Fetelor, atenție! O tânără a fost la un pas să moară, din cauza vopselei de păr: „Pe mine aproape m-a ucis”

Fetelor, atenție! O tănără a fost la un pas să moară, din cauza vopselei de păr: „Pe mine aproape m-a ucis” © Facebook.com

Ceea ce se anunța a fi o zi obișnuită pentru o femeie din Marea Britanie s-a transformat într-un adevărat coșmar. Shannon Thurston nu a bănuit nicio clipă că poate ajunge la un pas de moarte, din cauza vopselei pentru păr. 

Shannon Thurston, o tânără de numai 24 de ani din Marea Britanie a trecut prin coșmarul vieții sale. Aceasta a fost la un pas să moară, după ce a folosit un tub cu vopsea pentru păr. 

Potrivit presei internaționale, tânăra din Essex a decis să-și vopsească singură părul, fără să se gândească la faptul că ar putea fi alergică la unul dintre ingredientele din compoziția vopselei. Tocmai de aceea, The Sun informează că Shannon Thurston a ajuns de urgență la spital cu fața umflată și cu mari probleme de respirație, din cauza unei alergii puternice pe care a făcut-o, la unul dintre ingredientele din vopseaua de păr. 

Nu a ținut cont de indicații și restricții

Shannon Thurston a ajuns cu ochii umflați la spital, dar și cu probleme de sănătate, din cauza faptului că nu a testat pe pielea sa vopseaua de păr. Fără să stea pe gânduri, aceasta s-a vopsit imediat și a trăit coșmarul vieții sale. The Sun mai informează că tânăra a făcut o reacție alergică puternică. 

”Mă simt atât de prost că nu mi-am dat seama că poți dezvolta o alergie la anumite ingrediente chiar și după ce ai fost expus la ele anterior. Sper ca oamenii să înțeleagă cât de gravă poate fi o reacție alergică. Pe mine aproape m-a ucis”, a spus Shannon, pentru The Sun. 

După ce a ajuns la spital, Sharon a avut parte de îngrijiri medicale de specialitate și și-a revenit. Cu toate acestea, tânăra spune că niciodată nu va mai folosi copseaua pentru păr, fără să o testeze. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro