Atenţie mare, s-ar putea să fii chiar tu una! Bărbaţii fug mâncând pământul de aceste tipuri de femei

Bărbaţii fug de câteva tipuri de femei © pixabay.com

De cele mai multe ori preferi să laşi la vedere doar părţile bune într-o relaţie, însă fără să vrei defectele ies la iveală.

Să convieţuieşti cu cineva poate fi cu adevărat stresant şi destul de greu. Trebuie să fii extrem de atentă la felul în care te comporţi cu partenerul, pentru a nu ajunge să rămâi singură.

Iată câteva tipuri de femei de care bărbaţii nici nu vor să audă:

1) Călăul

Acest tip de femeie încearcă să controleze relaţie, într-un mod destul de dur. Deşi intenţiile sale sunt bune, aceasta reuşeşte să pună bărbatul la punct într-un mod enervant.

2) Mama

Face exact ce se aude! Se comportă cu partenerul, ca şi când ar fi mama sa. Se îngrijorează pentru el, se preocupă de starea sa şi mereu îi adresează întrebări de genul: „Ai mâncat astăzi?”, „Vrei să îţi gătesc ceva?”, „Îţi este cald?”

Citeşte şi: Mereu parfumaţi şi cu replicile de agăţat la ei! 4 tipuri de bărbaţi de care nu trebuie să te îndrăgosteşti niciodată

3) Vulpea

Această femeie este una fermecătoare, care poate să atragă destul de uşor bărbaţii în braţele ei. Obişnuieşte să controleze bărbatul prin sex şi apoi să îl şantajeze aşa cum doreşte ea,potrivit unica.ro.

4) Contabila

Aceasta se focusează pe egalitate! Are tendinţa de a monitoriza tot şi de a ţine socoteală la tot ce se întâmplă în jurul său.

Citeşte şi: Tipuri de bărbaţi de care trebuie sa te fereşti! Îţi vor distruge viaţa

5) Prinţesa

Când o femeie preferă să fie ca o prinţesă, înseamnă că adoră să fie adorată! Acest tip de femei vor să se mărite cu un bărbat care să le răsfeţe.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro