Secretul pe care trebuie să-l știe toate femeile. Cum tratezi infecțiile vaginale cu bicarbonat de sodiu

Secretul pe care trebuie să-l știe toate femeile. Cum tratezi infecțiile vaginale cu bicarbonat de sodiu © pixabay.ro

Din păcate, foarte multe femei se confruntă, de-a lungul vieții, cu diverse infecșții vaginale. Fie că este vorba de bacterii ușoare sau chiar lucruri mai complicate, pe lângă vizitele periodice la ginecolog, doamnele și domnișoarele mai pot apela, în cazul în care suferă de diverse infecții vaginale, la cel mai banal tratament: bicarbonatul de sodiu.  

Infecțiile vaginale pot fi o adevărată corvoadă pentru femei. Dacă și tu te-ai confruntat vreodată cu așa ceva, află că bicarbonatul de sodiu poate fi un real ajutor atunci când suferi de așa ceva. Iată ce trebuie să faci pentru a scăpa de infecțiile vaginale, cu ajutorul bicarbonatului de sodiu! 

Mai puţin agresiv decât orice alt ingredient naturist pentru igiena intimă este bicarbonatul de sodiu. Spălăturile exterioare cu apă şi bicarbonat sunt cea mai sigură metodă de menţinere a unei igiene optime.

Spălăturile bicarbonate sunt cele mai bune, pentru că ele ajută la creşterea PH-ului şi ţin sub control dezvoltarea microbilor. Spălăturile cu bicarbonat de sodiu se fac dintr-o soluţie preparată dintr-o linguriţă de bicarbonat la un litru de apă caldă. Se spală zona genitală numai la suprafaţă. O spălătură o dată la 10 zile poate fi benefică. De asemenea, infecțiile vaginale pot fi tratate tot cu ajutorul bicarbonatului de sodiu dizolvat în apă. În acest caz, se fac spălături vaginale interioare. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro