Ce tip de machiaj este recomandat pentru nuntă

Ce tip de machiaj este recomandat pentru nuntă © yve.ro

Fie că vă aflați în postura de invitat la o nuntă, fie în postura de mireasă sau nașă, machiajul reprezintă piesa de rezistență atunci când vine vorba de înfățișarea unei femei. Acesta atrage atenția încă din primul moment în care intrați în sala evenimentului, motiv pentru care trebuie ales cu gust și în acord cu fizionomia feței voastre.

În acest articol vă punem în temă în ceea ce privește machiajul care este recomandat a fi purtat în cadrul unei nunți, indiferent dacă vorbim de o mireasă sau de un invitat.

  • Cel mai bun machiaj este acela care nu se remarcă foarte tare. Stilul natural în ceea ce privește machiajul este una dintre principalele recomandări ale specialiștilor. Punându-vă în valoare trăsăturile feței, prin conturare, prin iluminare, prin stilizarea sprâncenelor, prin crearea unui joc de lumini și umbre pe pleoape, urmat de conturarea genelor, iar ulterior aplicarea unui ruj care poate să fie ceva mai închis, cu sigurață nu veți trece neobservată. Vi se va admira frumusețea naturală, mai presus de orice.
  • Dacă participăm la o nuntă pe timpul zilei, machiajul nostru trebuie să fie total diferit de cel pe care îl purtăm seara, iar aici ne referim la culorile pe care le adoptăm. Nu vom purta un ruj roșu sau într-o nuanță stridentă pe timpul zilei, precum nu vom pune pe pleoape un fard foarte închis. Trebuie să ne rezumăm la culori deschise, de nude sau orice vă stă bine pe pleoape, același lucru fiind valabil și în privința conturării buzelor, acolo unde un gloss ar trebui să fie suficient.
  • Participând la o nuntă pe timpul serii implică utilizarea unor culori ceva mai intense pe chipul nostru, astfel încât să impactăm vizual, însă la modul elegant, nu vulgar. Atenția trebuie să se concentreze foarte mult pe culorile pe care le alegem. Astfel, pentru pleoape, putem adopta un machiaj care implică nunațe de negru, glitter combinate cu nuanțe deschise către arcada sprâncenei. În ceea ce privește iluminatorul, putem adopta unul cu reflexii aurii, pentru că va crea un efect fabulos pe chip. Nu în ultimul rând, buzele trebuie să fie și ele puse în evidență, astfel încât putem alege un ruj roșu sau o nuanță potrivită culorii tenului nostru, dar care să rămână în limitele clasicului și elegantului.
  • Tot pentru o nuntă pe parcursul serii se poate adopta un machiaj relativ simplu, dar de efect. Cum? Aplicarea unor farduri în nuanțe de nude, jucându-ne cu diferitele subtonuri ale acestora pe pleoapele noastre și aplicarea unei linii de tuș dramatice sunt cele două lucruri esențiale pentru a vă contura frumos privirea. Rujul roșu nu trebuie să lipsească după buzele voastre, pentru că fără el, senzația ar fi aceea a unui machiaj de zi.

Dificil nu este să ne alegem un machiaj potrivit pentru o nuntă, mai ales dacă ținem cont de recomandările pe care ni le oferă specialiștii în materie de make-up. Secretul constă în a ne cunoaște foarte bine trăsăturile feței, astfel încât să știm ce anume ne dorim să punem în valoare și ce anume să ascundem.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro