Cât timp să fierbi cartofii pentru salata orientală. Secretul pentru ca aceștia să nu se mai zdrobească
Publicat pe 20.09.2022 la 09:47 Actualizat pe 20.09.2022 la 09:47
Salata orientală este un fel de mâncare consumat de mulți romani, iar ingredientul dr bază al acesteia este cartoful. Cartoful este o legumă bogată în multe fibre, vitamine și minerale și are beneficii asupra organismului. Pentru o salată orientală ca la carte, trebuie să ții cont de timpul de fierbere al cartofului. Cât timp este indicat să fierbi cartofii pentru acest preparat.
- Cât timp se fierb cartofii pentru salata orientală
- Secretul cel mai de preț al rețetei
Pentru salata orientală cartofii se fierb, niciodată nu se prăjesc sau se coc. Dar acesta este un aspect pe care gospodinele îl cunosc cu siguranță. Dacă te-ai săturat să ai parte de o salată orientală cu cartofi zdrobiți, află secretul cel mai de preț al fierberii acestora.
Cât timp se fierb cartofii pentru salata orientală
Atunci când fierbem cartofii este esențial să știm cât timp să îi lăsăm pe foc. Pentru momentele în care vrem să preparăm piure este indicat ca aceștia să fiarbă un timp mai îndelungat, dar nu este cazul și cartofilor pentru salata orientală.
Când vine vorba despre salata orientală, cartofii trebuie să fie fierți suficient, dar nu prea mult, deoarece ei se vor zdrobi astfel. Așa dar, timpul ideal de a fierbe cartofii pentru salata orientală este de 20 de minute.
Ingrediente necesare pentru salata orientală
• 200 de grame de măsline
• 2-3 castraveți proaspeți sau murați
• 3-4 fire de ceapă verde sau 1 ceapă roșie mare
• 0,5 kg de cartofi
• sare, piper, coriandru, bobițe de muștar • ulei de masline, oțet balsamic sau zeama de la o lămâie