Ce machiaj să folosesc ca să fiu perfectă la nunta mea

Ce machiaj să folosesc ca să fiu perfectă la nunta mea © yve.ro

Dacă se apropie marele eveniment și nu știi ce tip de machiaj este potrivit pentru tine, mireasa-perfecta.ro îți oferă câteva sfaturi și idei din care te poți inspira. Să fii frumoasă este simplu, să strălucești este o artă!      

Înainte de a vedea  câteva  dintre cele mai potrivite tipuri de machiaj pentru nuntă, te rog să ții cont de următoarele aspecte:

 • Nu face tratament facial cu puțin timp înainte de nuntă. Fața ta este posibil să aibă diferite reacții și să îți apară inflamații, iritații sau alte probleme care necesită timp să se amelioreze.
 • Dormi suficient. O mină obosită se ascunde greu sub machiaj. Somnul ajută la regenerarea celulelor.
 • Aplică o mască  hidratantă  sau iluminatoare cu puțin timp înainte de a-ți începe machiajul.
 • Dacă ai posibilitatea, mergi la o ședință de masaj facial. Face adevărate minuni pentru tenul și psihicul tău.
 • Nu face abuz de cafea și evită fumul de țigaretă, atât cât este posibil.Cofeina este vinovată pentru deshidratarea  pielii.
 • Consumă suficiente fructe și legume pentru că au vitamine care îți ajută pielea să se refacă.
 • Bea măcar o cană de ceai verde pe zi și pune pe zona T, dacă ai tenul mixt cu tendințe de îngrășare, câteva comprese cu ceai verde.

 

 1. Machiajul Glamorous – Cunoscut și sub numele de Machiaj Marilyn Monroe, este potrivit dacă ai o rochie de tip prințesă. Este un look luminos cu un ten care strălucește de sănătate și prospețime. Marilyn Monroe iși aplica vaselină pe nas și pomeți, ca să aibă pielea hidratată și strălucitoare. Cu ajutorul fondului de ten, a corectorului și iluminatorului trebuie accentuată linia feței sub formă de inimă, specifică acestui tip de machiaj. Alege nuanțe de roz pentru că dau o notă de prospețime. Tuș pentru ochi, creionul alb aplicat pe conjunctivă, mascara din belșug sau gene false și buze roșii, iată secretul pentru un machiaj Glamourous reușit!

 

 1. Machiajul Smokey eyes – cu buze în nuanțe de nude și culori dramatice pe pleoape, este foarte potrivit dacă îți prinzi părul în coc. Nu uita să ții cont de micile detalii – ce culoare are buchetul, ce culoare au unghiile și alte amănunte cu care îți colorezi nunta.

 

 1. Machiajul natural – cea mai actuală tendință. Hidratează fața cu o cremă potrivită și aplică un fond de ten ușor, într-o culoare naturală, cât mai apropiată de nuanța tenului tău. Coloreaza și creionează foarte puțin ochii, pune un ruj cât mai aproape de culoarea naturală a buzelor și nu uita să accentuezi genele cu mascara.

 

 1. Mahiajul vintage – dacă ai tenul mai deschis la culoare, folosește un roz plăcut sau tonuri de piersică pentru pomeți. Machiajul vintage înseamnă ochi de pisică și buze voluptoase în diferite nuanțe de roșu, de la roșu-cireașă până la burgundy.

 

 1. Machiajul monocromatic – Înseamnă să alegi aceeași culoare atât pentru pleoape cât și pentru buze (ruj sau luciu). Dacă optezi pentru un astfel de machiaj, alege nuanțe calde pentru că altfel obții un look fals, chiar dur. Mizează pe bej deschis, nisipiu, maro metalizat. La un astfel de machiaj, rochia trebuie să fie ieșită din comun, piesa de rezistență.

 

Ține cont de micile detalii colorate de la nuntă atunci când alegi machiajul. Dacă ești pasionată de o anumită culoare, asigură-te că o introduci în ținuta ta: pandantiv, cercei, mici detalii pe rochie, poșetă, husa de la telefon, buchetul. Și alege o culoare pentru pleoape în ton cu preferințele tale.


facebook whatsapp twitter pinterest