Ce se întâmplă în corpul tău, după ce renunți la țigări. Nu vei mai simți niciodată nevoia să fumezi, după ce vei afla!

Ce se întâmplă în corpul tău, după ce renunți la țigări. Nu vei mai simți niciodată nevoia să fumezi, după ce vei afla! © arhivă

Cu siguranță te-ai întrebat măcar o dată ce se întâmplă în corpul tău, dacă renunți la țigări. Ei bine, după ce vei citi rândurile de mai jos, probabil că vei avea mai multe motive de a nu te mai numi fumător, de acum încolo! 

Nu este o noutate pentru nimeni că a te lăsa de fumat aduce numeroase beneficii asupra sănătății. Dar ce se întâmplă, mai exact, cu corpul uman după ce-l privezi de țigări? 

Potrivit specialiștilor, la opt ore după ce te-ai lăsat de fumat - excesul de monoxid de carbon iese din corpul tău. La cinci zile după - nicotina dispare total din organism. La o săptămână după -simțul olfactiv și cel gustativ se îmbunătățesc. Practic, simți mirosurile mai bine, precum și gustul mâncării. La o lună după - aspectul tenului se îmbunătățește. Pielea arată mai fermă, mai puțin străvezie, mai luminoasă. 

La trei luni după - plămânii funcționează mult mai bine, respiri mult mai ușor. La aproximativ 12 luni după - riscul apariție unor afecțiuni de inimă scade. La exact un an după - nu ai mai aruncat bani pe un viciu care omoară lent.  

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro