3 acccesorii în care merită să investești

3 acccesorii în care merită să investești © Unsplash

Accesoriile care completează și evidențiază ținuta sunt detaliile care fac diferența. Iar femeile știu că atenția acordată detaliilor este o dovadă a bunului-gust. Și noi știm cât de important este pentru tine să alegi acele piese care să îți pună în valoare stilul și personalitatea, de aceea venim în ajutorul tău cu 3 recomandări de accesorii care nu se vor demoda niciodată și în care merită să investești. 

Bijuteriile din aur 

Bijuteriile, simbolul rafinamentului feminin, sunt cu siguranță unele dintre cele mai des întâlnite accesorii în garderoba unei domnișoare sau doamne, al cărei al doilea nume este bunul-gust. Când vine vorba de alegerea unei bijuterii care să fie în ton cu stilul tău și cu felul tău de a fi, îți sugerăm să ții cont, în primul rând, de materialul din care este confecționată aceasta. În cazul bijuteriilor, materialul scump este sinonimul calității. De aceea, este important să știi că aurul este cel mai calitativ material, ceea ce duce și la un preț mai ridicat al acestuia, comparativ cu argintul, de exemplu. O bijuterie din aur este un accesoriu care trece proba timpului, fiind un material rezistent. 

Fie că e vorba de cercei, fie că e vorba de brățări sau lănțișoare din aur alb, galben sau roz de 14k, optează doar pentru acele accesorii care se integrează perfect în outfiturile tale și care spun ceva despre felul tău de a fi. De pildă, dacă ești o fire simplă și discretă, piesele minimaliste, cu detalii fine, sunt o alegere potrivită, iar dacă ești curajoasă, îndrăzneață și extrovertită, te-ai putea orienta la bijuterii ceva mai colorate. 

Ceasul de mână

Un ceas va fi întotdeauna un accesoriu care îți va scoate mâinile frumoase în evidență, dacă alegi modelul care te avantajează. De aceea, îți sugerăm să ții cont să creezi armonia dintre mărimea ceasului, mărimea mâinilor tale și înălțimea ta. Dacă ești mignonă și ai mâinile micuțe, nu este indicat să alegi un ceas voluminos, pentru că nu vei face decât să evidențiezi disproporția creată de o astfel de piesă. Optează pentru un model mai micuț, delicat, care să te facă să simți că e făcut special pentru tine. De asemenea, trebuie să ții cont și de echilibrul dintre stilul tău vestimentar și ceasul pe care ți-l dorești, pentru că un accesoriu mult prea elegant nu va crea niciodată o combinație reușită cu o ținută casual sau sport. Cum am mai spus, astfel de detalii fac diferența! 

În ultima perioadă, odată cu evoluția tehnologiei, smartwatch-urile au devenit o alternativă a ceasurilor clasice de mână. Poți lua și tu această opțiune în considerare, dacă simți că ți s-ar potrivi și că ți-ar ușura activitățile și sarcinile de zi cu zi: ca atunci când vrei să știi cât de activă ai fost într-un anumit interval sau ca atunci când vrei să trimiți rapid un mesaj. În cazul în care faci parte din categoria femeilor îndrăgostite de tehnologie, un smartwatch ar putea fi o alegere inspirată și de bun-gust - pentru că de bun-gust este vorba în alegerea accesoriilor, nu?

Ochelarii de soare

Alege o pereche de ochelari de soare care te avantajează și, pe lângă un look care te va pune într-o lumină pozitivă, te vei bucura și de rolul lor funcțional: disconfortul vizual nu îți va mai da bătăi de cap în zilele în care lumina soarelui este mult prea puternică. Când vine vorba de ochelarii de soare, unul dintre criteriile esențiale de care trebuie să ții cont este forma feței. De exemplu, dacă ai fața pătrată, nu alege niciodată niște ochelari care au forma tot pătrată, ci orientează-te la unii cu rame rotunde și subțiri. Iar dacă forma feței tale este ovală, ești o norocoasă! Aceasta este forma cea mai versatilă, ceea ce înseamnă că ți se vor potrivi aproape toate modelele de ochelari. În acest caz, e important să ții cont doar de stilul tău și de cromatica garderobei tale.

Ochelarii de soare de calitate sunt potriviți în toate anotimpurile și pentru diverse contexte din viața ta: în vacanță, la plimbare, în drum spre job. 

Când alegi să cumperi piese de calitate, care îți și spun celor din jurul tău o poveste despre tine, ține minte: nu investești doar în accesorii, ci mai ales în bunul-gust. Care va face întotdeauna diferența. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro