Cum își arată zodiile vulnerabilitatea?

Cum își arată zodiile vulnerabilitatea? © yve.ro

Să fii vulnerabil înseamnă să îți aratăți adevărata înfățișare. Este un risc pentru sentimentele tale și unul dintre cele mai grele lucruri pe care vei învăța să le înfrunți.

Fiecare dintre noi ne exprimăm în felul nostru unic iar modul în care zodiile își arată vulnerabilitatea spune foarte multe despre felul lor de a fi.

1. Berbec – Refuză să-și ascundă adevăratele lor sentimente

Nu ești cunoscut pentru abilitatea ta de a-ți da timp pentru procesarea sentimentelor și compartimentalizarea lor.  Prețuiești adevărul sentimentelor tale și nu te îndoiești de ele nici o secundă. Dacă cineva te întreabă daca ești supărat , deprimat sau îndrăgostit tot ce trebuie să facă este să se uite în ochii tăi pentru a afla.

Refuzând să-ți filtrezi sentimentele, vulnerabilitatea ta devine transparentă.

2. Taur – Îți pasă prea mult de persoanele din jurul tău

Îți place să te interesezi de persoanele din jurul tău, uneori dedicarea ta este atât de puternică încât poate fi intimidantă. Nu este ușor pentru toată lumea să vă ofere același nivel de dedicare pe care îl arătați. Unii pot crede că vă pasă prea mult și poate au dreptate. Nu este ușor să ai o inimă care să suporte atăt de multe, dar asta este vulnerabilitatea ta.

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro