Ce legumă să mănânci pentru a-ți îmbunătăți calitatea sângelui și a-ți scade colesterolul. Lidia Fecioru: „Se prăjesc șase...”
Publicat pe 26.05.2022 la 10:25 Actualizat pe 26.05.2022 la 10:25
În exclusivitate pentru Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre leguma care îți îmbunătățește calitatea sângelui și îți scade colesterolul. Bioenergoterapeuta a dezvăluit când trebuie consumată, dar și cum trebuie preparată.
- Lidia Fecioru, despre leguma care îți îmbunătățește calitatea sângelui și îți scade colesterolul
- Ce legumă trebuie să mănânci, dar și când
Lidia Fecioru a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena 3, care este leguma pe care trebuie să o cunsumăm ca să ne îmbunătățim calitatea sângelui și a ne scade colesterolul. Iată când trebuie mâncată, dar și cum se prepară!
Lidia Fecioru, despre leguma care îți îmbunătățește calitatea sângelui și îți scade colesterolul
Lidia Fecioru spune că usturoiul este leguma care îți îmbunătățește calitatea sângelui și îți scade colesterolul. Se consumă timp de o lună și trebuie să aveți grijă că nu se prpeară până se arde, ci doar se prăjește în propriul suc.
Ce beneficii aduce usturoiul prăjit
De asemenea, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru ne spune că usturoiul preparat în acest fel ajută la creșterea imunității, îmbunătățirea calității sângelui și scade colesterolul. Gătit așa, usturoiul nu păstrează un miros neplăcut.
Citește și: Băutura care curăță vasele de sânge. Lidia Fecioriu ne învață cum se prepară