ÎNTREBAREA ZILEI: Ce înseamnă câinele în vis? Semnificația îți va da fiori

Câine în vis © pixabay.com

Foarte multe persoane s-au confruntat cu vise în care li s-au arătat câini. Dacă și tu te numeri printre ele, noi îți vom spune ce înseamnă câinele în vis. 

Atunci când ți se arată câinele în vis, trebuie să știi că un mare pericol te pândește și este gata să-ți distrugă viața. Cu toate acestea, acest aspect depinde foarte mult de maniera în care ți s-a arătat câinele în vis. 

CITEȘTE ȘI - Ai visat cercei? Iată semnificaţia visului tău

Dacă ai visat câine legat în lanț, acest lucru semnifică faptul că ai câteva frământări interioare, căror nu le găsești răspuns și, orice ai face, nimic nu îți iese ca la carte. Câinele în vis legat în lanț mai poate însemna și furt, așa că ține-ți mâinile acasă, dacă nu vrei să o comiți!

Dacă ai visat câine de talie mare, te paște un mare pericol, atât pe tine, cât și pe familia ta, scris visele.ro. Este bine să te înconjori de oameni buni și să fii atent la tot pasul în ziua respectivă, pentru că orice lucru rău este posibil.

Dacă ai visat câine de talie mică, înseamnă că te poți baza pe un prieten foarte bun, în rezolvarea unei probleme care nu îți dă pace deloc. 

Dacă ai visat un câine mort sau pierdut, acest lucru semnifică faptul că o mare supărare te apasă și te străduiești cât poți de mult să-i găsești rezolvare cât mai curând. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro