Ce-și pun bărbații în bagaj pentru un weekend la munte iarna

Ce-și pun bărbații în bagaj pentru un weekend la munte iarna

Un weekend la munte, în plină iarnă, înseamnă distracție pe pârtie, fie ea și cu zăpadă artificială, vin fiert și aer curat. Dacă doamnele nu renunță la ruj, farduri și rimel rezistent la apă, pentru bărbați lucrurile sunt ceva mai practice atunci când vine vorba de bagaj.

Trebuie să te asiguri că nu-ți este frig, că ai pielea hidratată, ochii protejați și încălțăminte cât mai comodă. Astfel, pentru vacanța la munte, valiza ta ar trebui să cuprindă următoarele articole.

Geacă groasă, impermeabilă

Dacă nu mergi la schi și nu vrei să-ți iti echipament complet pentru acest sport, atunci probabil vei ieși pe pârtie să te dai cu sania. Ai nevoie de o geacă groasă și o pereche de pantaloni impermeabili. Este esențial ca apa să nu pătrundă prin hainele pe care le porți, pentru a petrece cât mai mult timp la distracție, în aer liber, fără să riști ca articolele tale să absoarbă și să rețină apa.

Fular, căciulă, mănuși

Nelipsitele accesorii care păstrează căldura extremităților corpului sunt și ele necesare la munte în momentul în care ieși să faci o drumeție sau petreci ore în șir la săniuș. Dacă nu le ai, vei vedea că o să le simți lipsa. Încălzirea extremităților oferă corpului senzația de căldură, iar acest lucru îl face să reziste timp mai îndelungat la frig. 

Bocanci de drumeție

Picioarele trebuie să fie mereu calde atunci când petreci timp în aer liber la munte. Ai nevoie de bocanci speciali de drumeții, care să aibă talpă groasă și antiaderentă. În niciun caz nu trebuie să iei cu tine la munte ghete normale - riști să ai picioarele tot timpul reci, ori să aluneci pe gheață sau zăpadă. Alege o pereche de bocanci de munte din oferta de încăltăminte pentru bărbați Ted Shoes și bucură-te de o vacanță liniștită și confortabilă la munte! 

Bluză termică pentru corp

Bluzele termice sunt ideale de purtat la munte, pentru că sunt special concepute pentru a păstra căldura corpului. Materialul textil din care sunt confecționate nu permite eliminarea căldurii pe care corpul o degajă, astfel că nu vei avea senzația de frig. Peste acest articol vestimentar poți pune și o jachetă polar. Combinația celor două te va feri complet de senzația de frig, indiferent cât de mult timp vei petrece în aer liber.

Baterie externă și cablu de încărcare

Pe lângă haine, bagajul pentru o vacanță la munte va cuprinde și o baterie externă. La frig, bateria oricărui telefon mobil se va descărca mult mai repede, astfel că vei avea nevoie să-l reîncarci. Pune în valiză și acest gadget, de care în mod cert te vei folosi la un moment dat în vacanța ta.

Ochelari de soare

Ochelarii de soare te vor proteja de lumina puternică de pe pârtie. Pune-i în bagaj și ține-i mereu la îndemână, pentru că albul zăpezii îți va obosi cu siguranță privirea. În plus, ochelarii te ajută să obții și o ținută chic și la modă. 
Pe lângă haine și accesorii care să te ferească de frig, ghete călduroase, mănuși și ochelari, pune în bagajul tău de munte și o cremă de mâini și un balsam pentru buze, pentru a-ți hidrata pielea după o zi petrecută în frig. Da, și bărbații au nevoie de creme și de hidratarea tenului și a mâinilor.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro