelul de atenție, poți face mai multe teste unde să te concentrezi îndelung. Îi poți reduce stresul și te poți distra reușesc să faci aceste puzzle-uri mentale.
Dacă alegi să faci diferite puzzle-uri, de la găsirea diferențelor între imagini sau a unui obiect, vei lucra mai multe abilități cognitive. În testul de astăzi, va trebui să găsești elicopterul aflat în camera de joacă a copiilor. Privirea trebuie să fie ageră, deoarece vei avea la dispoziție doar 5 secunde pentru a-l trece.
Uită-te peste imagine cu multă atenție. Trebuie să fiți atenți la toate detaliile pentru a găsi jucăria căutate. Dacă nu reușești, noi îți dezvăluim secretul.
În partea dreaptă a imaginii, deasupra cărților, se află elicopterul pe care îl cauți. El este încercuit în a doua fotografie și îi poți vedea locul exact.
Când au fost create primele teste de măsurare a inteligenței
Primele teste de măsurare a inteligenței au apărut la începutul secolului al XX-lea. Două figuri importante în dezvoltarea acestor teste au fost Alfred Binet și Theodore Simon, care au creat primul test de inteligență în 1905. Testul lor a fost conceput pentru a identifica copiii care aveau dificultăți școlare în școlile din Franța.
În 1939, David Wechsler a dezvoltat Testul de Inteligență Wechsler pentru Adulți (WAIS) și, ulterior, Testul de Inteligență Wechsler pentru Copii (WISC). Aceste teste au introdus o abordare a inteligenței care nu se concentrează exclusiv pe măsurarea abilităților cognitive generale, ci și pe măsurarea mai multor aspecte ale inteligenței, cum ar fi inteligența verbală și performanța.
De-a lungul anilor, au fost create numeroase teste de inteligență pentru a măsura diverse aspecte ale abilităților cognitive. Totuși, este important să menționăm că măsurarea inteligenței nu este o sarcină simplă, iar teste precum cele dezvoltate de Binet, Terman și Wechsler sunt doar câteva dintre multele abordări utilizate în acest domeniu.