Dieta de slăbit în post! Dai jos câte 3 kilograme pe săptămână
Publicat pe 07.03.2019 la 13:50 Actualizat pe 07.03.2019 la 14:26
Dacă vrei să slăbești rapid și eficient, folosindu-te doar de alimente de post, urmează această dietă de post, perfectă pentru perioada de dinainte de Paște!
Dacă vrei să slăbești rapid și eficient, folosindu-te doar de alimente de post, urmează această dietă de post, perfectă pentru perioada de dinainte de Paște!
Atenție, însă, că această dietă este recomandată pentru doar 7 zile, întrucât proteinele lipsesc în mare parte și acest lucru ar putea duce la oboseală.
Accentul se pune pe alimente precum verzituri și prazul, bogate în antioxidanți și fresh.
Iată planul dietei de post, potrivit csid.ro:
LUNI
Mic dejun:
două felii de pâine prăjită cu miere, 200 ml suc natural de fructe.
Prânz:
supă de lobodă, mâncare de praz cu măsline.
Cină:
salată de crudităţi (salată verde, roşii, ridichi, ceapă verde), tofu.
MARŢI
Mic dejun:
salată de roşii, brânză de soia, două felii de pâine prăjită.
Prânz:
supă de lobodă, mâncare de praz cu sos de roşii şi măsline.
Cină:
spanac cu o felie de pâine prăjită, limonadă cu miere.
MIERCURI
Mic dejun:
salată de fructe.
Prânz:
supă de lobodă, ciuperci la grătar.
Cină:
doi cartofi fierţi cu mirodenii şi o salată verde cu o linguriţă de ulei de măsline.
JOI
Mic dejun:
două felii de pâine prăjită cu miere, 200 ml suc natural de fructe.
Prânz:
supă de lobodă, mâncare de ştevie.
Cină:
salată de crudităţi (salată verde, roşii, ridichi, ceapă verde), tofu.
VINERI
Mic dejun:
salată de roşii, ridichi, tofu (brânză de soia), două felii de pâine prăjită.
Prânz:
supă de praz, mâncare de ştevie.
Cină:
doi cartofi fierţi cu mirodenii, salată verde.
SÂMBĂTĂ
Mic dejun:
salată de fructe de sezon.
Prânz:
supă de praz, ciuperci la grătar.
Cină:
salată de crudităţi, brânză de soia.
DUMINICĂ
Mic dejun:
două felii de pâine prăjită cu miere, 200 ml suc natural de fructe.
Prânz:
supă de praz, spanac cu două felii de pâine prăjită.
Cină:
doi cartofi fierţi cu mirodenii, salată verde.
A.P.