De ce este bine să consumi miere cu scorțișoară. Amestecul te scapă de multe probleme de sănătate
Publicat pe 16.03.2023 la 14:06 Actualizat pe 16.03.2023 la 14:06
Miera cu scorțișoară are numeroase beneficii pentru organism, asta pentru că ambele ingrediente au efecte puternice. Acestea sunt folosite de secole întregi deoarece previn problemele de sănătate și te ajută să ai un stil de viață cât mai sănătos.
- Beneficiile consumului de miere cu scorțișoară
- Iată amestecul care te scapă de probleme!
Mierea consumată cu scorțișoara este benefică pentru organism și este folosită de secole întregi deoarece are numeroase beneficii pentru sănătate și te ajută te menții în formă. Mierea este un îndulcitor natural și se folosește atât pentru ceaiuri, cât și pentru alte băuturi, precum cafea.
Beneficiile consumului de miere cu scorțișoară
Miera este bogată în carbohidrați, dar și glucoză. La fel ca și scorțișoara, aceasta are proprietăți antioxidante și antibacteriene. Este benefică ca fiind un puternic antiinflamator și te ajută să scap de inflamația la nivelul țesuturilor.
Scorțișoara are numeroase proprietăți antimicrobiene, dar și antioxidante deoarece conține cinamaldehidă și ajută la reducerea inflamațiilor, dar și împotriva cancerului și bolii Alzheimer. Dacă cele două ingrediente sunt amestecate aceste au numeroase beneficii.
De ce să amesteci mierea cu scorțișoară
Combinația dintre miere și scorțișoară poate scădea riscul de boli cardiovasculare, dar și de diabet, iar dacă le consumi împreună acestea au beneficii pentru starea ta de sănătate și poți reduce riscul de boli de inimă, dar și problemele cu tensiunea.
Mierea este bună și pentru colesterol. Ambele ingrediente sunt bogate în antioxidanți, ceea ce înseamnă că sunt benefice pentru inimă și îmbunătățesc fluxul sangvin. Mierea cu scorțișoară mai ajută și la tratarea răcelii.
Citește și: De ce e bine să pui scorțișoară în cafea. Beneficiile uimitoare pentru organism