Destinații de vară pentru luna aprilie

Destinații de vară pentru luna aprilie © cardavantaj.ro

La mare, la soare, nu ajungem decât începând cu sfârșitul lui iunie. Cel puțin pe litoralul românesc. Dar pentru cei nerăbdători să se reîntâlnească cu plajele însorite, există variante și mai timpurii. E drept că va trebui să călătorești mai mult, dar un card de credit poate rezolva această parte fără să-ți dea bugetul peste cap. Iată câteva dintre destinațiile în care vara nu ține doar 3 luni pe an. 

Havana

În general, dacă vrei să cauți vara în extrasezon, trebuie să o cauți în afara Europei. O variantă care bifează nu doar la capitolul vreme, ci și la atmosferă, este Cuba și în special Havana. Plaja nu e departe, dar și orașul are suficiente comori care să-ți atragă atenția. Recomandarea este să nu privești capitala Cubei prin ochii tursitului, ci să te imersezi în obiceiurile locale, să dansezi, să petreci și să trăiești în spiritul latin. Să te bucuri de ritmul alert al străzilor, dar și de somnolența dulce a localurilor lăturalnice. Să fii, preț de un sejur, cubanez. 

Sharm el-Sheikh

Dacă vrei vară-vară și nu ți-ai dori să străbați jumătate de planetă, nici nu trebuie. Egiptul te așteaptă cu brațele deschise și cu prețuri mai potolite decât în alte destinații celebre. Sharm el-Sheikh are aeroport, e destul de aproape de România și este genul de stațiune în care nu-ți va lipsi nimic. E foarte posibil chiar să nu părăsești hotelul, pentru că egiptenii și-au construit serviciile astfel încât să acopere orice nevoie. Bineînțeles, fiind în Egipt, îți vei dori să ieși din stațiune pentru că nu poți să ratezi o întâlnire cu piramidele din Cairo. 

Punta Cana

Dacă îți doreai de mult să bifezi o destinație exotică, în aprilie e momentul. Și Punta Cana e locul. Pentru că prețurile tind să scadă după venirea primăverii. Iar calitatea serviciilor rămâne ireproșabilă. Adaugă în acest mix și plajele cu nisip fin, umbra luxuriantă a palmierilor și apa cristalină. Deja îți dorești să te poți teleporta acolo. Nu-i de mirare că americanii renunță la propriile bijuterii din Florida sau California pentru vacanțe în Mexic. Zborul ar putea fi cea mai solicitantă parte, dar odată ajuns acolo, vei putea găsi mâncare autentică la prețuri foarte accesibile, cât timp te ferești puțin de mrejele capcanelor pentru turiști. 

Tangier – Fez – Marrakech 

Dar să lăsăm puțin plaja și umbreluțele deoparte. Să zicem că vrei temperaturi bune, dar nu neapărat ca să lenevești ca o șopârlă pe nisip. Vrei aventură, povești palpitante și o atmosferă de thriller cu spioni. Vrei să te lași fermecat de străzile, mirosurile și culorile puternice care au inspirat o generație întreagă de scriitori occidentali. Ce vrei, de fapt, este să vizitezi Marocul. Dacă ar fi să alegi doar un oraș marocan, mergi în Tangier. Dar merită să vizitezi toate bijuteriile Marocului și să te pierzi în cultura misterioasă a acestei țări nord-africane. 

Orice destinație presupune costuri, mai ales cele care-ți promit vara mai devreme cu două luni. Dar important e să scapi de cheltuieli mari: cazarea și transportul. Pentru că vorbim de sume importante, poți să apelezi la un card de credit ca să le faci mai ușor de plătit. CardAvantaj te ajută să împarți orice vacanță în rate, ca să-ți stea gândul numai la vacanță. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro