FOTO / TEST: Alege o imagine și află cât de deștept va fi copilul tău

+5 click pentru
galerie

Colaj bebeluși © pixabay.ro

Ce părinte nu-și dorește să aibă un copil inteligent, care să culeagă, din viață, tot ceea ce este mai frumos? Pentru astăzi am pregătit cel mai tare și cool test psihologic, ce te va ajuta să descoperi cât de inteligent va fi copilul tău. 

Cu toții ne dorim un copil inteligent, așa că dacă aștepți un copil sau dacă ai plănuit ca în viitorul apropiat să fii părinte, este timpul să afli dacă micuțul tău va fi sau nu inteligent. 

Imaginea 1. Dacă ai ales această imagine, vei avea un micuț tare isteț! Spre deosebire de ceilalți copii, al tău va deosebi lucrurile bune de cele rele și va avea o personalitate extrem de puternică. 

Imaginea 2. Dacă aceasta este imaginea aleasă de tine, trebuie să știi că vei avea un copil foarte cuminte, dar căruia nu prea îi va plăcea școala. Oricât de mult te-ai strădui să-i explici că educația este extrem de importantă în viață, acesta va face mereu ceea ce își va dori. Cu toate acestea, nu îi va lipsi talentul, așa că nu te mira dacă va ajunge un celebru artist!

Imaginea 3. Un copil inteligent, frumos și cuminte, care te va asculta mereu și va ține cont de sfaturile tale. Ai putea să consideri că ai un copil perfect, căci nu îți va crea niciodată probleme.

Imaginea 4. Copilul tău va fi invidiat de toată lumea pentru inteligența lui, însă nu va ști cum să gestioneze lucrurile, așa că inteligența se va pierde, pe parcurs. Fie că îți place sau nu, la ședințele cu părinții vei fi mereu umilit, căci inteligența nu poate compensa un comportament urât și indecent!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro