Băutura care vindecă eczemele și luptă cu chisturile. Ce spune Lidia Fecioru despre acest tratament natural
Publicat pe 05.11.2022 la 23:17 Actualizat pe 05.11.2022 la 23:17
Dacă ai probleme grave cu eczemele sau ai chisturi, află că există o băutură care te va ajuta. Mulți cunosc alimentul din care se obține această băutură, însă nu mulți știu care sunt beneficiile acesteia. Ei bine, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a vorbit despre acest tratament natural. Iată ce mărturisiri a făcut specialista!
- Băutura care vindecă eczemele și luptă cu chisturile
- Lidia Fecioru, despre tratamentul natural
Pentru că în această perioadă din an este vremea nucilor, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a pregătit o băutură din acestea, care ajută la vindecarea eczemelor și care luptă cu chisturile. Iată ce beneficii are această băutură, potrivit declarațiilor pe care le-a spus specialista, pentru Antena 3 CNN.
Băutura care vindecă eczemele și luptă cu chisturile
Lidia Fecioru a precizat că băutura care vindecă eczemele și luptă cu chisturile se obține din mijlocul nucilor, acea cruce din mijlocul acestora. Totodată, specialista a precizat exact cum se prepară această băutură.
De altfel, bioenergoterapeuta a declarat că această băutură se consumă câte 15 picături pe zi, mai exact de două ori dimineața și de două ori seara. Potrivit specialistei, această băutură din nuci ajută la fibroame, chisturi, reumatism, articulații, eczeme și multe altele.
Siropul care ameliorează tusea și crește imunitatea
În urmă cu câteva săptămâni, Lidia Fecioru a vorbit și despre siropul care ameliorează tusea și crește imunitatea. Acest sirop este făcut din ulei de măsline, miere și lămâie. Acesta este bun pentru tusea uscată, tusea productivă și tusea iritativă, iar bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a mărturisit că „formează o peliculă protectoare şi protejează gâtul iritat”.
Rețeta siropului:
Ingrediente:
- 1 ceaşcă cu miere naturală;
- o jumătate de ceaşcă cu ulei de măsline extra virgin;
- 3 lămai stoarse (suc).
Mod de preparare:
Într-o oală mai mică se toarnă sucul de la lămâi și uleiul de măsline, apoi se pune la foc mediu pe aragaz. Se ia de pe foc în momentul în care începe să clocotească. Se adaugă mierea și se amestecă foarte bine. Se lasă la răcit, după care se pune într-un borcan.
Citește și: Sucul care ajută la curăţarea ficatului şi a rinichilor. Lidia Fecioru, despre beneficiile acestei băuturi