4 idei de cadouri de Paște pentru un bărbat elegant

+4 click pentru
galerie

4 idei de cadouri de Paște pentru un bărbat elegant

Chiar dacă recent lumea să se fi oprit în loc, pregătirile de Paște continuă și sunt un prilej de identificare a unor noi moduri pentru a fi aproape de cei dragi, altfel decât fizic. Pentru că, cel mai probabil, Paștele acesta va fi petrecut cu un minimum de socializare, ideea cadourilor de Paște (chiar și pentru adulți) poate fi un mod drăguț de a le arăta susținere de la distanță. Shopping-ul online este ofertant zilele acestea, cu o mulțime de opțiuni pentru toate categoriile însă, contrar așteptărilor, diversitatea opțiunilor nu face decât să îngreuneze alegerea finală.

În cazul bărbaților atenți la felul în care arată, alegerea este cu atât mai dificilă cu cât cei mai mulți dintre ei se află într-o situație neobișnuită. Lucrează și coordonează echipe de acasă, au meeting-uri online și o mai mare nevoie de timp care trebuie acordat familiei, în contextul închiderii unităților de învățământ și nu numai. Indiferent că sunt antreprenori, manageri sau că lucrează în medii corporate, majoritatea au un aspect în comun: încearcă  să se adapteze noii situații, limitând la maximum aspectele la care trebuie să renunțe.

Stilul este unul dintre aceste aspecte pentru că ține de disciplina cu care sunt obișnuiți. Cămașa, costumul, pantalonii la dungă sunt mai mult decât țesături croite, reprezintă piese de la care oricine le poartă împrumută anumite trăsături precum echilibrul, armonia, atenția la detalii și încrederea în sine. Astfel spus, odată un bărbat elegant... mereu un bărbat elegant. Cu o vastă experiență pe nișa serviciilor vestimentare premium, consultanții SARTO bespoke recomandă detaliile, atunci când vine vorba de idei de cadouri pentru bărbații cu o imagine impecabilă. Sunt atemporale și mereu utile, mai ales când calitatea superioară le garantează rezistența în timp. 

#1 O cămașă de calitate

Chiar dacă este adeptul ținutelor casual, cămașa reprezintă o piesă de bază în garderoba masculină. O cămașă calitativă aduce plus valoare atât în combinație cu jeans, cât și ca piesă principală în combinație cu sacoul de la costum. Cămășile realizate la SARTO sunt cadoul ideal pentru o persoană apropiată precum tatăl, socrul sau iubitul. Aceasta poate fi personalizată până la cel mai mic detaliu, conform principalelor trăsături ale purtătorului și ușor de asortat la ținute de zi, seară, casual, business sau elegante.

#2 O batistă deosebită

În zilele noastre, nu oricine mai poartă o batistă la el tot timpul, așa că prin simpla ei simbolistică, batista este un cadou “de cunoscători” ale celor mai ridicate standarde.  De exemplu, batistele de matase, sunt un accesoriu care nu trebuie să lipsească din garderoba bărbaților pedanți, dar și o pată de culoare pentru ținute mereu optimiste.

#3 O cravată optimistă

Spre deosebire de papion, care nu se oferă decât acelor bărbați foarte apropiați despre care există certitudinea că își completează stilul cu o astfel de piesă, cravata este un accesoriu mai frecvent utilizat. Toți cei care poartă ținute business, vor adăuga cu bucurie o nouă cravată la colecție, mai ales dacă este rulată manual în Italia din mătase naturală și are un imprimeu simpatic cum e și cravata Blue Floral sau cravată Imperial Green, ambele în magazinul online SARTO bespoke.

#4 O curea rezistentă

Poate cel mai comun accesoriu bărbătesc, cureaua nu lipsește din nicio garderobă masculină. Varianta neagră, din piele naturală cum este cureaua de piele Henry rămâne cea mai sigură, însă nici opțiunile maro precum cureaua de piele maro Edgar sau cureaua de piele maro Henry nu sunt de neglijat în căutarea unui cadou perfect pentru el.

Indiferent de felul în care alegi să-ți arăți aprecierea pentru bărbații cu rol semnificativ în viața ta, parteneri de afaceri sau membri ai echipei, un cadou simplu, ales din suflet este mereu de impact. Optează pentru varianta câștigătoare din magazinul online SARTO bespoke și transmite exact ceea ce ți-ai propus: respect și apreciere!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro