Cel mai precis Horoscop. Cum reușești să atragi norocul în funcție de semnul zodiacal

+3 click pentru
galerie

Cel mai precis Horoscop. Cum reușești să atragi norocul în funcție de semnul zodiacal © Spynews

Cu siguranță fiecare om își dorește să aibă în viață poarte de noroc. Dacă vrei să știi cât de norocos ești, dar horoscopul de zi cu zi nu și-a dezvăluit încă acest lucru, horoscopul nostru special și precis îți va oferi răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări. 

Cu toții ne dorim în viață să fim norocoși, dar oare cum aflăm cât noroc atragem, în funcție de semnul zodiacal? Iată cel mai precis horoscop, realizat sub formă de top al zodiilor norocoase, care îți va dezvălui dacă ești sau nu un om plin de noroc. Cu toate acestea, Russell Grant, expert în astrologie spune că toate semnele au potențialul necesar pentru a fi norocoase, iar planetele se află în continuă mișcare, astfel că și poziția fiecăruia trece printr-o continuă schimbare.

Vărsător. Dacă și tu ești Vărsător, ai toate motivele din lume de bucurie! Astrologii sunt de părere că aceasta este cea mai norocoasă zodie a horoscopului, o zodie care va obține mereu ceea ce-și dorește și va lupta până în pânzele albe pentru acest lucru. 

Capricorn. Nici poziția a doua în acest top al zodiilor norocoase nu este deloc de neglijat. Și Capricornii sunt persoane puternice, dornice de a găsi rezolvări și mereugata de a ieși cu capul sus din orice situație. 

Taur. Locul 3 în acest top al zodiilor norocoase îl ocupă taurii. Foarte ambițioși și determinați, acești nativi se bucură de un succes și un noroc extraordinar în viață, pe plan financiar și amoros. 

Gemeni. Nici gemenii nu se pot plânge de lipsa norocului, căci din fericire, au parte din plin de el. Chiar dacă sunt mai retrași, gemenii sunt mereu determinați să facă sacrificii și să obțină ceea ce își doresc. 

Fecioara. De ceva noroc se bucură și fecioarele. Chiar dacă se află aproape la jumătatea acestui top al celor mai norocoase zodii, nici viața lor nu este departe de a fi perfectă. 

Rac. Racii pot atrage mai mult noroc de partea lor cu ajutorul amuletelor care reprezintă lună, scoici, steluţe sau căluţi de mare le aduc noroc nativilor din rac, pentru că semnul lor este unul de apă, guvernat de lună.

Leu. Nativii leu nu sunt chiar cele mai norocoase zodii, dar nici cele mai codașe ale clasamentului. Talismanele în formă de stele sau soare sunt deosebit de norocoase pentru nativii din leu, așa că astrologii le recomandă să le poarte cât pot de des, pentru a atrage norocul de partea lor. 

Berbec. Berbecii sunt protejați foarte mult de dragostea pe care o primesc de la cei dragi, așa că cel mai important este să se înconjoare de oameni buni, care să-i facă să se simtă norocoși. 

Pesti. Tridentul, simbolul lui Neptun, este un talisman norocos pentru nativii din peşti, guvernaţi de planeta Neptun. 

Scorpion. Pentru că nu sunt chiar cele mai norocoase zodii, scorpionii pot purta amuletele ce reprezintă Pasărea Phoenix le aduc noroc şi protecţie nativilor din zodia Scorpionului. 

Sagetator. Arcul şi săgeata sunt două simboluri specifice acestui semn, care îi aduc noroc purtate sub formă de talisman. Și, pentru că sunt penultimii în clasamentul celor mai norocoase zodii, săgetătorii este bine să țină cont de acest sfat prețios. 

Balanta.Talismanele care reprezintă corbul, ce semnifică înţelepciunea ocultă, sau vulturul, care semnifică triumful în afaceri, sunt deosebit de norocoase pentru nativii din balanţă, scrie eva.ro.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro