Dr. Mihaela Bilic, despre alimentul-minune care grăbeşte slăbirea. Secrete și idei dietetice
Publicat pe 28.01.2022 la 12:41 Actualizat pe 28.01.2022 la 12:41
Cu toții sperăm să existe un aliment-minune, care să ne ia grăsimea cu mâna! Ei bine, dacă până acum nu știam, acest produs chiar există și absoarbe kilogramele în plus ca un burete. Dr. Mihaela Bilic a dezvăluit despre ce este vorba, dar și mai multe secrete dietetice, numai bune de urmat!
- Alimentul care te scapă de kilogramele în plus!
- Iată despre ce ese vorba!
Te-ai săturat să urmezi tot felul de diete însă fără un rezultat vizibil? Medicul nutriţionist Mihaela Bilic are soluția pentru a slăbi într-un timp foarte scurt.
Dr. Mihaela Bilic, despre alimentul-minune care grăbeşte slăbirea
Ei bine, nu! Nu este un aliment pe care nu l-ai mai întânit până acum, ci din contră, unul cunoscut și mâncat de toată lumea. Pentru că v-am trezit curiozitatea, nu vă ma ținem în suspans și vă spunem că alimentul care este de mare ajutor persoanelor ce vor să slăbească este vânăta.
Potrivit medicului nutriţionist Mihaela Bilic, vânăta are numeroase calităţi nutritive, precum apă, fibre, minerale şi vitamine din grupul B, însă pe lângă asta dispune și de o proprietate speciaă, și anume, absoarbe grăsimea ca un burete.
Totodată, Dr. Mihaela Bilic a precizat că vânăta nu poate fi consumată crudă, asta fiindcă cauzează sănătății, mai exact emană o substanţă toxică ce poate duce la indigestie.
Idei practice si dietetice pentru a găti corect vânăta:
Medicul nutriționisit Mihaela Bilic a explicat totodată care sunt modurile în care vânăta poate fi gătită, astfel încât să aibă cât mai puține calorii și să ne ajute în procesul de slăbire și dieta pe care o ținem.
- în loc de ulei, vinetele coapte pot fi frecate cu 2 linguriţe de pastă de susan.
- în cazul vinetelor gătite, se opăresc în prealabil 2 min în apă cu sare și apoi se pune la scurs pe un şerveţel, astfel nu vor mai absorbi ulei.
- folosiţi un spray pentru ulei cu care sa pulverizaţi doar un strop de grasime
- sterilizaţi borcanele de zacuscă prin fierbere la abur sau în cuptorul fierbinte pentru a se păstra în siguranţă
CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Raluca Bădulescu și ce a declarat despre operații și dieta ei