Cât costă un Revelion în Dubai?

Cât costă un Revelion în Dubai? © https://pixabay.com/photos/dubai-palm-shopping-centre-1983754/

În ultimii ani, Dubai a devenit o destinație de vacanță prezentă pe buzele tuturor amatorilor de călătorii. Fiind cel mai mare oraș (ca număr de locuitori) din Emiratele Arabe Unite, Dubaiul primește anual peste 15 milioane de turiști în căutare de experiențe inedite, lux și relaxare pe plaje cu nisipuri fine. 

Orașul devine mai aglomerat în perioadele reci de pe continentul european, atunci când frigul și umezeala îi împing pe turiști către soarele prietenos prezent pe cerul Dubaiului. Perioada sărbătorilor de iarnă este un prilej perfect pentru a cunoaște acest oraș, cu a sa cultură și arhitectură impresionantă, iar din ce în ce mai mulți români își doresc să petreacă aici noaptea dintre ani. Iată tot ce trebuie să știi despre costurile unei vacanțe de Revelion în acest oraș al viitorului!

Costul transportului

Pentru a ajunge în Dubai, ai la dispoziție bilete de avion de la companii de linie, pentru că cele low cost nu au zboruri către această destinație. Avantajul unei companii de linie este profesionalismul angajaților și siguranța că zborul va fi unul plăcut și lipsit de riscuri. Două bilete dus-întors în perioada Revelionului costă în jur de 800-1,000 de euro (~3,800-4,700 de lei).

Costul cazării

Pentru un sejur de patru nopți (care include și noaptea dintre ani), pentru tine și o persoană dragă, costul mediu al cazării se situează în jurul a 600 de euro (aproximativ 3,000 de lei). Bineînțeles, nu se iau în calcul opțiunile de cazare de la hotelurile ultra luxoase, unde o singură noapte de cazare poate atinge exorbitanta sumă de 2,000 de euro (~ 10,000 lei)! 

Avantajul hotelurilor cu prețuri mai mici este că oferă servicii net superioare celor de pe litoralul românesc, economia turismului fiind întreținută de un personal excelent pregătit, gata să îți ofere orice ai avea nevoie, la orice oră din zi sau din noapte. Calitatea serviciilor, a materialelor folosite în camerele de hotel și a decorurilor interioare, fac dintr-o vacanță de Revelion în Dubai o adevărată experiență, în care să te simți în centrul atenției și să primești tot ce e mai bun pentru banii tăi, exact așa cum meriți!

Costul meselor

Multe dintre opțiunile de cazare pun la dispoziția turiștilor o chicinetă chiar în cadrul camerei de hotel, dotată cu plită electrică, chiuvetă și mini-frigider, astfel încât ai opțiunea de a te ocupa de mesele zilnice pe cont propriu. Pentru cei ce nu își doresc să ridice niciun deget pe parcursul sejurului, hotelurile au opțiuni de pensiune sau all inclusive, care vor crește prețul total al cazării. În medie, micul dejun nu depășește 30-50 de euro pe zi (150-250 de lei pentru ambele persoane), iar costul all inclusive poate adăuga la cazare aproximativ 500-600 de euro (2,500-3,000 lei).

Petrecerea din noaptea de Revelion

Pachetele turistice nu includ, de obicei, masa și petrecerea de Revelion, astfel încât acestea vor presupune o cheltuială suplimentară. Însă nu-ți face griji! Nu e nevoie să îți golești contul de economii pentru această vacanță, pentru că Internetul vine în ajutorul tău! Poți aplica pentru un credit online rapid aici, iar costul vacanței în Dubai nu va mai fi la fel de “dureros” pentru bugetul tău. 

Ai la dispoziție mai multe opțiuni de rambursare a banilor, pentru ca tu să poți să îți gestionezi finanțele așa cum e mai bine pentru tine! Cu ajutorul creditului obținut, petrecerea pentru noaptea dintre ani va fi un capriciu ușor de plătit, pentru că un cost mediu (ce include masa și open bar) se situează în jurul a 300-400 de euro de persoană (1,400-1,900 de lei).

Cu restul banilor rămași, asigură-te că nu ratezi obiectivele și experiențele turistice pe care acest oraș extraordinar ți le poate oferi:

Plimbare pe cămilă în deșert;

Vizitarea celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa;

O tură de shopping prin centrele comerciale impresionante;

Petrecere la bordul unui iaht luxos;

Scufundări.

Petrecerea Revelionului în orașul viitorului, Dubai, poate fi una dintre cele mai impresionante experiențe pe care le vei trăi, astfel că prețurile piperate se argumentează destul de ușor, atunci când pui în balanță calitatea serviciilor de care te vei bucura. Iar o rezervare early booking îți poate aduce reduceri substanțiale, așa că nu mai aștepta și cercetează din timp ofertele agențiilor de turism sau caută pe cont propriu cea mai bună opțiune pentru tine!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro